Piersicute de iulie august (26)
Raspunsuri - Pagina 7
roxi25 spune:
buna fetelor, ma bucur ca sunteti bine si aveti vesti bune de la eco
eu mai am de asteptat putin, pe 9 aprilie merg la morfofetala
aseara am facut o prostie, am avut intalnire cu un client si am stat pe o terasa, atunci nu mi-a fost frig, dar peste noapte m-am trezit tremurand si ma durea in gat, azi vad ca ma simt mai bine, sper sa fi trecut
19+ 
tamys spune:
Fetelor de o luna de zile ma chinuie o durere in gat, doctorita mea de familie mi-a dat sa iau cate 3 pastilute pe zi de homeogene 9 dar nici o imbunatatire, voi ati patit asa ceva, cu ce v-ati tratat ?
21+ cu

ioana3110 spune:
Tamys, fa gargara cu solutie de gargara Tantum Verde. E foarte eficienta pentru dureri in gat.
Fetelor, aveti niste burtici superbe, dar vad ca nu sunteti toate... pe Ada nu o vad acolo de ex...
Mi-au venit rezultatele partiale la Amnio si zice-se ca sunt ok, dar ma ingrijoreaza o treaba. Ada, banuiesc ca tu le-ai primit la fel ca mine ca tot cu Herghe ai facut-o. In rezultat scrie ca sunt ok, dar in tabel la unii markeri scrie ca sunt 2 alele normale iar la altii scrie "non-informativ- alela homozigota" tu ai avut asa ceva?
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
adarev spune:
Valy ai dreptate cu nebuna. Ioana si la mine scrie la fel
. Important este ce scrie la concluzie. Vezi ca trebuie sa dai pe more album si acolo sunt si eu.
Ada 
ioana3110 spune:
Merci ca m-ai luminat Ada. Pe multe din voi nu se vede ca sunteti insarcinate. Eu in schimb ma ingrozesc cand ma uit ce burta am facut.
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
b_1403 spune:
EI ha Ioana nu se vede dar se simte. Eu azi noapte m-am trezit plangand si aveam un carcel de simteam ca mi se taie piciorul pe viu. Ceva de groaza..si dragul nostru tatic dormea de spargea si nici nu m-a auzit cat urlam
.
Aruba o sa pun si poze cu mine cred ca zilele astea daca am timp.
Inapoi la treaba ca sfarsitul de saptamana e de jale la mine.
Beatrice
22 + cu
Maya Elizabeta
valy27 spune:
ioana- si mie la fel scrie-am cautat pe net de mi-au iesit ochii din cap.in cele din urma m-am lasat doar in baza concluziilor.
la ce laborator vi s-au lucrat voua probele pt amniocenteza,ca eu am facut amnio cu dr predoi si ei colaboreaza cu cytogenomic.
ioana-dupa amnio la cat timp mergi la eco???pe mine m-a chemat la o luna si deja nu mai am rabdare inca 2 saptamani.....
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana3110 Tamys, fa gargara cu solutie de gargara Tantum Verde. E foarte eficienta pentru dureri in gat. Fetelor, aveti niste burtici superbe, dar vad ca nu sunteti toate... pe Ada nu o vad acolo de ex... Mi-au venit rezultatele partiale la Amnio si zice-se ca sunt ok, dar ma ingrijoreaza o treaba. Ada, banuiesc ca tu le-ai primit la fel ca mine ca tot cu Herghe ai facut-o. In rezultat scrie ca sunt ok, dar in tabel la unii markeri scrie ca sunt 2 alele normale iar la altii scrie "non-informativ- alela homozigota" tu ai avut asa ceva? 10 ani de incercari pentru a avea un BB FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto |
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+20 sapt, doamne ajuta in continuare.
valy27 spune:
in ciuda faptului ca e asa frumos afara-am o ameteala si o cheauneala de moooor...
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+20 sapt, doamne ajuta in continuare.
Laura32 spune:
Buna fetelor , 
Nu am nimic de raportat .... azi un pic de treaba prin casa , ieri am umblat toata ziua prin oras , ft frumos sa te plimbi
, felicitari fetelor pt rezultatele ok de la eco .
O zi frumoasa va doresc !!!! 
24+
Andrei