Clubul "babelor" FIV-oase 22
Raspunsuri - Pagina 19

aristica spune:
...pai pupicii erau pentru toate, c-am avut ieri o zi incredibila: extaz, agonie, extaz, extaz, agonie, agonie, agonie...dormit 3 ore, azi e o.k., maine va fi si mai bine, duminica deja va fi minunat.
...acum incerc sa ma concentrez la acest FIV, sa ma pregatesc ca pentru BAC, sa vin c-o nota mare, foarte mare...
Poate nu uiti sa intrebi de subtioare
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Lara27 spune:
'neatza
Ana, e si dress code la job
port mult fuste creion, costumase cu pantalon pana (mi-am luat de curand 2 de la Stefanel, absolut superbe, imi place mult Massimo Dutti) pantofii preferati sunt cei de la Musette si Pollini
, inalti si eleganti..sunt inebunita dupa accesorii, ochelari de soare, esarfe si in general viata alerta a marilor orase/capitale europene (Viena, Roma, München, Berlin, Madrid, Budapesta
) pe to do list sunt Paris si Londra
in timpul liber, imi plac tinutele casual-chic, pe care le intalnest mereu in marile orase ale lumii, jeans, balerini, T shirt, esarfe, genti supradimensionate si jachete leather
..nu-mi plac tinutele sport, maxim ce imbrac sunt tenisi dar sunt toti de piele si ultra trendy, deci nu cred ca se pune
..recunosc ca sunt fashionista, addicted, dar, cine-i perfect
Sabina, deadline??? detaliaza, pls
to be continued..

Lara27 spune:
Ari, deci te urci in avion si vii indarat, sambata viitoare (in 7)..de abia astept feedback turcesc si normal, rezultatele promise de doc stormy
..uuuhhhh, ce putin a mai ramas..
bey, eu am retinut ca elenush..e bine..ma bucur daca-i asa, dar nu mai intra ea, ever?? sa vorbeasca ea cu noi, nu doar asa, mesaje laconice ..mie-mi lipsesc postarile ei vesele, veve e asa o draguta si o simpatica..in fiecare dimi, dupa ce fac oki, deschid rapid laptop-ul, in speranta, desarte, ca vad o postare de-a ei, de la o ora imposibil de matinala...dar ok, poate nu vrea/poate, e ok si asa
qiao, azi termini proiectul ala grande, da (e 31.03)? si apoi putem spera sa ne mai delectam si cu postarile tale savuroase?..pup fata
maine, am vrut sa zic, maine..azi e doar 30..sunt atat de zapacita
, oare unde-mi tot fuge mintea???
nush ce am azi, de sunt atat de sentimentala..again
to be continued..

anaasta spune:
Iti spun eu ca e ceva in aer, Lara. Eu nu ma pot concentra deloc, deloc. Si am mult de lucru. Si am vrut sa nu vin azi la birou. Deloc. Hai, ca am gasit si eu motivul pentru care mor de invidie.... vreau si eu sa fiu girly.... Sau macar sa imi dea Dumnezeu o fetita cocheta, atata tot numai...

aristica spune:
lara nop, nu sambata viitoare...sambata asta sunt in club, pe mese, sambata viitoare sunt la mama, cuminte foc, sambata aialalta, peste cea viitoare sunt la fiv-ul de care voi nu stiti
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Lara27 spune:
Ana, you're right, mie-mi fuge mintea in zece directii odata, parca nu ma pot focusa pe nimic, trag de timp, fara chef si ma rezum la chestii light (mail, tlf) nimic heavy..jjjeeezzz, bine, ca-i vineri..sper, ca-i vineri, da?
hubby, ma tachineaza mereu ca o sa avem o fetitza tomcat, super sporty (ca si el) si o sa fug prin casa dupa ea, cu make-up si cu rochite
..well, who cares, atata vreme cat o vom avea..va fi frumoasa si va fi a noastra..dream on
merg sa cetesc la unguroaice, sa vad ce vraji a mai facut acolo..sabina
to be continued..

Lara27 spune:
Ari, dupa cum bine vezi, eu sunt total pe dinafara, da??
sa fie, sa fie, sa fie
to be continued..