Clubul "babelor" FIV-oase 22

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

in seara asta rasfat soata cu papa ce-i place lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Spor la bucatareala, Samira

Mergi la inceput

merci...da nu-i complicat ce fac.

gata!!!m-am pensat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Samira ce faci bun de mincare ?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

angelica,ceafa de porc-tinuta vreo juma de ora inainte in sos de soia,cimbru,piper, taiata cuburi o pun in ceaun cu 3-4 linguri de ulei si o calesc pana dispare sangele.
apoi acopar cu vin alb,pun capac si las sa scada la foc mic de tot cam 1 ora.
dupa ce sting focu' ii adaug mujdei.
servesc cu mamaliga,branza rasa si ou ochi....deci un fel de tochitura.

ana,tu ce fci bun???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Asa, fac o pauza de mancat, nu am mai putut de foame!

Samira, arata bine covoarele. Am vazut de multe ori si aici expozitie cu covoare de la Cisnadie, dar nu stiu de ce nu am fost curioasa. O sa ma duc data urmatoare. E super ca le poti spala asa de usor in masina. Eu am cea mai faina perdea ever: e cu casute din hornul carora iese fum si cu copacei, in culori de maro deschis si crem, dar am de calcat la ea.... pentru ca piticul meu nu suporta sa o vada deloc sifonata!

Eu fac supa de pe piept de cocos de tara cu taitei de casa si salata de boeuf pe urma. Nu am facut de fff multa vreme si sotului meu ii place. Fac si un pic de salata de vinete si niste snitele din piept de pui. Maine fac rapid niste pleurotus la gratar cu usturoi si salata de verzituri si tot felul de din astea de primavara.

Fetelor, am luat ulei de floarea-soarelui extravirgin, are o culoare si un gust ...

Aadina, iti tin si eu pumnii .

tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

yamiiiiiiiiiiiii suna delicios !!!!!!!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Master Chef-e fetele noastre.
cocos da?
sami nu mai spun. de master chef.

Mergi la inceput

aaaa...pai nu-s de Cisandie covoarele mele ano
sunt de la Mobexpert si acum imi pare atat de rau ca le-am luat.
dupa ce ca am dat o palarie de bani pe ele se si pleostesc imediat motzisorii aia...cum calci pe covor...ramane turtit unde calci.
daca nu calci pe covor se vede bestial,moale si pufos

uite mai de aproape exact asa sunt covorasele buclucase.

http://condo.kudika.ro/modele-amenajari-interioare/18-160-438/Mobilier-si-accesorii/Covoras-baie/Covorase-de-baie.html

galben am in holul mare si bej in holul mic.

acu' vad ca se poarta in baie...acum 4 ani cand le-am luat noi se purtau in camere.

in baie io am fost fata "desteapta" si am luat covoare albe

buna mancare faci tu acolo si multa si diversificata...si mai ziceti de mine...da si voi tot acolo sunteti.

Mergi la inceput

chiar...cum stim ca-i cocosh si nu gaina???
nu dati cu pietre...io-s o oraseanca amarata si cu frustrari adanci in suflet,care nu stie cum e cu traiul la "tara" ca bunicii si neamurile apropiate au fost oraseni get-beget.
toata copilaria mea am suferit ca toti copiii se duceau in vacante la bunici la tara si veneau cu niste povesti minunate de acolo.
ascultam cu gura cascata si mereu am tanjit si am suferit ca io nu stiam cum e si ce e aia "tara".

Mergi la inceput