Clubul "babelor" FIV-oase 22
Raspunsuri - Pagina 16
5ab1na spune:
ma sami si mai fetelor ce ma faceti sa rad cu cocosul ala:))
pai gaina n-are nimic sau are niste oo galbenene ca galbenusul
cocosul cel semet are sigur 2 oo albe. pe dinauntru pe partea de spate/shale cum ar veni. nu e ca la catel
:))))
inainte de a-i taia sa-i vezi pe dinauntru as zice si eu ca-i recunosti dupa gheare si cioc/ creasta. daca mai apuci sa vezi asa ceva in zilele noastre.
parintii mei stau la casa si am vazut toata copilaria mea. acum am mai uitat. imi trimite maica-mea tot asa depuiati fara gheare si cap. dar pe dinauntru stiu la sigur ce-i cu ei.
samira33 spune:
io nu stiu ca mi-i trimite doamna curatati bine de tot.
e adevarat ca de cateva ori aveau neshte ousoare mici galbene inauntru,impreuna cu ciocu si ghearele da cine a stat sa le studieze???!!!
samira33 spune:
am trimis si eu istoricul la o echipa de israelieni sa vad ce parere au.
ma duc la baie si la somnn ca-s cam obosita.
va tzucuresc
somn usor
anaasta spune:
Ady Eu stii cum mi te inchipui?! Nu foarte inalta, bruneta cu tenul alb si cand vorbesc cu tine mereu mi te inchipui cu costumul de schi, pe placa pe partie, neinfricata si facand tot felul de smecherii pe acolo si punand frana smechera cu placa de imi sare zapada in ochi . Si tu atunci ai musai un zambet mare, mare pe fata . Fi-o cumva, Ady, capul sus!
anaasta spune:
Ei, de israelieni sunt chiar foarte curioasa. Te rog sa ne spui ce zic cand primesti raspuns de la ei. Somn usor.
5ab1na spune:
oushoarele mici multe si galbene definesc categoric gaina.
doua oo-ute mici sau mai marisoare caracterizeaza sigur un cocos.
dar daca zici ca-ti da o femeie de la tara nu prea cred ca o sa-ti dea cocos vreodata.
ele tin un cocos doi de samanta. pe restul ii fac bors. cocosii se bat, mananca graunte si fac paguba.
parintii mei n-au stat tot timpul la casa. dupa 89 s-au apucat de facut casa.
cand eram mica m-am incapatanat sa am un pui de gaina. imi plac pasarile. v-am zis ca am doi perusi. cred ca va imaginati ce gainat si ce mizerie facea bietul cocos chinuit de mine cu salam. cred ca distractia a durat maxim 2 luni. maica-mea era asfixiata.
m-au pacalit pana la urma sa-l dau la tara inapoi la bunica de la care il luasem.
trec anii!!! si-mi amintesc de cocos. bunica unde e cocosul meu? bunica rade si spune: apai fata nu era bun de nimic cocosul ala. toata ziua se suia pe lemne si canta. nu calca nici o gaina ca ala a fost tinut la bloc. l-am taiat si l-am facut bors. aiaiaia plansete. la care bunica-mea: nu fata draga. mi-am amintit. nu l-am facut bors. dar a inghetat pe lemne. a inghetat cantand pe lemne:))
(am avut si un miel la un moment dat pe care l-am hranit cu biberonul - 2 zile a durat distractia). asta putzea ingrozitor.
anaasta spune:
Sabina
Ai mei au facut greseala, cand eram mai mica, sa cumpere 2 pesti inca vii. Evident ca au trait ceva vreme bine mersi in vana in baie, ii hraneam cu paine si putea ingrozitor in baie. I-a casapit maica-mea cand eram la scoala, am plans de numa' numa' si a fost musai sa imi dea aripioarele si le-am pus in borcan in apa si ma uitam la borcan si mai trageam o tura de plans. Pana a disparut si borcanul si s-a facut toata lumea ca ploua.