Clubul "babelor" FIV-oase 22
Raspunsuri - Pagina 15
daniela74 spune:
sara buna,
fetele m-am hotarat,vreau si eu protocol lung,l-am mai avut la primul fiv,dar eu consider ca a fost doar un experiment,am avut 2 embrioni si nu mi-au facut icsi.O sa vad ce propune dr.dar cred ca mi se potriveste,vreau sa o copiez pe Balanta,am un ovar si amh-ul sigur e minuscul .Am facut hormonalele,ieri am facut eco,nu se vedeau balauri si aveam ca de obicei 5 foliculi,bucurie mare deci,astept sono hsg luni sau joi in cazul in care luni nu sint curata,ar fi ziua a 9-a dar mi-a spus clar ca daca mai am si cea mai mica pata sa merg joi pt.ca nu pot sa-mi faca.Am fost foarte incintata de clinica noua,si ce am vazut pe acolo,i-am zis sotului cind am plecat ca astia o sa ne gravideasca sigur
Aadina tin si eu pumnii si o rugaciune
fetele va pup pe toate fara exceptie si va doresc un weekend frumos
daniela,
daniela74 spune:
uups,
am crezut ca e vineri azi,tocmai m-am intors de la cumparaturi,chestie pe care o fac de obicei vineri,dar batea vintul in frigider
daniela,
adrianaady spune:
Seara buna fetelor
Samira ce bunatati maninca sotul tau, si el este un norocos
Vrei sa stii diferente intre cocos si gaini atunci cand sunt vii? sau cum ii recunosti cand deja sunt taiati si jumuliti
Eu am avut o tara si marturisesc ca am avut cele mai frumoase vacante de vara
Eu m-am apucat sa fac un rezumat frumos pt intilnirea de duminica, ca se ne fie mai usor la discutii...uff si ma lovi o nostalgie Doamne cite analize, cite investigatii , pastile inghitite, citi bani.....ufff ce soarta de rahat....
anaasta spune:
Pai, cocosul are doua chestii pe care de obicei soacra mea mi le lasa ca sa le... nu stiu ce, ca eu le arunc... Sa stiti ca e buna supa de pe cocos, de fapt de pe orice oratanie de la tara. Socrii mei nu le dau concentrate si tot ce primesc e filiform: pui, gaina, cocos, curcan... Nici eu nu mi-am petrecut vacantele la tara, desi aveam bunici acolo, iar socrii mei s-au mutat de putina vreme la tara. Am facut maioneza in Magic Mixer de la Tupperware, ala de numai scuturi de el. Pfua... nu-mi vine sa cred cum a iesit, acum l-am folosit prima data...
Sa vedem cu ce pretentii imi vine sotul. Duminica ma gandeam sa ii fac pui cu lapte de cocos si sofran, da' poate el are alte pofte, sa vad...
Acum put , ma duc sa ma spal pe par si sa fac un dus.
samira33 spune:
pai si eu tot de la tara am pui si gaini si curcan dar nu stiu sa le deosebesc.
doamna care imi trimite imi pune si capu' si ghearele si simt ca lesin cand le vad.
nu pun mana nici moarta...infig cutitu' in ele si direct in cosu' de gunoi aterizeaza.
dar mai cumpar de la Cora niste puisori mici de la AVE.
nu sunt mai mari de 1kg si au carnea altfel,osul e mai mic...se aprpie mai mult de puiul normal.
adrianaady spune:
Samira - nu plang, dar ma mai apuca uneori gandurile... dar trece pina maine....
Pai stiu de la soacra mea cand ii taie ca, cocosii au picioarele mai lungi si putin diferita forma corpului fata de gaini. Gainile au pe linga maruntaie si niste outze mici,galbenusuri asa...