Clubul "babelor" FIV-oase 22
Raspunsuri - Pagina 8
adipapazi spune:
samira, sprancene perfecte, nu destul de frumoase
lara, io vad deja si trompele tale ca pe niste conducte, care peste noapte devin din filiforme groase si frumoase, cum aluneca prin ele ovocitele si spermatozoizii. ca sa nu mai zic ca vaz si colul cum expulzeaza gemenii. are forma de palnie luminoasa.
hista o sa dea din nou examenul. sa vezi ce babardeala facem cu fetele pe facebook, ne mutaram acolo si tinem sedinte zilnic.
aristica, hai sa ne vdm!
bai, daca mai aud de carmen harra ma impusc.
5ab1na spune:
lara cum mi-ai amintit de flare protocol (ala short cu agonist). nu l-am prea studiat pentru ca eu am inregistrat un esec total cu dumnealui.
adipapazi spune:
balanta, adica OT e ala in care iei sange in s 9-10 si corelezi cu dtele echografice de s 12?
pai tu nu astepta sa iti zica ei sa faci dexa, ca poti astepta mult si bn. eu tot o bateam la cap pe drita si ea amana, asa ca la o consultatie i-am zis ca daca nu imi face dexa, mi-o fac singura. a zis ca nu se pune cu nebuna si mi-a fct.
raportez ca am tuns tribul. A sta la tuns, e femeie, ii place de pe acuma la " salon". I - dezastru, nici in brate, nici cu telecomanda, nici cu scaunelul, nici in cada la baie, nici in somn. pana la urma l-am rezolvat cu masina de tuns, tinut cu forta, ca era deja fct jumatate.
anaasta spune:
Exact asta vroiam sa ii spun si eu Sabinei: cata dreptate are sotul!
Lara , cum o fi, asa sa fie, numai sa tragem toate lozul castigator!
anaasta spune:
Eu nu stiu ce am patit in ultimul timp. In ciuda faptului ca nu sunt deloc cocheta si ma caracterizeaza o lene imensa cand trebuie sa ma aranjez, acum am asa o dorinta imensa de a fi o girly girl . Acum imi pierd timpul prin magazinele cu gablonturi si tot felul de briz-brizuri. Ultima achizitie e o pereche de cercei care nu se potrivesc deloc cu o doamna serioasa de varsta mea , dar se potrivesc perfect cu un outfit de-al meu, asa ca m-am facut cu niste floricele galbene cu buburuze in urechi . Si jur ca nu iau DHEA ! La anumite faze sunt ca si PK, fug de chestiile de data mai recenta pe care nu sunt facute suficiente studii.
aadina spune:
Buna dimineata fetelor, sa aveti o zi frumoasa.
Si mie mi-ar fi placut mai mult protocolul lung, decat cel scurt, la care am avut un rezultat f prost.Poate ca fivul asta sa fie exceptia de la regula
ioana3110 spune:
Buna dimineata doamnelor! Ce mai faceti?
Ana, sa inteleg ca esti foarte aproape de start la fiv? Daca e asa, tin pumnii stranshi!
In rest, pup fete cucuiete toate ca mi-a fost dor de voi
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
anaasta spune:
Ioana, inca nu, dar am inceput cu pasii cei mici. Cum te mai simti?
Many ce mai faci, cum te simti?! Pe 23 cloceai, cat mai e de asteptat pana faci test? Huh, nu mai e mult, tin pumnii...