Piersicute de iulie august (26)
Raspunsuri - Pagina 8
maria0408 spune:
Buna fetelor.
Ma bucur pentru fetele care au avut deja morfo si au primit rezultate foarte bune, vad insa ca ati facut-o destul de devreme 20-22 saptamani, asa v-au recomandat medicii sau asa ati gasit loc la programare? Noi suntem programati abia la 23+ la mofofetala , atunci spunea dr. ca sunt toate organele bine formate si se vede cel mai bine.
Ilenutza eu o sa stau intre 6-11 luni acasa depinde de cum se comporta bebe. Si la fetita am stat sub un an, pt. a putea sa-mi pastrez locul de munca si sa putem plati ratele. Diferenta de salariul intre stat acasa si mers la serviciu este destul de mare si nu prea ne permitem cu doi copii. In plus am avut noroc de o bona super ok, plus ca ma mai ajuta si mama.
valy27 spune:
ce suplimente cu fier luati????? ca mie desi mi-a iesit o mica anemie acum o luna-nu mi-a dat sa iau fier-desi cred ca ar trebui-si am programare abia pe 13 aprilie la ginecolog.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+20 sapt, doamne ajuta in continuare.
maria0408 spune:
Tamys eu pentru durere in gat am luat homeovox, cate o pastiluta la fiecare ora.
Beatrice pt.carceii care apar des in sarcina sau pt. orice durere musculara mie in sarcina trecuta mi-au dat magneziu, pe care l-am luat in paralel cu elevitul si a avut efect.
Vally eu nu am luat suppliment de fier , dr. zicea ca este suficient femibionul2 care il contine.
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria0408 Buna fetelor. Ma bucur pentru fetele care au avut deja morfo si au primit rezultate foarte bune, vad insa ca ati facut-o destul de devreme 20-22 saptamani, asa v-au recomandat medicii sau asa ati gasit loc la programare? Noi suntem programati abia la 23+ la mofofetala , atunci spunea dr. ca sunt toate organele bine formate si se vede cel mai bine. |
Maria la mine pe schema pe care mi-a dat-o medicul scrie ca morfologia fetala se face intre sapt 22/24 , asa m-a sfatuit si pe mine sa o fac spre final ca este inima si mai bine formata si se vad camarutele foarte bine , din pacate eu nu am gasit loc decat la 22 sapt , doctora care facea eco venea doar o singura zi pe sapt . martea si asa s-a nimerit , dar este mai bine sa o faci spre 24 sapt ... stai fara grija cu cat e mai tarziu cu atat este mai bine , BB este mai mare
24+ Andrei
Laura32 spune:
Ali , sa nu lasi albumul gol , ca este foarte urat fara poze , vrem sa vedem o burtica frumoasa
24+ Andrei
b_1403 spune:
Off mie de la magneziu mi-a fost intotdeauna rau. Dupa vreo ora dupa ce il iau pe langa faptul ca m-as urca pe pereti, chiar de plec de la o stare de cheauneala totala, si plus ca mereu am simtit ca imi iese inima din piept si simteam presiune in piept atunci cand respiram ( de ma chinuiam sa respir). Acum nu sunt ff sigura ca de la magneziu mi se tragea dar pateam asa doar cand luam o pastiluta (mi le baga mama pe gat).
O sa incerc totusi sa iau ca pentru a nu mai avea carcei prefer sa stau vreo 3 ore atarnata de tavan .
Multumesc frumos pentru raspuns
Beatrice 22 + cu Maya Elizabeta
Carmen_80 spune:
Buna fetelor, revin si eu dupa vreo 2 sapt de absenta si sunt in urma cu vreo 3 capitole. Sper sa recuperez.
De 2 saptamani sunt acasa, au inceput reprizele de contractii (binecunoscutele Braxton Hicks), care la mine au inceput mai devreme, si probabil din cauza faptului ca m-am apucat sa renovez... M-am obosit, m-am agitat, m-am stresat, am exagerat, iar rezultatul nu s-a lasat asteptat. Tratament cu 3 nospa pe zi, ovule utrogestan si niste supozitoare de 2 ori pe zi... Si evident repaos la pat, concediu medical si relaxare. A zis dr ca dc se poate, ar fi bine sa nu ma mai duc deloc la serv pana cand intru in maternitate :(. Asa ca aveti grija fetelor, daca aveti planuri de renovare pt venirea lui bebe, sa nu faceti efort, sa nu va consumati psihic, ca e pericol. Am reusit sa si slabesc 1 kg in perioada asta, pana acum am luat 7 kg.
Marti am facut si analizele de sange, proba de col si toleranta la glucoza, astept rezultatul sa vedem cum reactioneaza organismul la stres si care este riscul de diabet gestational.
As vrea sa merg si eu la baby boom... daca sunt in stare..
Va pup, numai bine.
26 sapt +
ilenutza spune:
Maria ai dreptate cu banutii!
Dar si sa mergi la servici, sa vii acasa sa te ia lumea de buna e nasol!Aste este, si eu intentionez sa stau tot un an acasa dar sa vedem!
Eu cumparaturile mi le fac din Obor!Inca de la primul copil de acolo am luat aproape tot si mi se pare ca poti gasi multe lucruri in acelasi loc!Asa ca am ramas atasata emotional de OBor, iar eu nici macar nu stau in zona ci in partea opusa!
Eu vreau sa iau o saltea de infasat, camasi de alaptat ( imi iau de la Rococo sunt cele mai bune, alte modele te lasa cu balcoanele pe afara),scoica de masina si carucior.
Pentru carucior il las pe sot, are experienta!
Wrap am deja.Apropo, daca vrea cineva wrap pentru bb am material din care mi l-am facut pe al meu si pot sa fac pentru cine intentioneaza sa poarte copilul in wrap!
Hainute mi-am mai pastrat de la copii!
Mi-am propus ca prin mai sa incep si eu sa mai iau cate ceva, sa nu fie nici cald nici rece afara!
De data asta o sa dau o tura si pe la Ikea pt ca stiu ca au multe accesorii de bb!
Ile , mami de V si A ,
IIuli spune:
buna, fetelor,
hop si eu cu intarziere si permiteti sa raportez: azi am intrat in 20 de saptamani si a trecut mai bine de o saptamana in care nu am mai luat niciun gram (am si scazut un pic) - daca ma mai tin asa inca doua saptamani, o sa am cu ce ma lauda la doctor pe 11, la morfofetala.
ada, aruba: si eu ma chinui cu tot felul de infectii urinare, am o pietricica la rinichi si imi da des infectii urinare; in ultima vreme, dupa tratamentul cu augmentin, aveam si eu stari din astea de infectie (voiam sa fac pipi, dar faceam cateva picaturi, dureri burta etc) si imi iesea urocultuta 10.000 - 20.000 UFC, adica nu destul de grav cat sa fie infectie. acum imi e mai bine, dar la mine a functionat urmatoarea chestie: am fost la plafar si am cumparat merisor uscat si goji uscat. deoarece merisorul e f dulce, iar goji sarat si ciudat la gust, le amestec, le pun intr-un castronel si mananc aproape zilnic un castronel mic. in cam o saptamana a disparut jena si urocultura mi-a iesit bine. nu stiu daca e efectul lor sau placebo, dar macar a functionat, iar merisorul si goji sunt pline de vitamine, asa ca rau nu au ce face!
valy: mie starile astea de ameteala mi-au mai trecut de cand mi-a dat dr fier. eu iau tardyferon fol, o tableta la doua zile.
altfel, noi suntem binisor - ma cam doar burta, am luat deja un nospa astazi, si sper sa nu stau tarziu la munca.
20+ Mihai