Clubul "babelor" FIV-oase 22

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sabina,nu e

ana,nu e mai usor asa...da' nush' ce m-a apucat de data asta de am schimbat metoda.
acum e toata casa ca dupa razboi....inainte era doar cate o camera

covoarele de la noi din dormitor si din cele 2 holuri le spal la masina ca sunt de dimensiune 70/140 cm,sunt din bumbac si nu au pasla din aia tare pe parte cealalta asa ca imi intra in masina.
uite asa sunt

http://www.mobilasidecoratiuni.ro/oferte/t/33/Textile/19507/45/Covoare-mochete/COVOARE-LANA-PALTINIS

covorul din dormitorul mic si din sufra sunt cu pasla si pe alea le duc la curatatorie.
iar draperiile si perdelele imi intra in masina si nici nu necesita calcare.
cum le scot din masina le pun la loc si se usuca acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adina, la oscar test sangele se recolteaza in aceeasi zi cu eco si apoi rezultatele se pun cap la cap => se face estimarea pt trisomiile: 13, 18, 21.
mda, deci cu dexa tre' sa trag eu de medicii de aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Samirutzo, nu e adevarata treaba cu nesatisfacutu! Parol! Ba dimpotriva. Cand iti e bine, ai energie sa faci curat. Mie dupa sex imi vine chefu. Dovada ca in decembrie cand tu montai perdele de zor inainte sa merem la Budapesta, eu le-am lasat in doru lelii pe toate, dar nici de fufu nu putea fi vorba de draci ce eram plina. Asa ca io zic sa nu te legi de Samiroiu ca stie el ce face
Pup toate viitoarele mamici de 2012!
si pe doamna Papazi ca mi-a fost dor de dumneavoastra.

Doamna detectiv Lara- dumneavostra pe cand demarati treaba?

PS: Ce face veve? ca ziceati ca disparuse la insamantatul de primavara pe undeva...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sabina iti raspund sieu aici legat de Viena: la fiv 1 am avut un apartament inchiriat, deci dimineata mancam in casa,iar seara ,cateodata am mancat si in casa, dar doar pe finalul sederii acolo. La fiv 2 am stat la un hotel, am avut micul dejun inclus, o masa o mancam prin oras, apoi seara mai ciuguleam ceva in camera.Parcarea e scumpa la Viena. Am mers mult cu metroul, e foarte avantajos si rapid.
Cat despre ovare polichistice, nu stiu ce sa zic la mine. Unii medici spun ca sunt, altii nu, cert este ca din analize nu reiese. Unele lucruri se potrivesc.M-am lasat pe mana celui de la Sibiu, daca a zis sa iau metformin, am luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aadina iti tin pumnii pana la capat
cum e sibiul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

E frumos. Stau intr-o garsoniera care se afla la 5 minute de Piata mare. Azi ne-am plimbat prin centrul vechi. Acum ne-am intors si am mancat in casa, si cred ca vom mai iesi la plimbare, sa mai cunoastem orasul, si ne intoarcem la 9 pt injectare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

sympa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ma enerveaza reclama cu Ikeeaaaa.

aristico,pentru cine sunt pupicii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Hello there!

E foarte incantat hubby de fun-club ... i-a crescut inima cand i-am zis ca "l-am barfit" Ari, sa stii ca nu i-am dat interdictie la forum, ca m-a dat pe spate si pe mine cu postarea lui ... Doar ca se plictiseste repede ... El daca incearca sa gaseasca o informatie pe forum si n-o gaseste dupa 2-3 pagini, rapid renunta

Eu sunt busy rau la job zilele astea si-am ramas in urma cu ceva pagini ... dar recuperez sambata seara (daca reusesc sa respect niste deadline-uri)

Va pupix ... sa ne auzim in curand

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput