Piersicute de iulie august (26)
Raspunsuri - Pagina 12
adarev spune:
Salutare fetele.Acum am terminat cu masa la baieti.Am facut aripioare picante prajite cu mamaliga si mujei de usturoi. Eu n-am avut pofta.In rest, nu fac nimic.Stau in varful patului ca o balena esuata.
Ada
Fleurdelise spune:
Ali, nu e deloc imensa burtica ta pentru 25 de saptamani.
Ada, tu ce ai mancat pana la urma?
Si eu ma simt ca o balena esuata azi. astept sa termin programul la birou, sa merg direct acasa unde sa nu fac absolut nimic, cu exceptia cinei. Meniu: mamaliguta cu branza si smantana, pulpa de pui, fasole galbena cu smantana si usturoi (trebuie sa prepar doar fasolea si mamaliga).
O noapte linistita, cu somn bun va doresc.
26 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
freedelia spune:
Neatza, fetelor, a mai trecut o saptamana, e deja vineri.
Am deja +9kg si abia 25 de saptamani, ma apuca depresiile, s-a zis cu targetul meu de maxim 10 kg...
Lucrurile au mai intrat in normal la noi, nu mai e haos total, ma simt si eu ceva mai bine, am mai multa energie (poate si pentru ca e cald si soare afara, am avut doua luni groaznice, vreme bacoviana), saptamana asta Jodie a mers la scoala, am reusit sa intram in ritm cu scoala lui John, in fiecare dimineata 2 ore si dupamasa 2 ore, Jane dimineata iese in parc cu femeia, iar dupamasa doarme. Asa ca sunt multumita ca e in sfarsit putina ordine si la noi.
M-am apucat sa fac o maaaaare curatenie, am facut pana acum jumate din sufragerie, camera lui Jodie si dormitorul nostru. Fetelor, nu exagerez, am aruncat cred ca doua tomberoane intregi de junk. Si inca mai am camera lui John si jumate de sufragerie. Am triat si hainele de copii, eu am pastrat o gramada, dar majoritatea de fete, insa am vazut cand am triat ca am doua cutii intregi cu haine de baiat, una pana in 3 luni si una 3-12 luni. Asa ca sunt ok, plus ca o sa am baby shower peste o luna si sigur o sa primesc o tona de haine, ca i-am spus prietenei care organizeaza petrecerea ca nu am nevoie de absolut nici un obiect mare (carucior, patut, cosulet, scaune de masina, carusele, bouncer -- am de toate) asa ca ce pot sa aduca, doar haine...
Acum tre sa gasesc pe cineva care are nevoie de hainute de fata, ca am doi saci, pana in 2 ani... Nu mai pastrez nimic, pentru ca DACA voi mai face vreun bebe, va fi peste 4 ani, si cu 4 copii, nu am loc de depozitare in casa.
Cam astea sunt preocuparile mele...
Fleur -- eu niciodata nu am stiut greutatea copilului in timpul sarcinii. Pur si simplu nu m-a interesat, pentru ca marja de eroare e imensa. Am auzit de copii care cu ateva zile inainte de nastere aveau o grutate si de fapt la nastere erau cu un kg mai mici sau mai mari. Copilul tau este 36th percentile. Asta inseamna ca este mai mare decat 35% din copiii de aceeasi "varsta" si maimmic decat 64%. si ce daca? Sunt copii de toate dimensiunile. Unde nu mai zic ca daca vrei sa nasti natural, mai ales ca spui ca esti overweight si nu in great shape, e mult mai usor de nascut un copil mai mic, sub 3 kg decat unul de4 sau peste. Stai linistita.
Biribu -- uite eu am alt pitic cu van-urile, si anume ca partea din mijloc este cea mai unsafe din masina, pe usa aia glisantamnu se pot pune intariturimla fel ca pe o usa normala. Si noi avem o masina cu 7 locuri, dar nu este van, se rabateaza scaunele din mijloc pentru a merge in spate. Insa copiii mari purmsi simplu sar peste asa ca nu e big deal. Iar de condus, tu nu conduci cu o singura mana? Ca banuiesc ca ai masina automatica? Eu can copilulme fussy, o mana o tinnpe volan si o mana pe copil. Unde nu mai pun ca dupa ce mai creste, peste 4-6 luni, doar sa ma vada si se linisteste. Eu nu pot conduce cu copilul plangand. A trebuit de cateva ori si faceam greseli naspa, nu ma puteam concentra. Nu am avut probleme in State cu copilul pe front seat.
Balanta -- tu vrei sa nasti prin ceza sau incerci natural? Si celelalte fete cu gemeni?
Atat reusesc sa imi amintesc. Va pup, fug sa fac micul dejun si sa o scol pe Jodie.
Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Biribu spune:
Delia nici mie nu-mi plac van-urile, estetic vorbind, dar in fine, sunt o solutie pt familiile numeroase. Nu, eu nu conduc cu o mina decit pt clipe scurte, in rest nu mi se pare sigur, nu la viteza si pe autostrada. dar eu stau intr-un stat aglomerat, nu-s trei masini pe ulita iar in oras cu atit mai mult nu as putea sa stau sa am grija de bb cind conduc. dar asta sunt eu, prefer sa opresc daca e cazul dar sa fie toata lumea in siguranta. fara sa intru in polemici ca fiecare face ce stie in fond, mie nu mi se pare scaunul din fata sigur pt copii. eu am facut si multa trauma si am vazut destule, in accidente serioase singurii care mai scapau erau cei din spate. sincer, scaunul din fata fara airbaguri, e crima curata.
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
b_1403 spune:
Freedelia ma abonez eu la hainutele tale de fetita ..numai ca stau la multiii km distanta.
Fleur acu vreo 2 zile ma preocupam si eu de greutatea micutei mele..a mea are 435 cu o eroare de + sau - 65 gr la 21 sapt si 5 zile. Deci crek e cea mai ametita de pe aici da nui bai cai da mami de mnkre toata ziua numa bunatati sa se faca mare. Mie medicul mi-a zis ca e perfect asa.
Eu cred ca pana acum am pus in total vreo 8 kg (nu mai am curaj sa ma cantaresc) dar stau linistita ca sigur pot mai mult.
Oare ce face Carmina?
Va pop
Beatrice 22 + cu Maya Elizabeta
b_1403 spune:
Revin ca am uitat sa dau cafeaua..poftiti e calda.
M-am uitat pe picasa fetelor sunteti asa de dragute. Ali esti "numa buna" ca sa zic asa . Kimmy ce dragalasa micuta ta.
AAA si Dacost frumoasa mamicuta.
O zi buna
Beatrice 22 + cu Maya Elizabeta
Laura32 spune:
Buna dimineata burtici ,
Multumim Bea de cafea , merge ca unsa ,
Ali ,esti o graviduta tare frumoasa , stai linistita ca o sa ai timp sa devii si o mare balerina , ai deja 25 sapt ? multe inainte si un bebe sanatos
Ada , tu stiai ca aripioarele prajite nu fac bine si de aia nu ai mancat ... tu papi ft sanatos, adica mai nimic
24+ Andrei
adarev spune:
Multumim Bea de cafea. E ultima zi cu nebuna. Bineinteles ca a avut grija sa modifice lucrarile. Laura ai dreptate cu aripioarele cred ca IMi era frica sa nu zbor. De asta am burta Asa de mare. oricum azi noapte am visat ca o prietena se plimbA in chiloti in fata lui barbatu-meu si m-am luat de ea.
Ada
Daconst spune:
Neatza si de la noi si multam de cafea!
In sfarsit o zi cind n-am NIMIC de facut!Doamne ca nu-mi vine sa cred.Tati l-a dus pe fi-miu la gradi,apoi il ia alta mamica la 12 si are program cu el si cu fi-su,iar apoi il duca la muzica de unde-l ia barbatu la 16.Asa ca sunt libera!!!
Sa vad ce-mi mai amintesc din ce am citit!
Danett,ai dreptate ca rochia ma avantajeaza...o luasem de proba si asa m-a fotografiat fi-miu.
Ali,stai linistita ca ai vreme de slabit apoi.Eu nici nu mai vreau sa vad cintarul...am si eu vreo 10 kile in plus deja,clar.
Ada,fata,tu mananci totusi ceva???
Pe bune,eu ma minunez si de unde ai kilele alea in plus de le ai,ca te hranesti numai cu mirosuri din ce vad.Doamne ca eu n-as putea.
B_1403,mersi,esti o draguta.
Fleur,bravo cum reusesti tu cu regimul!
Cu bb nu te stresa ca ei au oscilatii cit sunt in burta si mai sunt si erorile de ecograf.La nastere mi-au zis ca sunt plus,minus 400g dupa ce au estimat ei.
Nu m-au lasat sa nasc in apa ca cica are copilul 4 kile si cind colo avea 3,600.Asa ca nu-ti bate capul...sanatos sa fie!
Acum cu locul lui bb in masina sa va spun si din experienta mea.Eu nu pot sta in spate ca mi-e rau,asa ca de la inceput scopul meu a fost ca bb sa stea in spate si singur.A fost lege si n-am avut probleme niciodata indiferent daca am condus eu sau sotul.El stie ca ala e locul lui si mami si tati stau in fata.
Sa va ganditi bine cum vreti sa-l aveti mai tarziu pentru ca avem prieteni care au stat cu bb in spate,unul din ei si apoi mai tarziu le-a fost greu sa-l mai dezobisnuiasca.
Iar daca conduceam eu si plingea,clar opream si vedeam ce are,iar apoi continuam,daca ar fi fost linga mine sigur nu m-as fi putut concentra la condus!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
23+ sapt