Clubul "babelor" FIV-oase 22
Raspunsuri - Pagina 12

many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaasta Ioana, inca nu, dar am inceput cu pasii cei mici. Cum te mai simti? ![]() Many ce mai faci, cum te simti?! Pe 23 cloceai, cat mai e de asteptat pana faci test? Huh, nu mai e mult, tin pumnii... ![]() |

Imi plac planurile tale, bafta

anaasta spune:
Nu gandi asa, Many. Au fost multe fete cu raceli zdravene si au ramas, nu?! Haide, nu fi trista! Despre test habar nu am ce sa spun. Eu cred ca as astepta ca sa fiu sigura si sa mai prelungesc momentul asta. Vorba Samirei, esti PUPO acum!

Lara27 spune:
Ana, ba da, au lasat-o..Sabi a ajustat tot, fix dupa cum a dorit ea sa-i fie protocolul, i-au dat 5 medici (diferiti) apoi ok-ul la tot ce-a propus, face fix ce vrea cu ei, d-aia "se lupta" acum pentru prednison (nu ca nu l-ar putea ea lua oricum
..m-am prins si eu ulterior de ce e pe campul de lupta pentru un medicament over the counter) iti dai seama ca-l obtine, da? si apoi hutza-hutza, ca o floare ca un crin, apare si ne scoate okii ca, ea-i disciplinata si nu iese din cuvantul medicilor si nu face decat precum si ce i se spune..doar vazusi
..si at the end, daca-i bai (nu va fi cazul, dar vb in teorie, da?
) le scoate okii la aia ca n-au nimerit-o neam..cu tot renumele Universität Wien, cu tot..
este absolut unicat fata noastra, eu cel putin, nu mai stiu pe nimeni asemenea, trebuia sa intre in politica, la cum ii manipuleaza
to be continued..

samira33 spune:
uuooff...mai am putin si-l bag si pe Samiroi la spalat la masina.
incepand cu ziua de Luni merge masina de spalat cat sunt eu acasa.
azi nu m-am dus la munci...stau la curatenie.
bag tot ce prind la spalat:covoarele din dormitoare,huse,perdele,draperii,cuverturi,adidasi,covorase de baie...haine groase pe care le-am mai purtat sa le urc in dulap spalate.
mi-am pregatit si sacii cu haine de dat,cu incaltaminte de dat...sacii cu hainele groase de dus la Nufaru ca sa la bag la dressingu de iarna.
si tot asa ma distrez.

5ab1na spune:
samira toata ziua speli covoarele si perdelele alea bravos
fetele of si ce am vrut sa scriu dar mi-e rusine si mi-e greu.
cu GK n-am negociat decat puregonul. atat. restul au propus dumnealor.
cehul a fost un erou. m-a suportat. nici nu va dati seama. scriam: asta e buna? raspuns: da exista studii care spun ca ar folosi. va recomand 5 mg/zi.
inutil sa spun ce-mi raspundea PK la aceeasi intrebare.
de la ceh am obtinut: fara AC inainte, prednison+aspirina+clexane din ziua 1. fara efort prea mare. n-a vrut combinatie. si n-a vrut protocol lung.
pe socolov l-am batut la cap. am fost de 3 ori la el la cabinet si nu mi-a luat nici un banutz. e drept ca si eu am platit un voucher la dumnealui nu mai intram in detalii.
fusei la Sibiu. ma jur ca a zis antagonist. sotul se jura ca a auzit agonist.
greu tare a scos o idee de protocol. nu prea a vrut sa colaboreze. probabil simtea ca nu am de gand sa fac acolo FIV.
am vrut sa vin la dr. D. m-au sunat si pe mine de la Biogenesis dar zgarcenia din mine m-a oprit. sper sa nu-mi para rau. insemna transport pana la Bucuresti, consultatie si sa iau in considerare serios sa fac fiv in Atena.

anaasta spune:
Pai, Lara, mie mi-a placut de ea la FIV in Ungaria. Ii spunea Ioanei_55 ca o sa ii spuna medicii ca are varsta ideala pentru FIV. "Dar tu sa nu-i bagi in seama. Tu sa te grabesti cu cap". Are un stil haios. Sabina
.
Samira, esti o harnica. Eu mai am de facut curat inca. Habar nu am cand voi termina tot ce am de facut. Azi sunt consemnata in bucatarie la gatit. De maine imi vine colegu' de apartament.

samira33 spune:
sabina,stiu.
toata lumea imi zice ca exagerez cu spalatul de covoare si perdele.
ana,nici eu nu am terminat.
de data asta mi-am schimbat planul de bataie:nu mai fac treptat cate o camera s-o termin cu totul.
acum am intors toata casa cu fundu-n sus...nu mai avem perdele,draperii,covoare pe jos...e totul spalat si impaturit.
scot prafu de peste tot intr-o zi....spal gemaurile din toata casa intr-o zi....si cand pun perdele,covoare si spal pe jos...o fac in toata casa.
am citit pe undeva ca femeile obsedate de facut curatenie sunt de fapt...nesatisfacute in pat

anaasta spune:
Am asa un feeling ca nu e chiar asa, right, Sami?!
Eu procedez cu cate o camera pe rand, n-am cum altfel deocamdata. Dar mi se pare mai usor ca si tine si e fain ca poti sa iti faci tu programul tau. Dar covoarele le duci la spalatorie, nu?