Piersicute de iulie august (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

laura mersi de cafeluta.e bunaaaaa

cami bine ca rade sotul tau si nu se enerveaza

deci daca tot veni vorba de camere sa va povestesc si eu...
eu am amenajat un dormitor mareeee,si un livingut.mai am o camera care nu e folosita si as putea sa o amenajez ptr copii dar cred ca as faceo degeaba.
noi ne am improvizat un pat imens...adica avem un dormitor mare si langa am lipit un pat masinuta care este exact la nivel cu cel mare,care era cica ptr copil dar noaptea ma trezesc tot cu el calare pe mine asa ca acum doarme sotul in el.asa ca mai mult ca sigur v a dormi si bebele in pat cu noi.asta doar in cazul in care nu va fi foarte plangacios si sa il trezeasca pe cel mare.atunci m am gandit ca se va muta sotul cu el in alta camera ptr ca cel mare sigur nu va dormi fara mine.dar cel mic nu o sa stie.

26+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Neata piersicute!Lapte cu decofeinizata tuturor.
Laura,asa si eu ma chinui noptile sa dorm,nu pot sta decat pe partea dreapta,dar un pic lasata pe spate ca fetita incepe si ma bate..si adorm greu,iar daca am apucat sa ma trezesc,aleluia somn....azi noapte pe la 4 m-am dus la baie si imediat s-au trezit si micutii din burtica si da-i lupte intre ei,cred,ca simteam chiar pe mijloc loviturile si destul de zdravene si dupa aia cum se rostogoleau...si au tinut-o cam o jum de ora asa....dar,cu tot nesomnul,e o perioada frumoasa.
Ce de oltence p-aci si sotul meu tot oltean e
Balanta sper ca esti mai bine si eu am avut iminenta de avort toata sarcina,inca mai am...dr a zis ca pana la 28 de saptamani ea exista,desi se diminueaza cu fiece zi trecuta.......toata sarcina am stat-o numai in pat,cu mici exceptii....cel putin primele 3 luni au fost groaznice,cu sangerari maroniu inchise ce au durat pana la 16 saptamani...contractii puternice ce generau sangerari rosii,zici ca faceam pipi,ma scuzati de relatare,asa eliminam...cu vizite la urgente...dupa aceea aparitia unui hematom intre gemeni ce masura cat ei doi la un loc.....a fost cumplit,de aceea pana la 20 sapt nu am luat niciun kg....m-am rugat la Maicuta sa mi tina in burtica,sa se faca mari si sa fie sanatosi...multumesc am dus-o bine pana acum,am uitat de perioada aceea neagra....inca stau in pat,nu ies afara decat la final de saptamana daca e cald si numai insotita.
Legat de kg acumulate....s-au strans si la mine 7 ..doar in burtica se observa,in rest sunt la fel....cine aude ca am gemeni se mira ca e micuta burtica....oricum,dr mi-a zis ca am sanse sa nasc natural,ceea ce-mi si doream...iar bebicii sunt pozitionati fix pt o astfel de nastere....multumesc bebicilor!
Dragi gravidute,am si eu o intrebare....eu fac clexane de 0,4 in fiecare seara,daca mai e cineva ca mine,as dori sa stiu daca il faceti tot in burtica sau v-ati mutat cu el in mana sau in picior?Mie mi le face sotul tot in burtica,in ideea ca ajunge direct si mai repede la placenta.....am si eu pitici pe creier
Chiar daca nu scriu mereu,in fiecare seara va citesc cu mare drag,va pup si va imbratisez pe toate!Sanatate multa!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

laura, de cateva zile am luat-o si eu cu insomniile: ba adorm la 2-3, ba ma trezesc sa fac pipi, ba ma trezesc la 5. bebelusii se cam foiesc noaptea, cred ca si de asta am inceput cu somnul intrerupt.
miruna, tu ai cerclaj?
din ce povestesti deduc ca gemenii tai ar sta in aceeasi placenta. sau sunt in placente separate? contractii mai ai? tratament iei?
esti curajoasa daca vrei sa nasti natural.
eu fac clexane si il fac tôt in burta. am inteles ca facut in mana sau in picior nu si-ar face efectul chiar asa bine ca atunci cand e facut in burta.

Mergi la inceput

Balanta nu am cerclaj facut deoarece colul e fff bun.Bebicii initiali au fost in placente diferite,saci diferiti,fetita e pozitionata cranian pe partea dr,baietelul este prezent pelvian,pe stanga.Cred ca dupa eliminarea hematomului placentele s-au unit,ca acum apare o singura placenta....desi dr mi-a zis ca e posibil la nastere sa fie doua placente si ele stand acum lipite sa se distinga doar una.......contractii nu am mai avut,multumesc lui Dumnezeu,de la 16 saptamani,dar dr mi-a recomandat in continuare repaus........ca tratament am luat duphaston,8 pastile pe zi din 6 in 6 ore pana la 20 de sapt cand a trebuit sa le reduc treptat.....utrogestan cate 3 ovule zilnic a cate 200 mg unul..supozitoare uscosin de 3 ori pe zi..clexane..si la nevoie no-spa.
Cauza iminentei de avort nu mi-a zis-o niciun dr,ca am vizitat mai multi....explicatia lor era ca asa se intampla in primele 3 luni si ca daca doamne fereste bebelusii ar avea probleme,se elimina in primele trei luni.......ca dupa ce trec de perioada critica,nu mai exista un astfel de pericol,dar exista.....La cat sange eliminam,se mirau si dr de la urgente ca am colul asa gros si asa bun,uterul la fel......cand auzeau ca-s insarcinata cu FIV dr ziceau ca asa se intampla,sunt probleme la inceput ca nu e ceva natural......acum,nu stiu ce sa zic....oricum,numai prin rugaciune trecem cu bine peste probleme si sa ajungem la termen,sa avem copilasi sanatosi si voinici.Amin!
Multumesc pt raspuns referitor la clexane.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Neatza fetelor.

Cine a fost/ merge la baby boom? Oare gasim ceva frumos pentru bebeii nostri?

Mi-ar fi placut si mie sa am gemeni, mai ales fata si baiat! Felicitari si bebei sanatosi.

Dupa cum ziceam si ieri, si eu am inceput sa dorm foarte prost. Drii spun ca indicat este sa dormim pe partea stanga, dar eu ma odihnesc cel mai bine pe dreapta (unde se gaseste si vena care duce sangele la placenta si este pericol de a-i "taia alimentarea" lui bebe), iar pe spate il simt pe bebe cum ma apasa si nu ma simt prea bine.

26 sapt +

Mergi la inceput

Carmen,si eu la fel,dorm bine numai pe stanga........pe dreapta nu pot deloc,ma apasa ceva,iar pe spate nici de atat,simt ca ma sufoc...
Multumim pt urari si voinicul tau sa fie sanatos!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ce vorbarete sunteti. Acum trecem la capitol nou. Macar pe voi de acum va incearca insomniile. Pe mine de 1 luna. La targ noi numergem, ca al meu nu vrea sa cumpere nimic.Saptamana viitoare mergem la spovedit si duc si baiatu. Voi tineti post?Miruna ce frumos cu gemansi. Cua jutorul lui Dumnezeu o sa trecem toate cu bine.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

Poftiti la povestit!

Capitolul 27

Mergi la inceput