Piersicute de iulie august (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

buna fetelor, ma bucur ca sunteti bine si aveti vesti bune de la eco

eu mai am de asteptat putin, pe 9 aprilie merg la morfofetala

aseara am facut o prostie, am avut intalnire cu un client si am stat pe o terasa, atunci nu mi-a fost frig, dar peste noapte m-am trezit tremurand si ma durea in gat, azi vad ca ma simt mai bine, sper sa fi trecut

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Fetelor de o luna de zile ma chinuie o durere in gat, doctorita mea de familie mi-a dat sa iau cate 3 pastilute pe zi de homeogene 9 dar nici o imbunatatire, voi ati patit asa ceva, cu ce v-ati tratat ?

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Tamys, fa gargara cu solutie de gargara Tantum Verde. E foarte eficienta pentru dureri in gat.

Fetelor, aveti niste burtici superbe, dar vad ca nu sunteti toate... pe Ada nu o vad acolo de ex...

Mi-au venit rezultatele partiale la Amnio si zice-se ca sunt ok, dar ma ingrijoreaza o treaba. Ada, banuiesc ca tu le-ai primit la fel ca mine ca tot cu Herghe ai facut-o. In rezultat scrie ca sunt ok, dar in tabel la unii markeri scrie ca sunt 2 alele normale iar la altii scrie "non-informativ- alela homozigota" tu ai avut asa ceva?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Valy ai dreptate cu nebuna. Ioana si la mine scrie la fel. Important este ce scrie la concluzie. Vezi ca trebuie sa dai pe more album si acolo sunt si eu.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Merci ca m-ai luminat Ada. Pe multe din voi nu se vede ca sunteti insarcinate. Eu in schimb ma ingrozesc cand ma uit ce burta am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

EI ha Ioana nu se vede dar se simte. Eu azi noapte m-am trezit plangand si aveam un carcel de simteam ca mi se taie piciorul pe viu. Ceva de groaza..si dragul nostru tatic dormea de spargea si nici nu m-a auzit cat urlam .
Aruba o sa pun si poze cu mine cred ca zilele astea daca am timp.
Inapoi la treaba ca sfarsitul de saptamana e de jale la mine.

Beatrice 22 + cu Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

ioana- si mie la fel scrie-am cautat pe net de mi-au iesit ochii din cap.in cele din urma m-am lasat doar in baza concluziilor.
la ce laborator vi s-au lucrat voua probele pt amniocenteza,ca eu am facut amnio cu dr predoi si ei colaboreaza cu cytogenomic.
ioana-dupa amnio la cat timp mergi la eco???pe mine m-a chemat la o luna si deja nu mai am rabdare inca 2 saptamani.....

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110

Tamys, fa gargara cu solutie de gargara Tantum Verde. E foarte eficienta pentru dureri in gat.

Fetelor, aveti niste burtici superbe, dar vad ca nu sunteti toate... pe Ada nu o vad acolo de ex...

Mi-au venit rezultatele partiale la Amnio si zice-se ca sunt ok, dar ma ingrijoreaza o treaba. Ada, banuiesc ca tu le-ai primit la fel ca mine ca tot cu Herghe ai facut-o. In rezultat scrie ca sunt ok, dar in tabel la unii markeri scrie ca sunt 2 alele normale iar la altii scrie "non-informativ- alela homozigota" tu ai avut asa ceva?

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+20 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

in ciuda faptului ca e asa frumos afara-am o ameteala si o cheauneala de moooor...

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+20 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

La fel sunt si eu Valy, chiauna de cap. Mai iau cate un fier si-mi revin.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna fetelor ,
Nu am nimic de raportat .... azi un pic de treaba prin casa , ieri am umblat toata ziua prin oras , ft frumos sa te plimbi , felicitari fetelor pt rezultatele ok de la eco .
O zi frumoasa va doresc !!!!

24+ Andrei

Mergi la inceput