Clubul "babelor" FIV-oase 22
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
5ab1na spune:
as zice ca e fireys. dar nu bag mana in foc. ii stiu povestea pe de rost (cel putin cat a scris pe DC). ea a fost motivul pentru care am ales PK. mi-am zis atunci...ma daca n-au reusit astia de la GK si a reusit kovacs trebuie sa fie o treaba.
s-ar putea sa nu am dreptate. singurul mesaj privat pe care i l-am trimis lui fireys era: ce ai luat inainte de fiv??? si ceream detalii despre protocol fata mi-a zis ca a luat doar omega 3. asa ca s-ar putea sa nu am dreptate
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
5ab1na spune:
Looana nu-mi spune cat ma chinui de cateva zile sa iau din state DHEA asta. desi am citit ca nu ar fi diferenta intre micronized si simplu am zis hai sa iau micronized. daca studiul a fost facut pe micronized...oricum din UE oricat am cautat nu am gasit sa-mi livreze. este pe amazon.de dar n-am reusit nici de acolo.
initial GK mi-a spus sa iau DHEA fara sa spuna doza. o doamna adevarata de pe forum (aadina) m-a ajutat enorm si mi-a dat cele 48 de pastilute pe care le mai avea. am trimis mail la GK in care am intrebat de doza. mi s-a raspuns in 3 zile. 3 pe zi!!!!
auch
m-am intors la sursa recomandata de elenush si am comandat de pe vitaminsshop. amazon nu livra in romania. astia de la shopul cu vitamine livreaza. bun asa. in 3 zile a ajuns. dar e la UPS acum!!! mi-au cerut reteta. autoritatea vamala a cerut reteta. am cerut reteta de la GK. mi s-a trimis reteta in aceeasi zi. am trimis reteta. acum astept rezultatul...parca vad ca o vor originala si trimisa prin posta. presimt.
LE: originala si emisa de un doctor din romania. parca vad.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lara27/Lara27.jpg)
Lara27 spune:
moah, v-am zis ca apare fata noastra si vedeti voi protocoale
Sabi, esti de milioane..acum ca am facut o recap generala a tuturor protocoalelor, inclusiv in combinatie, ma simt mai pregatita decat inainte de-un examen
..deci DHEA trateaza lupus? aha, deci de-aia e your new best friend
..pai, atunci f. bine..eu nu cred ca vede cineva de la PK DHEA, atata timp cel putin, cat e not evidence based
..dar, ok, Sabi, n-am nimic rau de spus de DHEA, asa ca da-i bataie..astept sa-l descosi pe doc
Ana, Ady, atata imi sunteti de dragi eu va vizualizez asa micute, dragute, finute
..sunt foarte sigura ca tre doar sa va mobilizati, sansele voastre sunt mari, aveti sarcini la activ, nature (si inca mai puteti spera si la nature, da? notati si ca moooor de ciuda
), so, just go for it..eu promit sa ma bucur aici si cu si pentru voi
..
Ana, pronostic, ca la fotbal:
PK iti va da short antagonist (cetrotide, FSH+LH, Gonal+Merional, sau, daca vei cumpara din Ro, Puregon+Menopur)
GK iti va da lung (inhibare ziua 21, stimulare FSH+LH, poate Fostimon (in loc de Gonal F) si Menopur/Merional)
oricum va fi, sa fie cu noroc
balanta
le:in ceea ce-l priveste pe PK, initial m-am gandit la microflare (short, agonist-suprefact), apoi m-am razgandit si raman la pronosticul de mai sus
va pupez si urez somnic pufos
to be continued..
5ab1na spune:
ady habar nu am cu auto-imunitatea asta dar ai dreptate cu DHEA. cu insulina. daca zici asa...
gasisem minunea aia de studiu de la center for human reproduction in care spunea ca sub nu stiu ce nivel al testosteronului s-au observat rezultate proaste la FIV dar nu-l mai gasesc. sap eu.
stiti ca nu m-am obisnuit cu ora inca?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amaliaro/amaliaro.jpg)
amaliaro spune:
Buna le
Sabina cind mai vrei DHEA te pot servi cu mare drag la mine se gasesc in farmacie cele din america si ti le pot trimite prin autocar si ajung la tine in 24 de ore aici costa 43 de euro
amalia tsakoniati
5ab1na spune:
gasit
During IVF cycles day three, T levels < 0.694 nmol/L are associated with poor IVF success rates.
eu am testosteronul ok. nu e atat de mic. e la mijloc de intervalul dat de laborator.
asta e studiul
http://www.centerforhumanreprod.com/pdf/dheafs.pdf
5ab1na spune:
stiu amaliaro si multumesc foarte mult.
pe tine voiam sa te contactez daca nu-mi iese faza cu UPS. n-am vrut sa te deranjez degeaba. inca astept verdictul de la autoritatea vamala.
la o adica ma duc aici la medic sa transcrie reteta s-o am originala.
multumesc foarte mult. m-am gandit la tine dar nu stiam exact daca poti trimite direct, m-am gandit sa nu te incurc.
te contactez in curand daca nu-mi iese.
multumesc mult inca o data.