Piersicute de iulie august (26)
Raspunsuri - Pagina 17
ali24 spune:
valy -ma bucur ca ai vesti buneeeeeeeeeeee
fleur.nu e prea repede sa ti se faca colostru.si eu am observat ca mi a aparut de vreo 2 3 saptamani.in rest nu ma dau cu nici o crema ,nici pe corp ,nici pe fata.tocmai am mancat o banana la recomandarea ta
am mai vrut sa scriu la cineva dar nu mai stiu la cine
26+
rafael albert(25.05.2007)
Daconst spune:
Gata,am vazut pozici noi.
Sa-ti traiasca printesele...niste frumoase Cami!
Si tu arati super,nu vad kg multe,sincer.
Fleur,eu am mai nou bustiere,doar cu alea ma simt asa lejera.In rest la ocazii mai pun un sutien normal,dar nu imi e comod.
Despre colostru,e posibil sa ai.Eu am deja de citeva saptamani.
Creme,dau si eu cu ce apuc...important sa fie pielea hidratata.Eu la prima sarcina m-am cremuit doar pe burta si sani,iar in final am facut vergeturi pe picioare.Asa ca pe pielea mea am vazut ce inseamna crema si cit ajuta.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
23+ sapt
adarev spune:
Fetelor, multumesc . Sunt linistita, dar , oricum mor de frica sa ma duc la toaleta. Nu a fost mult doar asa urme. In rest e Soacra-mea tot weekendul la mine si deja mi-a facut saraca o Gramada de treaba.apropo de creme. Eu ma dau cu o crema preparata de o prietena care prepara Asa ceva pe baza de unt de cacao.
Ada
Laura32 spune:
Ada si eu am avut probleme de genul asta , imediat dupa operatie aveam vre-o 8/9 sapt in urma fiolelor de fier care mie mi s-a parut ca constipa ingrozitor am cam tras-o si eu , stai linistita nu este grav , urmeaza sfatul Balantei da cu un pic de crema de galbenele .
Biribu , super sutienul vreau si eu ...eu cam am "laptarie"
Cami frumoase pozele si cele 2 printese ale tale.
Fleur, nu cred ca este devreme cu colostrul si la mine a aparut de vre-o 2 sapt , eu folosesc o crema cu unt de cacao si mai ma ung pe ici pe colo cu ea ,iar pt ten folosesc de vre-o 8 ani Nivea eu cu ea ma impac ft bine , aveam tenul gras inainte de sarcina si acum este ft uscat.
24+ Andrei
Biribu spune:
Fleur si eu cred ca-i colostru.
si sutienul de-aia imi place, ca are bretele de sustinere late, ca e nevoie, deh, daca m-anzestrat natura
Ada si eu cred ca ai vreun hemoroid sau vreo fisura, stai linistita. si ai grija sa nu te constipi ca va fi vai de popoul tau...
si o crema cu hidrocortizon poti incerca.
eu ce gatesc in weekend? n-am chef de nimic de fapt. vreu sa vina si la mine soacra lui Ada .
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
Delia21 spune:
Biribu,mersi tare tare mult!!!In weekend voi citi caci avui 3 examene saptamana asta...si sunt...cu neronii in pioneze;Prea multa carte strica...zicea bunica pe vremea copilariei,pe bune ca nu am crezut-o!!! Ieri seara avui ultimul examen,4 ore de la 5 la 9...pai ma tineam de pereti de ametita ce am iesit de acolo.Neaparat sa cer sa imi verifice cum stau cu fierul....caci am o stare de ameteala si se invarte lumea cu mine...desi azi nu am stresuri de nici un fel.
Balanta,deci ca varsta...gemenasii tai doar cu un pic peste o saptamana sunt mai mari decat ale mele zuzeWeekend placut la toata lumea!!!
adarev spune:
Biribu ti-o imprumut cu placere . Acum imi face curat in camara. Barbatu-meu doarme, pe mine m-a trimis in pat iar baiatul e fericit ca e in vacanta.Vad maine ce-o mai fi cu fundul meu. Valy si eu m-am tinut sa-ti scriu, felicitari ptr. rezultat. Dana te-am vazut esti dulcica, la fel ca si Ali, si Cami si bineinteles toate gravidutele, dar pe ele le-am admirat mai inainte. De mancare, ciorba acra de pui cu bors , felul 2 am o mancare de fasole boabe cu muraturi sau cu ceapa rosie iar maine o sa fac probabil niste ficatei cu ceapa cu ardei rosu si kaizer..Am bagat si niste masini de spalat, si mai am doar de calcat dar le calca tot soacra mea maine.Maine seara merg in club in Boa si trebuie sa vad ce tinuta imi improvizez. Fetelor eu nu prea aveam piept, vreau sa va zic ca mi-ar placea sa-mi ramana si dupa, dar, stiu ca nu este posibil si o spun cu parere de rau.
Ada
muraturica spune:
Am intrat si eu la raport.
Vad ca s-au incins spiritele pe aici, desi nu e cazul. Cred ca fiecare putem invata ceva din opiniile celorlalte, indifierent ca suntem sau nu de acord cu ele. In cel mai rau caz macar invatam ce/cum sa nu facem.
Eu am fost azi la eco. Bebe e bine, are 300 g si e "in grafic" cu toate masuratorile. Culoarea caruciorului nu s-a schimbat, e tot roz.
Din nu stiu ce motive nu m-am bucurat foarte tare. Adica, e linistitor sa stiu ca totul e in regula, dar am fost mai rezervata decat alte dati. O fi starea mea mai depresiva.
Vad ca vb de creme, eu pana acum am folosit ulei de masline pe sani si burtica. Dana, buna idee mi-ai dat sa dau si pe picioare. (sper ca tu ai zis, nu incurc) Cand nu am chef/timp de ulei dau cu Nivea din gama Pure and Naturals.
Cu sutienele si eu am o problema. Acum port bustiere, dar curand ma vor deranja si alea daca o tin in ritmul asta.
Simt bebelina zilnic si imi place asta. Mi-a placut comparatia cu batutul la usa, desi la mine cateodata ciocane chiar tare.
M-am intins mult...daca am uitat ceva revin.
Va pup. Weekend minunat si insorit desi nu stiu daca se poate sa fie soare.
19+
Fleurdelise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biribu [eu ce gatesc in weekend? n-am chef de nimic de fapt. vreu sa vina si la mine soacra lui Ada . Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3 |
Sa treaca si pe la mine, te rog, Ada...daca tot e prin zona (Am. de N)
Fetelor eu am fost la farmacie in pauza de pranz, sa-mi iau tensiunea. Cum aici la farm. se gasesc de toate, de la cosmetice la mancare, papetarie...pana la mic mobilier...nu m-am putut abtine sa nu cumpar prostioare, fac foarte des faza asta .
Asa ca am luat crema Lansinoh pt. sfarcuri uscate, sensibile sau crapate, si pe langa maruntisuri pt.bb.: aspirator nazal + pt urechiuse daca am inteles bine, un set de 7 babetici cu zilele saptamanii, am vrut si perna de alaptat dar am gasit numai...husa.
Se cunoaste ca am luat salariul azi .
Cred ca ati dus la culcare piersicutele de acuma, noapte buna!
26 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Daconst spune:
Fleur eu nu dorm,m-am apucat de citit o carte despre care zicea cineva si chiar o am...dar din lipsa de timp nu am citit-o.
Hai ca va pun si voua fragmente,sa aveti lectura de we.
Tocmai am gasit ceva referitor la familiile cu mai multi copii.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
23+ sapt