Piersicute de iulie august (26)
Raspunsuri - Pagina 6
adarev spune:
Ali multumim de cafea. Nu am nevoie de una simpla ci de una dubla. Mai, fetelor nebuna mea de sfa, nu mai e zdravana.Maine eu si inca o colega plecam, ce credeti mi-a mai dat doua lucrari de facut iar ei trei. Asa pe plecare cu avertizarea sa le faceti pana maine.Alaltaieri m-a facut in toate felurile, iar ieri imizicea ingeras. Da de ala cu sase aripi credca. Asa m-am saturat de oamenii astia. Efectiv mi-e scarba. Bineinteles de dimineata mi-a amintit ca sunt blonda ca am folosit in loc de este intr-un raspuns exista. Deja mi se face greata. Problema ei a fost ca noi aveam salariul cat al ei si de aici totul.
Ada
adarev spune:
Ali, am si uitat bafat la ecograf. Kimmy eu sunt un pachet de nervi de muolt. Si eu iau doar fier si vitan=mine cand imi amintesc.
Ada
ilenutza spune:
Neata la o coffe de cicoare!
Am imbarcat cu bine trupa pt excursie, asta inseamna ca sunt in picioare de la 6 am!
Sunt chiar uimita ca sunt atatea mamici aici care asteapta al doilea, al treilea si chiar al patrulea bb!Stiti doar ca de la 2 copii in sus lumea se uita la tine ca la urs!
Avem 2 categorii de interlocutori: tineri, cu copii relativ mici , scolari care se crucesc cand aud ca este no.3 si cei trecuti de 40, cu copii mari care regreta ca nu au facut si ei mai multi!Asta este!!
La voi cum a fost primita vestea ca mai vine un bb?
Mie mi se pare ca bb este cel mai agitat dintre toti!Oare are legatura cu faptul ca am mai avut 2 sarcini?La voi se intampla la fel?
La fiecare eco se misca intr-una , cand aude muzica mai tare la fel iar ieri am fost la clasa la V. si era harmalaie de la atatia copii si a inceput sa se miste de mai aveam putin si cadeam pe jos!!
Sper sa am azi ragaz sa trimit cartile pe emailul comun!
Ile , mami de V si A ,
ioana3110 spune:
Ada, merci de datele de contact. le retin si cand am nevoie te sun.
Fleur, merci de parola de pe picasa, dar userul care e?
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
ARUBA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana3110 Ada, merci de datele de contact. le retin si cand am nevoie te sun. Fleur, merci de parola de pe picasa, dar userul care e? 10 ani de incercari pentru a avea un BB FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto |
mailul este: iul_aug_2012@yahoo.com
22+
ilenutza spune:
Am si eu arsuri, deocamdata imi trec cu o gura mica de lapte!Sa vdm mai tarziu!
Ile , mami de V si A ,
ARUBA spune:
Ada, cum se manifesta la tine infectia cu E-coli? Intreb pt ca de vreo 2 zile am uneori senzatia acuta de a merge la toaleta si cand ajung acolo fac 3 stropi. Nu ma doare, nu ma ustura, nimic de genul, doar ca e enervant sa cred ca fac pipi pe mine cand de fapt abia daca fac ceva. Eu mi-am facut urocultura sapt trecuta, inca nu am ajuns sa ridic rezultatele, dar atunci nu aveam simptomul asta Daca ma mai tine asa, mai fac o data, ca sa stau linistita.
22+
valy27 spune:
o zi buna si de la mine.
ada-bafta cu noul office-sefa ta de oftica se comporta asa.
iuli-iti spun cu intarziere ca ma bucur ca sunteti bine.
in rest-de la mine nimic nou-astept morfofetela pe 12 aprilie;dureri de sold si intepeneli-dar le aveam si inainte-acum doar se acutizeaza.
pupici la toate fetele.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+20 sapt, doamne ajuta in continuare.
valy27 spune:
acum ma uit la pozele voastre-frumoase foc-
fleur-m-a facut sa visez la plaja,soare,mare,nisip fin-offffffffffff
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+20 sapt, doamne ajuta in continuare.