Clubul "babelor" FIV-oase 22
Raspunsuri - Pagina 10
5ab1na spune:
ana eu stiu ca preferi sa te tina. eu voiam sa-ti zic de dinainte pentru saptamana viitoare
ana iti declar si eu: esti cea mai tanara, subtirica si frumoasa fata de aici. si care, daca va acorda o atentie potrivita, se poate alege si cu gemeni cu ajutorul unui doctor bun.
samira33 spune:
meyyyy...ieri m-a enervat cosmeticiana mea.
am sunat-o sa ma duc azi la ea sa-mi faca forma si i-am zis ca maine ma tatuez.
m-a intrebat unde...i-am dat detalii si a zis ca a vazut sprancene facute de tipa asta si nu i-au placut...si ca a intervenit peste forma facuta de ea si ca nu a respectat nicio regula a simetriei etc etc.
a bestelit-o de numa.
da io nu ma las...sunt in continuare optimista-ce dreaq!!!tot insist eu sa fac FIV dupa atatea incercari ratate si ma sperii de neshte sprancene??!!!
nu m-am lasat descurajata...oricum n-o las sa-mi umble pe forma si imi deseneaza inainte sa se apuce de pigmentata...asa ca nu am emotii.
citesc despre ea de 2-3 luni pe Internet si merg cu inima deschisa ca o sa iasa cum imi doresc.
adrianaady spune:
Samira cum sa nu te tina minte zana? Lasa ca ne vedem cu alta ocazie si stam de vorba pe indelete
Samira eu zic ca esti o capsunica ;
5ab1na spune:
ma tot gandesc la o rima pentru samira si nu-mi iese.
sunt absolut convinsa ca lara va gasi una.
samira33 spune:
lara,inca nu se materializeaza ceva.
sunt tot la stadiul de adunat informatii.
vreau sa discut cu grecul si varianta unui Fiv la Atena,cu monitorizare la Biogenesis,si despre chiuretajul terapeutic facut la Atena-daca nu se nimereste sa fie in tara dr.D in zilele in care se face in mod normal.
anaasta spune:
Sami, eu zic ca la tine rimeaza Samira-mandarina... sau Samira-tamarinda Abia astept sa mergi la consultatie, sa vedem ce zice si doctorul asta.
Sabina ... Finally, nu mai sunt deprimata acum din cauze de nebagare in seama, right back at you.
Uh, Loretta, la tine ma chinui inca si nu gasesc ceva care sa rimeze.
samira33 spune:
v-am zis ca-s intr-o perioada in care nu am chef de discutii cu si despre FIV....de asta nici nu ma bag, dupa cum observati, asa ca o sa bat si eu campii pe langa voi cu alte subiecte,da???