Clubul "babelor" FIV-oase 22

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ana banana e doar o faza cu moditul. saptamana viitoare uiti
e bine ca ai sufletul tanar. eu iau DHEA si n-am chef de modit
ioana ai scos nasucul?
ce face bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ioana, sweetheart, ce bine-mi pare ca te vad..mai zi-ne de tine, ce faci, cum evoluezi, in ce faza esti cu amnio..m-am gandit la tine, sa stii, missed you much
eu studiez link-ul pus de Sabi si mama mama ce mi-as face PGD si Polar Body (Sami, ai vazut ca pentru categ. varsta 35-39, rata de aneuploidy e de 40-50% ->> esec de implantare??)
Sabi, eu n-as zice ca a fost disaster protoculul microflare la tine, raspunsul a fost bun, numarul de oo la fel (parca 8-9?), esecul a fost la fertilizare, din pacate..faci ICSI acum direct, da?
Adina, cand mai ai ceva timp si poze recente cu tribul, mai pune link cu pozeee
Ana

to be continued..

Mergi la inceput

Ana-banana, Lara-para, Sabina-smochina, cine mai vrea sa fie fruit??
ati observat ce pupacioasa sunt azi, da?? mi-e ca-mi cam pierd edge-ul si devin o pupacioasa, lipicioasa, femeie "bigudiu"-> care se tine de capul omului, adika..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Nu stiu ce fruct mi s-ar potrivi mie
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Fete dragi, nu as putea sa ma dau rotunda ca ma simt bine dar nu vreau sa ma plang ca vorba aia: asta mi-am dorit :0)
Am scos nasucul ca am facut alaltaieri amniocenteza si sunt consemnata la pat 3 zile. Asta dupa o perioada naspa la birou, ca de-aia nu am mai reusit sa intru nici sa va salut prea mult.
Acum am primit rezultatele PARTIALE amnio si la rezultat scrie ca nu se vad aneuplodii molecculare pe cromozomii 13, 18 si 21
dar mi se pare ciudat ca la unii markeri scrie ca sunt 2 alele normal si la altele cica "non-informativ - alela homozigota"
Ah, si mi-au confirmat ca e fetitza piersicutza

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Lara va fi bine si fara de-alde PGD.
eu daca as face PGD si ar iesi "ploiedia" aia la cum ma cunosc eu...tot pe doctor as da vina ca nu a nimerit protocolul de stimulare. in veci nu mi-as considera ovarele batrane! sunt tanar doamna!
fac ICSI sigur ca fac ICSI. ce as avea de castigat daca m-as incapatana pentru fiv conventional si as suferi aceeasi dezamagire. dar visez sa ma intep in fiecare zi pentru estradiol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Pai, Sabi, eu prefer sa ma tina, sa fiu si eu o cocheta, asa cum sunt multe altele pe aici. Deci, am avut pisicute, acum floricele, sa vad ce e next...

Lara, fii pupacioasa ca si eu tot v-am facut declaratii pe aici de nebuna, da' nu am fost bagata in seama...

Ioana, eu zic ca e ok rezultatul fish la amnio, nu?! Felicitari pentru piersicuta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana...m-a sunat de la clinica-deci trea sa-mi fac mea culpa ca n-am raspuns ieri la tel.
am programare la 10,15.
i-am zis sa ma "puna" pe langa tine dar mi-a zis ca a facut deja alte programari inainte si dupa tine.
m-a tinut minte...mi-a zis ca m-a pus prima ca sa nu "mai patim ca data trecuta cand s-au decalat programarile si ati fost nevoita sa asteptati mult"
eee..mai bine sa ma stie omu' de nebuna decat de proasta...ma gandesc

mi-ar fi convenit mai bine mai tarziu ca dupa-amiaza oricum merg cu Samiroiu si Papazi familly sa mancam peste la Gurgiu...si le combinam fara pauza.
asadar sa-mi pun pe hartie intrebarile pentru dom' doctor ca poate ma loveste emotia si uit ce vreau sa intreb.

Mergi la inceput

Sabi, pai esti tanara doamna doar Ari&Ady sunt mai junioare aici, deci, enjoy..
Ioana, bravas mamico, pai e foarte bun rezultatul partial hai, va fi bine si super cute piersicutza ta, doar va semana cu tine, right?
le: Sami, duminica deci? inteleg ca incepe sa se materializeze planul?? well, sa fie asa cum iti doresti

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ioana,ma bucur sa te vad.
eu nu stiu ce sa-ti spun despre rezultat ca inca n-am ajuns la stadiul ala...asa ca n-am studiat.

eu ce fructa sunt???

Mergi la inceput