Clubul "babelor" FIV-oase 22
Raspunsuri - Pagina 18
Ralu_mv spune:
De ouale cocosului imi parea asa de rau, ca nu am mai fost atenta care ce le-a facut, doar ca nu erau in meniu
cand ele sunt o delicatesa 
ca sa continui cu oripilatul...daca m-ai intrebat, Ana ... pai fusese atasat unui iepuroi calcat cu masina, pe care'l jupuisera in cada ai mei ... si eu am plans asa rau dupa el ... ca m-au lasat sa i pastrez capul si coada ... si acum ma mir cu de m-au lasat sa l tin mai bine de o saptamana cred ... si-l mangaiam mereu pe urechiuse, asa moi si pufi ... si acum imi amintesc ...
cand o sa am si eu plozii mei ... tare o sa mai am de tras cu ei daca seamana cu mine ![]()
(dar sa nu credeti ca eram chiar asa soft ... de altfel am disecat si o broasca si am lasat-o sa plece cu abdomenul deschis); daca nu ma omora chimia, aveam si eu planuri cu medicina
daniela74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaasta Daniela, cum ti-au iesit hormonalele?! |
eiii Ana crezi ca stiu ? Abia peste 10 zile sint gata si o sa le trimita la medic,le-am facut la un spital ca astea sint gratuite,restul le fac la clinica si ma costa vre-o 850 de lei.Jur ca o sa le cer copii sa ma ``laud`` si eu cu ele
fetele,eu si cei 2 frati ai mei am avut la bloc urm.animale:un motanoi gasit pe afara,o veverita si un pui de mistret.Pe ultimul l-au facut friptura si l-au mincat cind a crescut mai maricel,asa ca un miel (era pe vremea lu Ceasca si nu prea se gaseau de ale gurii

va pup si sa avti o zi minunata
daniela,
adrianaady spune:
Neatza fetelor 
Asa m-am binedispus cu povestile voastre despre animalute, pasarici
Eu am avut o pisica birmaneza pe la 19-20 de ani pe care am iubit-o enorm, frumoasa si inteligenta era. Iar cand eram mai mica am cumparat un puisor de gaina din piata si l-am crescut multaaa vreme in casa, Doamne ce ma mai jucam cu el...
Acum am un zapacit de perus galben tot, cu ochisori rosii, o coadaaa lunga si frumoasa, care vorbeste si ma pupa in fiecare seara; este al doilea barbatel al meu 
Smaik se apropie momentul tau
Sa ai mult noroc, incredere in sansa ta si sa ne vedem gravide 
samira33 spune:
hello girls.
hai sa va povestesc si eu una comica din copilaria mea...nu e cu animale-vii sau moarte dar e amuzanta:
eu-2 ani...tata-19 ani...eram in parc in miez de iarna,zapada multa afara si noi cu sania.
am facut un om de zapada cam cat tata de inalt...i-am pus si ochi si nas si gura care radea...si maini si nasturi la "haina"
ne-am mai jucat pe langa el si cand sa plecam acasa....am luat omu de zapada in brate si m-am pus pe un plans de se scutura camasa pe mine.
tata-deh,ce minte poti ai la 19 ani....a pus omu de zapada pe sanie,m-a luat de mana si ne-am dus spre casa.
in fata scarii a zis sa punem omu de zapada in gradina astfel incat sa-l vad de la geam...io nu si nu...si da-i iarasi cu plans de se uneau lacrimile-n barba....sa nu ramana singur...sa-l luam in casa.
asa ca tata s-a pus la mintea mea,a chemat vreo 2 vecini si au carat pe scari omu de zapada in casa si direct in cada a ajuns.
am fost cea mai fericita.
cand s-a topit omu de zapada mare tragedie...plangeam si nu intelegeam de ce nu mai sunt decat ochii,nasu,nasturii si gura.
asa mi-au povestit ai mei ca eu eram prea mica sa tin minte toate detaliile astea.
o zi buna tuturor

samira33 spune:
elenusa...e bine.
lyly e in Olanda 2 saptamani.
este nasa.o cununa pe o prietena de-a ei stabilita acolo.
si ccu ocazia asta isi face si vacanta.
eu am avut doar catei-2 caniche,un lup si un cocker.
si cand o sa ma mut la curte o sa-mi cumpar iar.
anaasta spune:
Lara, da' am nimerit pometii?! I-am nimerit!
Oh, si ma batea gandul sa spun ca ai parul castaniu, rau imi pare ca nu am facut-o, de ochi stiam deja ca sunt verzi. Si cum poti sa porti tocuri din astea toata ziua?! Sa mor si nu mai pot sa fac din astea. Puteam cand eram mai tanara, dar acum ma termina psihic sa imi iau tocuri asa de inalte. 
Sami, tu 2 ani si tatal tau 19?! Wow, ce tineri erau cand te-au facut! ![]()
Ady, suntem multe fete pe aici care avem pasarici acasa
![]()
O zi buna tuturor 
Ralu_mv spune:
Sami
emotionanta povestea ta cu omul de zapada !
Daniela
, tu cu porcul mistret la bloc
din asta nu cred ca s-a mai auzit sau gandit cineva ![]()
samira33 spune:
da fetelor...aveau 17 ani amandoi cand m-am nascut eu.
din pacate tata nu a mai apucat sa-si vada nepotii...s-a dus la 50 de ani.
am plecat la tatuat.
sa-mi tineti pumnii.