Piersicute de iulie august (26)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
maria0408 spune:
Vally ma bucur ca esti mai linistita si te bucuri de primele miscari ale copilului tau.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ARUBA/ARUBA.jpg)
ARUBA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valy27 raportez si rezultatul la cariotip-ok.doamne ajuta sa ne linistim mai departe. Ma bucur din suflet! E modul lui bebe de a-ti zice "sunt ok, mami, stai linistita!" _ fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi. MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT. ![]() ![]() |
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Maria - noi folosim tot scaunul ei de masa, e unul Primii Pasi, primit de la cineva, insa am facut un inaltator de scaun si ajunge fix in dreptul mesei.
Scaunul de masina - este pus in diagonala cu scaunul soferului, adica in locul dreapta spate unde ajung usor sa ii dau ce are nevoie. Cand e sotul la volan stau si eu in spate langa ea. Cand o sa vina bb o sa stau in spate cu amandoi, probabil la mijloc, sau in margine, vedem la fata locului.
Camera lui bb - la noi nu exista asa ceva. Noi stam toata ziua in living, aici sunt toate jucariile si dormim toti 3 in dormitor, Bianca in patutul ei. Cand vine bb, o sa ma mut eu cu bb2 in living (sa nu ii schimb Biancai locul) si ramane sotul cu Bianca sau ramanem toti 3 in dormitor ca acum si il mutam doar pe bb2 in living pana mai creste. Dupa aia (nu stiu dupa cat timp, 3-6-12 luni) o sa lasam dormitorul copiilor si ne vom muta noi in living pe termen nelimitat pana ne vom muta intr-un apartament mai mare, sau poate la casa, dar nu ma incanta.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">21+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valy27/valy27.jpg)
valy27 spune:
mersi fetelor-si....aruba-frumoasa incurajarea ta.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+20 sapt, doamne ajuta in continuare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freedelia Unde nu mai zic ca daca vrei sa nasti natural, mai ales ca spui ca esti overweight si nu in great shape, e mult mai usor de nascut un copil mai mic, sub 3 kg decat unul de4 sau peste. Stai linistita. Delia, ![]() ![]() POZE |
Freedelia, cum le zici tu bobocule, mai rar...
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Dar asta e stilul tau aparte si nu ma supar
![](icon_smile.gif)
Oricum mersi de info si incurajare, am cam priceput acum ce e cu 36%.
Permiteti sa raportez: da sunt overweight, dar, cu toate vaicarelile pe care le-am exprimat, sunt in fairly good shape, fac miscare zilnic, aqua-natal saptamanal si tin oarece regim (pt diabet)in urma caruia am luat pe ansamblu de la inceputul sarcinii cam 1.5 kg, in ultimele 2 saptamani am pierdut 1kg.
Hai ca m-am scos cu asta!
Valy, Zizou, felicitari pentru bb miscaciosi. Mi-a placut mult cum ai spus Valy ca "parca ciocane la usa", asa i-am simtit si eu primele miscari. Si Zizou te inteleg, e ciudata senzatia, initial, dar apoi te obisnuiesti si te topesti...
Va pup, o zi/dupa masa frumoasa (dupa fusul orar), eu ma "grabesc" la birou.
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CamiM/CamiM.jpg)
CamiM spune:
Salut si de la noi:)
Am impachetat una bucata copil mare si-i la scoala, Sabina in schimb e acasa racita.. uff.. Abia astept saptamana care vine ca au vacanta de primavara
si ne facem de cap.
Acum m-ati facut curioasa vreau si eu parola please sa va vad. Inca nu am poze cu burtica, oricum va avertizez de acum ca activez la categoria grea:)) dar poate pun si eu cateva de la eco.
Fleur tare frumos ai scris despre familiile cu mai multi copii, si eu sper sa fie bine(banuiesc ca o sa fie ca la nebuni la noi macar ocazional) si sa se inteleaga cele trei gargaritze. Tin pumnii sa ai si tu un bebe sanatos si poate curand dupa si un/a bucata surioara/fratior:)
Biribu si
ca tii lumea pe linia de plutire ;)
Nici eu nu am vazut in mai mult de 10 ani de locuit aici pe nimeni cu copil mic in scaunul din fata al masinii dar ma rog fiecare cum crede.
La noi fetele au stat din prima zi in scaunul lor in spate si gata. Daca plang tare sau intervine ceva opresc, altfel fiecare isi stie clar locul. Mai zilele trecute mama ametita si cu singur neuron ce sunt am uitat sa ii prind centura Sabinei (care inca nu poate sa o prinda singura) si am dat sa plec din parcare si s-a pus pe un jelit de mama doamne ca stai mami ca nu am centura si nu pot sa merg asa:))
Valy, Zizou felicitari pentru bebei miscaciosi.
Ada curaj si sa treci cu bine de ultima zi cu uracioasa sefa:)
Danaconst te invidiez putin, iti faci de cap ai:)) sa ai o zi faina!
Diana parca tu ai intrebat cum e cu trei sau mai multi copii; aici sunt multe familii cu mai mult de doi copii asa ca nu-i ceva neobisnuit, nimeni nu se uita ciudat, cel putin noi nu am intalnit pe nimeni sa se mire. Am niste cunostinte din Ro. in schimb care m-au intrebat ceva de genul ce mai imi trebuia al treilea copil
Iar bagai roman fluviu:) sorry
Cami - mami de cirese de mai 19+
maria0408 spune:
Fetelor stiu ca vorbeati la un moment dat de dresurile de gravida, stiti de unde le pot cumpara, as incerca unul de proba si dupa aceea as da comanda pe net la cei de la fiore. In magazine am vazut un singur model de la Gatta dar era 40 ron perchea si sincer mi se pare exagerat pt. un dres simplu de 20 den.
Daconst spune:
CamiM,mie mi-a zis chiar mama ca ce-mi trebe al doilea copil,asa ca la al treilea n-ar mai vorbi cu mine,hahah.
Asa si al meu,plinge daca nu e incenturat.Adevarul e ca depinde de cum ii inveti,asa ii ai.
Hai si tu cu pozici!
Maria vezi la H@M ca au dresuri de gravide.Eu mai nou am din aia cu banda si nu-mi bat capul.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
23+ sapt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilenutza/ilenutza.jpg)
ilenutza spune:
Maria , eu mi-am luat dintr-un magazin care se cheama Penti, din AFI mall si sunt super comozi si ieftini; pana in 20 ron de 40 den, aveau de toate felurile, inclusiv de 20 den care erau mai ieftini.Deja i-am purtat de vreo 7 ori si sunt ok.
DACONST la noi doar HM Unirea are haine de gravi iar ciorapii parca sunt mai scumpi la ei.Eu mi-am luat o pereche de blugi de la HM , o rochie de casa babydoll si sutiene care sunt f comode, sunt si de alaptat si destul de ok la pret.
C&A a scos hainele de gravi dar ma bucur ca am apucat sa imi iau totusi o pereche de pantaloni.
In rest ce mi-am luat a fost de la raion normal sa le pot purta si dupa aceea.
Ile
, mami de V
si A
,
maria0408 spune:
Multumesc Dacost. H&M de la noi este tare ciudat, au lucruri pt. gravide doar la magazinul de la Unirea, zau ca nu inteleg de ce. In plus multe din produsele pe care le-am luat de afara de la ei nu le-am regasit si la noi