Clubul "babelor" FIV-oase 22
Raspunsuri - Pagina 11

5ab1na spune:
fimeie daca zici si retete de mancare e super. eu ma aberez pe astea de FIV, tu pe retete si sprancene. toata cunoasterea o adunam aici la clubul tinerelor.

samira33 spune:
am citit pe Internet despre tipa asta si parerile sunt favorabile.
am citit destul despre pigmentare fir cu fir vs. contur plin.
etc etc

anaasta spune:
Samira, baga-te cu ce subiecte vrei tu, din toate invatam cate ceva! Desi, mi-ar fi placut sa-ti dai si tu cu parerea vis-a-vis de protocolul potrivit in cazul meu.
Dar explica-mi cum se face tatuarea fir cu fir? Se face cate un punctulet langa firul de spranceana si prin acumularea de punctulete iese ceva fain sau cum?
Chiar asa, fetele din TM stiti vreo tipa care penseaza fain aici? Eu stiu de unul Ovidiu care e super meserias cu machiaje si dare forma la sprancene, dar cica nu prea mai poti ajunge la el pentru pensari. Acum ceva vreme nu mai lua cliente noi pentru asta.

Lara27 spune:
Sami, la planul ala ma refeream si ti-am zis parerea mea deja..e bun, bun si tinde spre perfectiune, deci rezultatul sa fie pe masura..
btw, spranceana mea (cea din poza) e pigmentata fir cu fir? eu astept sa te declari multumita de rezultat, dupa care te voi ruga sa-mi dai si mie datele lui Kata pe PM
Sabi, sami nu e fructa, ea e floare (precum spune si frumosul ei nume de origine greaca, da?), anume..crin
Ana, girl, cum adika nu s-a observat?? pai, nu vezi ca mi s-a luat pupaceala???
ahhhhhh, tot Sabi, de data asta, esti constienta ca nu vei putea blama vreun dr. pentru protocol, da?? iti apartine in totalitate si daca si iasa (si nu ma-ndoiesc!!) poate te angajeaza in staff-ul GK
si vin la tine la FIV!!!!!!!!!!
to be continued..

samira33 spune:
ana,la accentuarea culorii pe forma pe care o vreau eu imi tatueaza fire printre firele mele naturale.
la protocoale...nu ma pot hazarda sa spun ca ala sau ala e mai potrivit pentru tine.
sa-mi fie cu iertare dar nu cunosc in amanunt problemele tale.
stiu in mare ce aveti fiecare insa nu-mi incarc memoria cu amanuntele fiecareia.
in primul rand ce inseamna potrivit???care sa te ajute sa faci oua mai multe,mai bune???
fiecare poate intelege altceva din notiunea de protocol potrivit.
cel mai safe-la modul general vorbind,e agonistul combinat,parerea mea apoi incep particularitatile si aici intervine, practic, maiestria medicului...sa te simta sau nu,sa te incadreaze in protocolul cel mai potrivit tie sau nu.

anaasta spune:
Stiu, Sami, ca nu te hazardezi si iti dau dreptate. Nu putem da sfaturi medicale si face propuneri de acest gen altora. Insa doar de dragul unei discutii si de a ne da cu parerea, asta discutam noi aseara. Doar ca, din pacate, experienta ta este mai bogata decat a mea in ceea ce priveste FIV-ul. Pentru mine "potrivit" inseamna ovocite de calitate. Nu multe, doar de calitate sa fie.
Aha, deci tu le vei avea pe ale tale toate si vrei sa lucrezi la ele doar pentru culoare. Si banuiesc ca par automat mai bogate. Ah, apropo... mie de ce mi se pare ca persoanele care au o dunga parca nu prea mai au firele lor pe acolo?! E doar o iluzie oare sau chiar nu prea mai au?!

5ab1na spune:
haha lara totusi nu ma cunosti
eu sunt un gen care la o faza din asta numita FIV n-am tupeu sa ies din cuvantul medicului. ma gandesc ca voi compromite tot.
dar dupa ce m-am fript la FIV 1 cand numai ce am luat o aspirina din proprie initiativa si m-am inrosit pe maini si picioare mi-am zis ia sa studiez eu toate prostiile si sa-l intreb pe doctor: asta e bun? asta e bun? si tot asa.

Lara27 spune:
aha, deci faptul ca tu le propui (lp) si ei sunt de acord, apoi le mai sugerezi (FSH) si ei iar sunt de acord, ulterior completezi (prednison) si ei iar sunt de acord (sau urmeaza), nu se pune, deci? se cheama ca medicul si-a asumat si el raspunde la final de rezultat..bine si asa, smart girl, ca la economice, ai semnat, ti-ai asumat, deci raspunzi
eeeehhhh Sabi, eu sunt mult mai indisciplinata, ceea ce nu e neaparat bine, dar e cu siguranta..adevarat
to be continued..

anaasta spune:
Eh, Lara, da' la juridice nu e chiar asa... Ca vine Sabina si pledeaza pentru "deranjament cerebral temporar" si ca medicii nu au fost responsabili sa o lase pe ea, cea fara studii medicale, sa stabileasca protocolul si ca atare sunt pasibili de tot felul de pedepse... Deci, da, ea are dreptate: medicii e de vina
Later edit - Stai, ca fac asa si catre mine pentru ca am citit in dunga si am inteles altceva...