Piersicute de iulie august (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ma gandeam eu ca este si ptr. Ceilalti.interesant.

Ada

Mergi la inceput

Balanta eu de loc sunt din tirgu jiu. Acum se canta ciocarlia. Ali ai dreptate , am inceput bine weekendul. Foarte Tare Fleur cum ai tocat tu banii.

Ada

Mergi la inceput

Fetelor e un hai aici, fac astia o atmosfera , interactioneaza cu publicul. Am cantat si la vioara iar pe prietene le-a luat la tambal.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Distractie placuta Ada , ma bucur ca avem la odiseea noastra si o persoana ft petrecareata , ai grija de Nectarie , sa nu-l superi cu galagia.

24+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Dragelor, referitor la venirea unui nou nascut in familie si rivalitatea dintre frati, va recomand si acest articol. Interesante sunt si comentariile.

Bianca mea acum e in faza in care isi cara cu ea papusile bebelusi peste tot, ii leagana, le da biberon, suzeta etc
Si eu am un pic emotii referitor la cum va reactiona, dar momentan vad ca ii plac copiii, se ataseaza de ei, e fascinata in special de copiii mai mari. Sper sa ii placa si surioara mai mica, de una mai mare nu am cum sa ii fac rost oricum

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ilenutza - tu intrebai de scaunelul si colacul pt inot din pozele Deliei?
Cred ca astea sunt:
www.amazon.co.uk/Bumbo-Baby-Sitter-EA101-AQU/dp/B000GX31F2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1333136965&sr=8-1" target="_blank">Bumbo seat
www.okazii.ro/cautare/colac pentru bebelusi.html?per_page=20&state=1" target="_blank">colac pentru bebelusi

Am trimis si eu pe mailul comun niste carti, am vazut ulterior ca se repeta cateva, iertare.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Interesant Miha!

Uite inca un pasaj pentru tine ca nu ai camera de bebe:

Fiecare trebuie să-și stabilească propriul ritm. Dar de ce „în camera lui“? Un copil adoarme acolo
unde sînt toți. Cînd îi este somn, adoarme oriunde și e mult mai bine. Va dormi mai bine dacă aude vorbinduse
în jurul său. Copilul mic are nevoie să doarmă mult, dar nu e nevoie din cauza asta să fie izolat ca
14
într-un pustiu. Cînd dormea în pîntecele mamei sale, zgomotul nu îl deranja; apoi se trezea, căci și acolo
copilul doarme și se trezește.
Copilul trebuie integrat în familie, trebuie să trăiască cît mai mult posibil în cameră cu ceilalți. Și
totuși, din motive de odihnă, nu are uneori nevoie să fie izolat, să aibă o lume la scara lui?
Am văzut familii unde există o „cameră a copilului“, păstrată ca atare pînă la vîrsta de 14 ani, pur
și simplu pentru că s-au făcut cheltuieli pentru o asemenea cameră. După părerea mea, copilul mic nu
are nevoie de altceva decît de pătuțul lui și de un fel de cutie pentru a evita o prea mare dezordine: odată
ce copilul s-a culcat, toate jucăriile sînt puse în cutie. Cînd începe să meargă în patru labe, lîngă cutie se
pune un covoraș ca să poată merge mai ușor; în felul acesta, este și integrat în viața părinților și are colțișorul
său.
Ar fi bine să poată dormi într-un colț separat. Există familii care nu au decît o singură cameră; în
acest caz, se poate pune o draperie, care să permită părinților să-și aibă în continuare viața lor, iar copilului
– colțișorul său. Acolo unde familia locuiește în două camere, e preferabil ca micuțul să se culce separat
pentru ca părinții să aibă liniște; o mobilă simplă, improvizată de tată, e chiar mai bună decît una nouă,
lăcuită, pe care copilul oricum, pînă la patru sau cinci ani, o strică. Căci, e de reținut că un copil trebuie
să strice, trebuie. Și aceasta, pentru că jocul copilului nu are respectul lucrurilor. Dacă i se spune prea
devreme că trebuie să păstreze lucrurile care au costat scump, mobila, tapetul, nu o să mai poată fi un
copil „vioi“: un copil e sănătos dacă este vesel și dacă părinții nu sînt în permanentă alertă: Oare ce mai
pune la cale?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

23+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Seara buna!
Daconst, Laura, Ada multumim frumos pentru aprecieri.

Ada daca trimiti soacra incoace peste balta stau si eu la coada:) sa vina si la mine o tura Sper ca a trecut sperietura de mai devreme si totul e ok acum. Moaaama ce distractie la voi:)

Daconst iti datorez un miel ca te-am botezat in mesajul de mai devreme.. scuze

Biribu arata fain sutienul de la Medela.Intrebarea mea e daca ofera suport si pentru balcoane.. hmm.. mai generoase sau se lasa repede? Eu le stiam numai pe cele de la Motherhood Maternity.

Fleur sa iti fie de bine pentru cumparaturi. Lasa ca asa fac si eu, sosu' din dotare ride de mine ca plec dupa lapte si vin cu portbagajul plin:)

Gata fug sa spal gargaritzele :) seara buna si week-end fain daca nu mai apuc sa intru.

Cami - mami de cirese de mai
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata burtici ,
Eu raportez o noapte cu insomnie ,nu m-a durut nimic special dar ....cred ca varsta este de vina
Va las ocu laptic , cred ca multe dintre voi si mai ales Ada dormiti foarte bine, va urez un weekend placut nu este ft frumos afara dar macar poate multe dintre noi ne vom odihni .
Va si va astept mai tarziu la un pic de barfa ...

24+ Andrei

Mergi la inceput

Laura, m-am trezit. Pai pe la 1.30 am fost acasa.Cami, Fleur, Dana vi-as trimite-o cu cea mai mare placere. Nici nu va spun cum mi-a facut si acum calca.Ar trebui sa ma ridic si eu din pat, chiar sunt ,,,,daca nu ma ridic. Cami sper sa-mi fi, trecut. Vad eu.In rest, e cam urat afara si nu-mi place. Unde vad si eu cartile electronice? Nu stiu ce program am azi. Numai pentru seara il am facut.

Ada

Mergi la inceput