Piersicute de iulie august (26)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura32 spune:
Carmen e de jale si eu ma apuc de renovare dupa Paste , sper sa fiu sprintena si sa ma tina incheieturile , am un talent de a ma cocota peste tot de l-am bagat in sperieti pe al meu sot .
24+ Andrei
adarev spune:
carmen ai grija, mai lasa-le. Bea , o fi de la magneziu?Valy eu iau tot tardyferon dar o tableta pe zi. Ilenuta la cat sunt de blonda nu am idee cum se prinde wrap-ul.Sper sa stea in carucior bebita. Iiuli mi-ai dat idee buna cu goji. O sa incerc.
Ada
maria0408 spune:
Fetelor eu am stat cateva zile cu gaza acasa dar sincer sunt super obosita, dimnieata am gatit - budinca de brocoli si supita de curcan cu galusti, dupa aceea am sortat cateva haine de iarna, le-am spalat pt. pus la loc si am aranjat din cele subtiri, am fost pe afara cu ea si acum pic de oboseala. Acum sper sa pot sa merg si eu o ora la .
Laura32 spune:
Un pic de amuzament si adevar cate o data
http://www.trilulilu.ro/video-reclame/gravida-din-autobuz
24+ Andrei
maria0408 spune:
Laura si noi vrem dupa Pasti sa reamenajam camera fetitei, sa o mutam in dorrmitorul mare, sa schimbam covorul, perdelele, sa mai luam un dulapior si pt. bebe, sa zugravim tot apartamentul. Fetele care au doi sau mai multi copilasi, mai ales de varste apropiate o sa stea amamdoi in ac. camera? bebe sta cu voi si celalalt singur? Eu inclinam sa-i pun in ac. camera, eu oricum dormeam cu fetita ca asa am obisnuit-o de cand avea 5 luni, dar am emotii si cu bebe, sa nu se treazeasca reciproc noaptea, nu l=as lasa singur ca am un stres sa nu pateasca nimic, dar nici Ana-Maria nu vreau sa se simta abandonata. off tare greu!!!! Cred ca o sa ma adaptez la fata locului, vazut si facut.
balanta_tm spune:
carmen, imi pare rau ca esti consemnata la pat . stiu f bine ce inseamna, fiindca acum 4 sapt am trecut prin iminenta de avort din cauza incompetentei cervico-istmice; am facut cerclaj de urgenta si de atunci...stau la pat.
iti doresc putere in perioada asta grea si sa nu mai ai contractii.
delia21, am 21 sapt, iar dpn-ul este teoretic 7 august. realist vorbind insa, daca nasc in jur de 7 iulie, deci la 37 sapt, sunt f f multumita.
iuli, ma bucur ca esti bine.
diana, groaznica experienta ta cu tirul, dar bine ca nu a fost mai grav.
valy, eu iau ferretab. dr mi-a zis ca daca si la 28 de sapt voi mai avea lipsa de fier, o sa trebuiasca sa fac transfuzii, ca la gemelara nu e de glumit cu carentele astea.
eu voi sta cu bebelusii 2 ani acasa, iar dupa al doilea an, intentionez sa lucrez doar part time.
maria0408 spune:
Laura haios si trist de adevarat clipul, am constataT ca sunt multi prost crecuti care se uita la femeile gravide sau la cele cu copii mici si nu schiteaza niciun gest ajutor. Asa ca politicos eu sunt de parere ca trebuie sa ne cerem drepturile, daca ei nu se rusineaza de ce m-as rusina eu sa-le atrag atentia mai ales unora care mai stau si pe locurile prioritare sau stau la cozi la casele pt.gravide si stramba din nas cand trebuie sa se dea la o parte.
ilenutza spune:
Maria, Cat are cea mica?
Eu i-am tinut separat dar a fost greu, alergam de la unul la altul, V. avea 1,7 ani cand l-am nascut pe al doilea.Cand al doilea a implinit 1 an i-am mutat impreuna.
Deci depinde de diferenta de varsta.Acum cred ca era mai usor sa stau cu amandoi in camera dar eu am vrut de la inceput sa ii obisnuiesc cu camera lor iar la noi stateau doar in caz de urgente!
De cand a implinit bb2 1 an i-am mutat impreuna si de atunci dorm singuri in camera lor, iar de la 1 ianuarie a.c. adorm singuri , ceea ce este o maaare realizare pentru mine!
BB 3 o sa stea la noi in dormitor iar noi in sufra.
Cel mare incepe scoala deci are nevoie de liniste si somn bun!
Ile , mami de V si A ,
muraturica spune:
Bine v-am regasit. Raportez si eu inca o zi de birou incheiata.
Felicitari tuturor celor care au venit cu rezultate bune de la eco.
Eu am morfofetala abia dupa Paste, dar maine am o programare "de rutina", deci il vad pe bebe. Sper sa fie bine si sa fie tot fetita.
Sunt obosita si nedormita ca mai nou ma tin durerile de articultii treaza. Daca o sa o tin tot asa pana nasc eu nici nu o sa fiu in stare sa vad de bebe.
Va pup.
16+
Laura32 spune:
Muraturica iti tin pumnii sa fie tot fetita daca tu iti doresti atat de mult .... , cred ca la nr de sapt nu ai mai actualizat , nu ?
24+ Andrei