Piersicute de iulie august (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Foarte frumoase pozele, Delia.Am citit tot ce ai scris cu sufletul la gura. Sper ca toul va fi bine.Psiholoaga acelas lucru mi-a spus.Printre altele nu stiu daca v-am spus inainte deh sunt blonda ca trebuie felicitat de toti care vin in vizita ptr. nasterea fratelui.Apoi tot ce fac sa-l implic si pe el. Adica sa incerce apa din baita.etc.Fleur nu sti ce sa mai crezi cu doctorii astia/Ilenuta poate pui si tu cartea daca o ai in format electronic.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Am uitat sa o felicit pe Ned ptr baietel.Ioana cred ca e bebelu ce simti tu acolo.Rezultatele rapide au venit repede, in 48 de ore parca.Sper ca nu am uitat.Iti trimit adresa si nr.Sper sa ma descurc.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Seara buna!

La listuta am facut eu cateva modificari (erau niste coduri gresite la gravidutele de august) si am pus lista cu datele de nastere. Cine vrea acolo, sa dea un semn.

Felicitari pt. vestile bune de la eco tuturor.

Ned, la varsta ta de sarcina sunt ok si IR-urile putin crescute, iar gradul 2 la placenta e f bine. Unii dr incep masuratorile de la gr 0, altii de la 1.

Eu i-am pregatit pe copii din vreme, le-am spus ce se intampla, i-am cooptat in pregatirile pt. nastere, chiar si Alex stie ca in burta e bebe, vine si pune mana si ma mangaie . Andrei facea la fel la sarcina cu Alex. Doar Iulia era ceva mai mare la nasterea lui Andrei, avea aproape 3 ani, stia mai multe.
Ce a mers f bine la noi: la venirea din spital, bebelusul nou-nascut a adus cadou pt. frate/frati, apoi le ceream ajutorul cand aveam nevoie de o crema, un scutec, la baie, le povesteam cum erau si ei bebelusi si se amuzau. Din fericire n-am avut niciun incident neplacut.

Eu am arsuri gastrice de ma urc pe pereti, bebe impinge in stomac si n-am ce face, nu trece nici cu antiacide. Dureri de oase am, mai ales de simfiza, ma simt ca o baba .

Am uitat sa va spun ca astept sa vad daca fac varicela, m-a sunat o prietena cu care am stat putin de vorba si a doua zi era plina de bube...n-a stiut nici ea, nici macar nu are copii, nu stie de unde a luat. Varicela n-am facut, desi am mai intrat in contact cu bolnavi. Ce-i drept nici anticorpii nu mi i-am testat.

Somn usor si fara peripetii!

Diana, 27+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Salut, fetele!

Am fost azi la morfofetala de trimestru II. toate sunt bune si frumoase numai ca bebe nu a vrut sa se miste cu niciun chip. Se pare ca e fetita dar nu stim sigur. Dupa ce am iesit de la eco a inceput sa se agite, sic!
Cred ca o sa mai fac o ecografie peste 3-4 saptamani poate atunci vrea sa ne arate.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Seara buna!
Azi am avut si noi eco morfo de trim 2, toate bune si roz:) avem o topaita de toata frumusetea(cra-cra) are 268 de gr deocamdata si totul pare ok. Col inchis si lung, placenta la locul ei. Am respirat usurata, pana incep alte griji.
Ma inscriu si eu in club cu dureri de sold si arsuri de toata frumusetea. Pana si una dintre asistente ma consola ca lasa ca o sa fie bebe pletoasa.. nu zau.. si primele doua mandre au avut gramezi de par si nu am avut asa arsuri.:(

Fleur si multam fain pentru incurajari. Acum fetele sunt ok, pana la urmatoarea raceala sau ce o mai urma:) Tin pumnii sa fie totul ok si la voi, eu zic ca bebe e bine din cate tin minte plus ca abia de acum incolo incepe sa creasca in greutate, ca sa nu mai vorbim si de marja de eroare data de eco. Merci pentru ideea cu reteta de musaca.. mereu sunt in pana de idei de mancare si multumesc mult (asa cu intarziere) pentru caruciorul roz pe lista.

Diana trimitem ganduri bune si sa nu fie varicela.

Ned felicitari pentru baietel!

Ioana stai cumintica si sa fie super rezultatele la amnio.

Ada felicitari si sa mearga super cabinetul!

Fug sa recuperez pe Sofia de la scoala. O seara buna si mai intru sper mai tarziu.

Cami - mami de cirese de mai
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Wow, cate fete au fost la eco morfologice azi...sa o tinem tot asa cu vesti bune.
Zizou, lasa ca vezi data viitoare ce e. Cu cat e mai mare saptamana, cu atat e mai sigur.
CamiM, 3 printese va avea mama, ce tare trebuie sa fie, 3 surioare...
Eu nu pot decat sa imi imaginez cum e cu casa plina de copii, ca la tine, cele 2 Delii, Diana, Biribu si atatea altele, scuze ca nu le mentionez acum. Ce greu dar si ce frumos tre' sa fie. Tare mi-as dori si eu asa, nu se poate 3 si mai multi, dar doi macar as vrea. Dupa bb de acum, tare as mai vrea unul (unii vor zice ca sunt nebuna, la varsta mea), daca nu va fi sa fie, poate voi adopta (era planul meu dinainte sa raman insarcinata).
Iar ma ia bla-bla-ul pe dinainte, sa-l vad mai intai pe bb afara sanatos, mai vedem dupa aia.

O noapte linistita va doresc, eu ma car acusi de la birou, fac cateva cumparaturi si acasa (e o vreme mohorata de zici ca-i deja noapte imbie la soooomn....).

26 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna seara fetele!
la noi inca e amiaza

Delia21 ai PM.

sa va zic si eu din experienta cu bebe 2: la noi diferenta a fost si mica, deci nu prea aveam mare lucru de explicat, ca fii-mea era si ea un bebe de 18 luni. insa, cit e bebe f mic, timp este suficient pt copilul mai mare, cel putin eu nu am avut o problema in sensul asta, nou-nascutii dorm mult, timp in care m-am ocupat de ea, cit mai mult. apoi daca a vrut in brate la mine, nu am refuzat-o niciodata, sau daca a vrut sa faca ceva cu mami in mod special. l-am mai pus si pe frate-su in cosuletz, a mai miriit si el cite un pic, nu e un capat de tara daca asteapta citeva minute. ea ne-a testat un pic, dar vazind ca are tot atita atentie, chiar in plus, s-a relaxat si l-a aceptat fara probleme. dupa citeva luni nu cred ca mai stia cum era sa fii singura la parinti
la cei mai mari, acuma si la noi, dupa mine e important sa stie ca ei ramin la fel de speciali si isi au locul lor, nu li-l ocupa nimeni.
cel mai grav e cind aud chestii de gen "tu esti mare, trebuie sa faci /sa intelegi" etc. ca nu-i vina lor ca sunt mai mari.
aaa si am avut si noi "binevoitori" prin jur care-i spuneau timpenii de gen, i-am rarit de nu s-au vazut, si cind s-a intimplat in fata mea i-am pus la punct sa auda si copilul. ce te faci ca asa-s romanii Fleur biata fetitza, mi s-a strins inima citind. si nu ai ce-i face, din pacate, daca chiar maica-sa alege sa o chinuie in felul asta ... dar ei or sa vada si o sa inteleaga si judece singuri, in timp, cum stau lucrurile.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi.va invit la o cafea si la paine prajita cu almette

va multumesc ptr sfaturi.am vazut ca nu e singurul baiatul meu care are ganduri de aruncat de la geam, deci m am mai linistit.(noroc ca stau la casa-glumesc)

ieri manca baiatul meu o ciocolata pe strada si i am zis sa imi dea si mie.cand sa imi dea ii zice prietena mea da i ciocolata ca sa pape si bebe.si el nu a mai vrut sa imi dea.bineinteles ca m am stresat iar.apoi tot am insistat sa imi dea si intr un final a venit mi a dat si a zis mami dar vezi sa te strangi de burta ca sa nu mamance si bebele..seara cand am intrat in casa cand am stat linistiti la povesti l am intrebat totusi de ce nu a vrut sa ii dea si la bebe ciocolata si el mi a spus mami dar cum sa manance si el ca nu are dinti si daca se ineaca.si bineinteles ca am rasuflat usurata si am fost uimita de ce a gandit el.si am realizat ca ei au o imaginatie tare booooogaaataaaa.

felicitari tuturor care ati fost la doctor si aveti vesti bune
si eu merg azi din nou sa imi vad piersicuta.sper sa fie ok.

data mea de nastere 31 .10.1982

22+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Hello!
Multumesc de cafeluta.Eu va invit la un compot de mere!
La mine nimic nou,doar ca am devenit foarte irascibila,nu mai am rabdare cu fiica-mea,si chestia asta ma scoate si mai tare din sarite .In ultima vreme am strigat destul de des la ea,desi mi-am propus sa n-o fac...dar vad ca nu mai functioneaza micile sanctiuni,gen azi nu mai ai voie la desene sau altele...Off,cine imi da un strop de rabdare?
Ma bucur ca ati primit vesti bune la ecografii ,Eu peste mai bine de 2 saptamani mai merg.Tot atunci sper sa scap si eu de pastile,ca m-am saturat!

Mai e cineva care nu ia vitamine?Eu am ramas pe tratament protector hormonal din cauza de contractii,dar de la 12 saptamani mi-a zis ca nu mai e nevoie sa iau vitamine,imi da doar fier,cam o luna da,una ba...

Apropo de cat stam acasa,eu mi-am propus sa stau din nou,cel putin 2 ani.Cu Timi am stat mai bine de 3,desi nu am luat indemnizatie deloc.A fost mai greut,dar a meritat fiecare secunda .In prenatal o sa intru la 7 luni,dar o sa raman acasa cu cel putin 2 saptamani mai repede,pentru ca mai am si concediu de odihna.Deci de la 1 iunie libertate .Deci inca fix 2 luni de scarbici

Am mai pus vreo 2 poze si eu.

_

Mamica mandra 21+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

diana tinem pumnii sa nu faci varicela

22+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput