Clubul "babelor" FIV-oase 22
Raspunsuri - Pagina 17
Lara27 spune:
Ana, pe mine cum ma imaginezi???
vreau si eu prezentare detaliata ca si Ady, care azi, btw mi-a dat ignore, dupa ce azi-noapte i-am trimis pupici..promit sa zic daca esti pe aproape, pe bune sau imi zici doar daca-s naca si eu?? ca pot deveni instant, doar cand ma gandesc ca eu n-am sanse nature si acolo is
to be continued..
adrianaady spune:
Lara nu te ignor , zau, nu Am scris pe seara acum abia si deja eram olecuta "intoarsa" dar imi revin eu... dovada ca i-am aratat si putina realitate Anei, ca asa frumos m-a descris draga de ea
Ca sa rectific putin pt Ana, sunt satena, am tenul nici prea alb dar nici inchis, ochii verzi albastri, 1.65 si acum 61-62 de kg (deci nu-s fotomodel, dar am fost pe la 25 de ani )
Lara27 spune:
Ady astept cu nerabdare minuta intalnirii cu dr. D..eu asa mi te-am imaginat (am tot vorbit singura azi noapte), ca-n poza aia mishto
eu astept intai prezentarea Anei
Sabinaaaaaaa, acum ceti, ai vazut filmul we bought a zoo hai, nu scrii o carte please, te gravidesti, te rezumi la activitati canapeloase si te apuci si scrii memoriile, bestseller clar
_
to be continued..
Ralu_mv spune:
:))))
Fetelor, m-ati scos din barlog (ca eu is ca ursul ala morocanos ) razand cu gura pana la urechi ...
Cum sa arunci Sami asa bunatate de ousoare de cocos ... mama ce bune's prajite/inabusite
Si din categoria zoo si mortuare Sper ca nu va oripilez ...
vii: pui, ratuste, curci, mieluti hraniti cu biberon
moarte/bucati : un cap de iepure tinut in camera si mangaiat zile in sir precum si un turturel ce nu vroia sa mai invie ...
anaasta spune:
Ralu, eu am aruncat outele cantatorului. Sami, nu vazu neam oua de cucos ca doamna ii da orataniile impecabile. Mie mi le lasa soacra cu tot ce au de ma ut la ele ca la OZN-uri si imi intreb sotul "asta ce e? da' asta?". Acum, sa nu va inchipuiti ca sunt tuta, inima si ficatul stiu cum arata .
Lara, eu cred ca tu esti inspre inalt, da' nu prea, prea, nici foarte, foarte. Ai ochelari, parul usor buclat, fata un pic mai rotunda cu pometi conturati, te vad un pic a la Catherine Deneuve ca si prezenta si atitudine. Mi te inchipui cu esarfe din matase la gat plambandu-te prin Franta provensala cu ton cheri sau in masina decapotabila cu parul protejat de un batic de matase alb cu buline rosii si ochelari de soare, iar la radio canta "Non, rien de rien,/non, je ne regrette rien!". Am nimerit sau nu?!
Ady, alea de care zici tu sunt amanunte fara importanta . Alea cu neinfricat, placa, zapada in ochi si zambet mare - alea conteaza. Hai, ca am nimerit cata!
5ab1na spune:
:)))
am si eu o poveste cu un peste. tot se incapatana sa moara si se aseza cu burta in sus. alergam disperata la fantana sa aduc apa "curata", schimbam apa, "invia". n-a tinut mult...
ana
ralu tare
sami si mai tare
lara
anaasta spune:
Merg si eu la , am asteptat-o in zadar pe Lara sa imi spuna daca am nimerit sau nu .
Noapte buna, fetelor.
Lara27 spune:
Ana
1,65 si eu, de regula tocuri de 10, fost miss universitas in tinerete, ochii foarte verzi, parul ciocolata amaruie (yum), buze madam jolie, tenul alb, silueta lean, pometii inalti, atitudinea nonconformista ca si Coco, stil vestimentar Andreea Raicu, fara ochelari..da, da peisajul din Franta provencala descris de tine mi se potriveste maxim
to be continued..