Piersicute de iulie august (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

si noi ca si daconst... l-am pus pe baiat de la bun inceput in scoica in spate;
pt mine era un stres sa conduc dc incepea sa planga... de primul copil.. am facut odata drumu de la mama pana acasa (drum de maxim 10-15 min in peste ora din cauza opririlor, ma gandam ca poate ii e foame, ii e cald transpira strange centura... etc )
cred ca dc il tineam pe scaunul din fata facem nspe accidente, nu m-as fi concentrat deloc

ii vb insa ffff mult, imi mergea gura ca o moara stricata si asa se linistea si pitic

insa am fost o chestie care am zis ca tr sa ramana batuta in cuie, in masina doar in scaunul lui special/scoica...
noi in fata si el la locul lui...

am stat in spate eu sau sotul doar dc mai trebuia sa luam si alte pers cu noi in masina (pana pe la 1.8 luni) in ideea ca si dc ii
vedea pe amicii nostri destul de des nu erau totusi mama si tata
dupa 2 ani ne trimitea el la locul nostru si se distra cu cine mai era pe bancheta din spate....

scoica (si acum scaunul) stau pe mijlocul banchetei din spate....

acum cu bb doi chiar nu stiu unde sa pun scoica
dc iau scaunul de pe mijloc si pun scoica imi e sa nu se supere baiatul... nu prea stiu,...

chiar, voi cum ati facut (dc aveti deja 2 bbii) sau cum va ganditi sa faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

Buna burticilor, ca de obicei harnicute
vad ca inca beti cafeluta eu n=o mai suport
doar salata verde si de rosii cu multa multa ceapa accepte fitosul meu :((
teodora e f incantata si ma tot intreaba cand vine bebe acasa sa-i faca baita si sa-i cante si sa-l invete sa faca pipi la olita :))
sunt asa nerabdatoare sa-i vad reactia cand il va vedea....
din pacate greata si varsaturile nu vor deloc sa dispara cred ca sunt singura care ma confrunt cu asta nu?:(
eu nu am chef de nimic as sta numai in pat asa degeaba ca o leguma sau as dormi non stop dar datoria de mama si de sotie la cratita ma cere:((
cred ca suntem printre primele in top la perechile de gemeni wowo cat de frumos tb sa fie felicitari fetelor
ce sa mai zic sa zboare impul sa ne tinem in brate bebeii
pupici

23+ Denis Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

'neata si de la mine.
raportez de ieri primele miscari ale bebitei noastre-ne-am topit,mai ales ca a prins si al meu sot senzatiile.clar-nu mai sunt nici contractii, nici gaze- e cu totul altceva.parca ciocanea la 'usa"
mersi ioana de raspuns-dupa amniocenteza,cand mergi la ginecolog????

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+20 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Offf ,la mine cum pune mana sotul cum nu mai misca in front , face spectacol pana ating burta si dupa aceea s-a linistit instantaneu

24+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Neatza fetelor. Nu stiu cum mai dormiti voi, dar eu ma chinui noaptea sa ma intorc de pe o parte pe alta, ma simt foarte greoaie, amortesc, ma duc la baie de 2-3 ori... :( si daca de-acum ma simt asa...

Laura, si la mine facea la fel la inceput, insa tati trebuie sa tina mana pe burtica mai mult timp, chiar daca bebe se opreste. Si sa vorbeasca cu el, sa-i spuna ca e tati :) si sa-l mangaie, si o sa vezi ca dupa cateva incercari o sa vorbeasca si cu el. Sotul meu adoarme seara cu mana pe burtica si bebe facand tumbe, fireste eu adorm ultima :)).

26 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Eu nu ma pot obisnui cu miscarile astea ale bebelusului. Imi dau o stare de agitatie, de nervi pe dinauntru. Nu pot sa explic foarte bine.

Si acum imi da niste picioare, de mama mama....

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

hai ca m ati omorat cat de dragute ati fost.mersi
da laura am deja 25 de sapt.

oricum deja am renuntat sa ma mai stresez.ca vad ca tot degeaba.parca cu cat ma stresez mai tare cu atat imi vine sa mananc mai mult.asa ca ce o fi o fi.ma iau dupa voi si mai sper ca voi putea deveni o balerina dupa ce nasc

26+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

raportez si rezultatul la cariotip-ok.doamne ajuta sa ne linistim mai departe.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+20 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna fetelor.
Noi n-am avut curent pana acum, de parca am sta in creierul muntilor nu aproape de centrul Bucurestiului, asa ca mi-am facut de treaba prin bucatarie si pe afara cu fetita. Si pe mine a inceput sa ma doara spatele ingrozitor si sa ma trezesc toata amortita. Ma gandesc cu groaza ca ce e greu abia incepe, plus caldura, plus alergatura dupa cumparaturi, renovari s.a.
Noi mergem la sf. acesta de spatamana sa il vedem pe bebe la un control obisnuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Eu am ales sa stau cu fetita in spate cat timp mergem cu masina, acum o sa pun si scoica baietelului, sa vedem unde o sa mai am eu loc. Oricum nu as fi stat linistita daca nu o aveam mereu sub privirea mea.Asa mergem usor la drum ascultam muzica, ne maijucam cu papusile, mai merge laptopul ei de jucarie si intrun final daca este ora pranzului poate adoarme. Pt. reorgabizarea spatiului trebuie sa ii schimbam si scaunul, voi ce aveti la copii vostrii ? Noi avem acum unul de la Chicco, acceptabil cred eu, dar m-ar interesa unul poate mai micut nu asa de voluminos.

Mergi la inceput