Piersicute de iulie august (26)
Raspunsuri - Pagina 16
balanta_tm spune:
si sfarcurile mele au devenit f f mari, la fel si sanii (si nici inainte nu ii avem mici, dar acuma...). cand merg la dr, abia ii inghesui intr-un sutien de dinainte de sarcina...
Biribu spune:
Fleur ca intrebai de sutiene - eu am incercat deja zeci, m-am impacat cel mai bine cu Medela, iti pun un link, si chiar e de alaptare, sunt un pic mai elastice si nu deranjeaza deloc cirligul ala unde se prinde partea detasabila ( intelegi tu, ca altfel nush cum sa explic ) deci eu de www.jcpenney.com/jcp/X6.aspx?GrpTyp=PRD&ItemID=161a432&DeptID=70656&CatID=74021&SO=0&Ne=4294957900 5 29 3 11 1022 596 8 1031 585 904 1545&NOffset=0&shopperType=G&N=4294945153&Nao=0&PSO=0&bcCat=4&CmCatId=external|74021" target="_blank">asta port de vreo luna.
creme - eu ma dau cam cu orice, nu am mari preferinte, am folosit si niveea si aveeno si unele de la body shop, nu pt vergeturi dau ci pt ca e uscata si ma maninca de mor.
Freedelia si eu zic ca discutia merge cam departe si e pacat. pe tine te deranjeaza pareri de genul nu ii vom pune sub nici o forma in fata, ei bine, asta e convingerea mea si mi-am exprimat-o. tu faci cum vrei si pe mine uite nu ma deranjeaza deloc. insa, a sustine ca locul din fata e cel mai sigur din masina este total fals, pt ca NU este. si cu asta inchei discutia.
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
adarev spune:
Fetele nu stiu ce faceti dar help! Biribu ce crezi ca e? Azi dupa ce am fost la toaleta scuze, am vazut urme de sange. Nu din fata ci din spate. Cred ca intelegeti. O fi de la fierul care ma constipation sau mi s-a spart vreun vas de sange pe acolo? Va repet nu e din fata. Am luat-0 razna . Am crezut ca e hemoragie digestiva. Nu e mult doar urme si deschis la culoare nu rosu.
Ada
Fleurdelise spune:
Ada, ai fost constipata si poate ai iritat ceva pe acolo? Stiu de la fetele din odiseile dinaintea noastra ca pot apare/reactiva hemoroizi dar la varste ceva mai avansate a sarcinii parca.
Daca nu e "din fata" n-ai de ce sa te ingrijorezi pt. bb, dar inteleg ca e foarte neplacut.
Sunt sigura ca iti vor spune parerea lor fetele mai avizate.
Intre timp te pup, nu te ingrijora excesiv, exista tratament pentru toate.
O seara linistita!
26 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Fleurdelise spune:
Biribu, super arata sutienul ala, adica super comod, si cu bretelele late, imi place. Il caut aici in magazine si daca nu-i il comand online. Merci!
26 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
ali24 spune:
ada eu cred ca poate ti s a spart vreo venisoara.si eu am patit o data.nu mai stiu daca acum in timpul sarcinii sau inainte.si mie mi a fost foarte frica.dar s a intamplat o singura data si cand am vazut ca nu mai vine deloc m am linistit.si la mine a fost rosu,rosu (proapat)-care mi sa parut mai grav
26+
rafael albert(25.05.2007)
balanta_tm spune:
ada, am patit si eu o data in sarcina asta ca dupa un scaun constipat sa vad sange pe hartie. m-am spalat si am pus mana - era o mica proeminenta. apoi am luat o oglinda si m-am uitat - era un hemoroid micut (pt prima data in viata mea am avut asa ceva). am pus niste crema de galbenele vreo 3 zile seara la culcare si in cateva zile hemoroidul s-a retras. si eu ma speriasem atunci de am simtit ca o iau razna.
Daconst spune:
Ada,stai linistita,e o fisura doar.daca ustura da-i cu Hemorzon si trece.Ori ai mancat ceva picant ori cum spui e doar fierul care constipa,din pacate.
Freedelia,parerea mea e ca tu iei totul prea personal din discutiile de pe forum.
Eu zic ca fiecare are dreptul sa-si spuna parerea,dar sa nu insistam sa convingem neaparat ca doar "noi" avem dreptate.Adica la urma urmei fiecare face cum crede si nu are rost sa se insiste atat pe o idee...care poate fi contrazisa la o adica,fara suparare.
Cami,hai ca intru sa vad poze noi.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
23+ sapt