Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
IPopica spune:
Bubu, saru'mana! I-am luat bluzite frumoase si abonament la Medlife sa nu-si mai plateasca ea analizele si controalele (asta daca reusesc s-o urnesc la mine in Bucuresti)! Si tot din motive de "sa fiu sigura ca am ce sa le zic" astept si eu iepurasul. Acum ce sa le arat? o biluta mica, neagra pe fond gris .... nu se face. Tre' sa le arat fasolicaaaaa
gogoasa hormonizata
gina85 spune:
Seara buna fetele
Hop si eu pe aici ca acum am terminat de din urma,e o perioada ff incarcata la munca si mai vine si Pastele ,nu vreau sa ma gandesc prea mult...
Mada si Looana ce ma bucur pt voi ca v-ati putut auzi si vazut fasolica,nu vad ora
Ipopico esti tare ai rezistat deja mult fara sa le comunici vestea asa ca mai ast un pic pana la Paste(eu una nu am rezistat mult,in aceiasi zi am dat de veste in tara ,is un pic mai inconstienta)
Cat despre mine maine dimi merg sa donez un pic de sange pt primul set de analize,mi se face pielea gaina numai cat ma gandesc....
cu un dragonel...
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
Looana spune:
Seara buna la gravidute pup gravidele mele dragi.
Va multumesc pt urari si doamne ajuta si de aici incolo sa auzim numai vesti bune de la noi toate
De dimineata citisem ca Luciana parca daca nu ma insel are proble cu constipatia,deci eu beau 2-3 table de magneziu exfervercent intr-un pahar cu apa dizolvat.Eu am baut tot timpul dupa transfer ,ajuta mult la uter face ca uterul sa fie relaxat ,nu numai adica toti muschi din corp.Pt noi e foarte bun deoarece mai alina din contractile uterine cum se dilata uterul, si in plus ajuta foarte mult la constipatie.Eu inainte tot timpul am aceasta problema si trebuie sa beau fel si fel de ceaiui pt constipatie,acuma am rezolvat problema beau cel putin 2 plicuri sau tableta care le pun in apa,citeodata si 3/zi si am rezolvat problema cu onstipatia in plus ajuta si uterul acuma pt se mareste.
Bubul un gel de crione 8 mg este echivalent cu 4 pastile de 100mg / pe pastila de Utrogest?pt ca eu de maine trec pe gel dimineata,la amiaza 2 dufaston (astea le beau) si seara 4 utrogest de 100mg.Dr azi de la clinica nu a vrut sa-mi bage si injecabil progesteron,mia iesit valoarea la progesteron 6,48 ,gineocologul a zis ca e un pic mica dar cei din clinica mi-au is ca este ok pt ca eu m facut altfel de tratament i e normal sa fie un pic mai mica valoare.In uter zice ca acolo e ok.
Va las va doresc o noapte linistita si somn usor.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Camitu spune:
Ioana La multi ani!pentru mama ta.
Am facut analize genetocr penttu ca ginecoloaga vres
sa se convinga ca nu am trombofilie.In oct.2010
am pierdut o sarcina la 7sapt. .ei pus aceasta problema
pe baza stresului din acea perioada.chiar era o perioada grea
pe toate planurile.C'est la vie!
CAMITU 7+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
almy spune:
Buna buna!
Naspa tare sunt, azi m-a vazut sefa in baie dupa o tura de strigat la toilet si mi-a zis "Pentru numele Lui Dumnezeu, du-te acasa!" Nu ca ma ajuta daca sunt acasa, dar macar dorm. Treaba asta cu oboseala excesiva pentru mine e o binecuvantare, ca numai cand dorm nu mi-e rau. Cum deschid ochii...gata! Si tot timpul trebuie sa am o bomboana mentolata in gura, sau o gumita, ca am un gust oribil si hiper-salivatie. Numai in pielea mea sa nu fii acum. Sa ma scuzati fetelor ca ma plang, dar efectiv e groaznic. Poate mai e cineva ca mine si ma intelege.
Eu sunt la zi cu cititul, va felicit pentru ecografii MADA si LOOANA si bun-venit la burticile noi!!!
IPOPICA, La multi ani pentru mamica ta, cu multa sanatate si putere sa-si creasca nepoteii! Sa inteleg ca inca lucreaza, nu? De te gandesti la cresa. Si de ce doar 11 luni concediu de maternitate?
CAMITU, de data asta o sa fie totul bine, ai sa vezi! Doamne-Doamne e Mare si Bun!
M-au sunat si pe mine in sfarsit de la ginecolog, abia pe 12 am prima programare sa ma vada Dr (dupa cum bine zicea Bubulina, aici se lasa natura sa dicteze si nu te baga nimeni in seama pana aproape in luna a3a), iar prima ECO o am pe 27 aprilie (!!!!). Deci eu cand o sa-l vad, deja o sa faca cu mana si o sa zica Wassup, Doc? la dna doctor.
Despre sangerari, trebuie vazut Dr, absolut, ptca nu-i de gluma. Eu imi amintesc ca la primele doua sarcini am avut sangerare in sapt a7a fiindca se fixa el acolo, acum insa n-am mai avut. Poate inca sa mai apara, dar nu-i obligatoriu. Si tin minte ca era un sange destul de inchis la culoare si multisor, ca m-am speriat.
BUBU, mai ai arsuri? Daca suporti, bea zeama de cartof, stoarsa proaspat la juicer. E cel mai bun pansament gastric, vindeca si ulcer. Dar nu-i o placere la gust...
Raportez ca am inceput sa am si pofte, culmea, pe langa greturi! Mi-e pofta de ciocolata amaruie si mazare (si mi-a facut mama azi, ca eu in bucatarie intru doar fugitiv). Explicatie: ai mei sunt aici momentan, mama pt 6 luni, tata doar 3, ca el nu suporta Canada si vine doar sa-si vada nepotii. Nu stiu ce as fi facut fara ajutor, mai mult ca sigur nici nu incercam pt BB3. Ca ma cunosc, slabe sanse ar fi fost sa fiu OK la sarcina asta, dupa ce primele doua au fost groaznice.
Cam atat despre noi.
Somn usor, ca voi acum, va citesc invitatiile la ceai/cafea maine. Tare imi plac, desi eu nu beau decat ceai de ghimbir mai nou. Dar am scapat de dependenta de cofeina, yeeeyy
Alma 8+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Bubulina42 spune:
Almy, iubita, pana pe 27 ni se lungesc noua urechile, dar tie! insa o sa fie mai palpitant, vezi, suntem unicat, aici in Ca:), cu timpii de asteptare..:) E ok, o sa fie bine, of course.
Cat despre arsurile mele, pai stai asa, ca nu sunt la stomac, ci numai pe gat si in capul pieptului, dar azi nu am avut nimic de felul ala, azi am schimabt gama, transpiratii la greu si niste stari de sfarseala abosoluta, de ziceai ca sunt leguma...De trei ori s-au jucat cu mine starile astea azi, sa vedem maine ce mai urmeaza, ca sunt curioasa.
Ai dreptate, sucul de cartofi e un pansament gastric extra, stiu, in plus, apa din coaja de cartofi e minunata pentru ficat.Cine suporta gustul -inseamna ca ficatul are nevoie,- daca insa gustul pare insuportabil, nu e cazul..Simplu
MI-e somn.
Sunt multumita ca m-am tuns azi, super scurt, ca de obicei- si m-am facut gigea! O sa fac si eu o poza zilele astea, poate o arunc pe aici prin zona, cine stie? - sau macar poate ne punem niste poze pe site-ul ala de poze, ca sa ne stim si noi, cred ca ar fi super fain, iar dupa aceea sa-l umplem cu poze de bebelusi hi hi
Oana, super tare poza din avatarul tau, este gagalicea ta, nu?wow, m-a emotionat, inca o data felicitari!
Nu stiu sa iti raspund la faza cu Ultragestanul ca eu nu am luat nimic sub denumirea asta..Pot insa sa iti spun ca ar trebui sa il pupi pe doctorul care ti-a taiat de pe lista progesteronul ala uleios, injectabil
Numai cand ma gandesc la perioada cand il faceam si incep deja sa ma doara soldurile, fundul, capul tot! oribil! Oh, imi venea sa tzopai de fericire cand mi l-a schimbat cu Crinone. Plus ca NU depinzi de nimeni,ala chiar trebuie sa ti-l faca cineva, ca e numai un locsor anume, sus pe sold, unde se face, stiti voi bine,asa ca acum.. pun ceasul sa sune f devreme sau profit de unul din drumurile la baie facute spre dimineata, il pun intr-o secunda, adorm imediat si e su-per.
O sa vezi.
As mai scrie, dar e aproape miezul noptii si mor de somn, asa ca v-am pupat..
Popi, la mine..sunt oricum prea departe de ai mei, asa ca la mine nu au cum sa se prinda nicicum, pe Skype vad ceea ce stiu, nu vad bidonasul..
gata, nani, ca voi mai aveti un pic si va sculati
O zi frumoasa, maine e weekeeeeend, uraaaaaa!
6 sapt
Looana spune:
Buna dimineata
Eu sunt azi matinala ca trebuia sa-l trezesc pe sotulache
Deci retineti pt arsuri si constipatie,mai repet pt fetele care nu su vazut mesajul meu.
Fetelor pt arsuri,e bun un cartof ,curatat,spalat si il taiati ca si cum ati vrea sa -l prajiti numai ca-l mancati asa crud.Deci chestie incercata 100% si functioneaza.
Si pt constipatie,beti in timpul zilei ,zilnic,cite 2-3 talblete sau plicuri granulate in apa.Deci si asta functioneaza 100%.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
luciana2008 spune:
Buna dimineata...va pup si va invit la un ceai, o cafea...in cazul meu un iaurt(ca altceva nu pot)!
Multumesc din suflet pentru sfat LOOANA...asa voi face.
felicitari pentru eco..Mada si Looana
Citat: |
citat din mesajul lui Looana Buna dimineata Eu sunt azi matinala ca trebuia sa-l trezesc pe sotulache Deci retineti pt arsuri si constipatie,mai repet pt fetele care nu su vazut mesajul meu. Fetelor pt arsuri,e bun un cartof ,curatat,spalat si il taiati ca si cum ati vrea sa -l prajiti numai ca-l mancati asa crud.Deci chestie incercata 100% si functioneaza. Si pt constipatie,beti in timpul zilei ,zilnic,cite 2-3 talblete sau plicuri granulate in apa.Deci si asta functioneaza 100%. Looana Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK) 4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7) |
7+
luciana2008 spune:
Fetelor...ajutati-ma si pe mine cu un sfat...stiti ca v-am povestit sapt asta ca in liceu la mine este epidemie de rubeola. Luni m-am dus si mi-am facut niste analize sa vad daca am avut rubeola in copilarie(IGG/IGM)...acum problema mea este urm: ieri am luat analizele si am sunat-o pe doamna doctor de familie...mi-a iesit IGG 43.7 semn ca am anticorpi in organism si ca am facut aceasta boala, dar problema este ca mi-a iesit si IGM usor pozitiv(a depasit un pic pragul)semn ca aceasta boala a fost facuta recent.....aici este problema ca doamna doctor nu mi-a putut spune cand anume am dezv aceasta boala deoarece eu nu am avut nimic...nu am avut pete pe minedaca as fi avut nu as fi stiut si eu?..mi-a spus ca probabil am facut acum cateva luni sau posibil chiar in periada asta desi eu am exclus din start aceasta ipoteza...nu cred ca poti face o boala si sa nu stii de ea...oricum azi ma duc si la doctorulginecolog sa vedem ce zice...sunt data peste cap total
7+
Geani80 spune:
buna dimineata fetele!
eu ma simt din ce in ce mai rau. doua zile la rand nu am mancat nimic si nu mai am vlaga. vomit suc gastric si bila.
ieri am stat acasa cu cea mica pt ca nu se simtea nici ea prea bine. a fost groaznic. ea vrea atentie, sa ma joc cu ea, sa pape nu stiu ce, tragea de bine sa ma scol din pat... ce sa mai... de cosmar.
azi ma duc la dr pt ecografie si cred ca imi fac si o perfuzie pt ca nu mai rezist mult asa. este mai rau ca la prima sarcina si la a treia nici nu ma mai gandesc. psihic nu as mai rezista sa trec inca o data prin asa ceva.
acum sunt la serviciu, dar nu stiu cat mai rezist. sunt epuizata. sper sa ajung cu bine la dr la 4 jumate si poate cu perfuzie o sa ma simt mai bine.
trimit fata la bunici pt ca taica-su nu se descurca deloc cu ea. a culcat-o aseara fara sa o schimbe (inca poarta pampers) si va dati seama ce era dimineata...
va doresc multa sanatate si bucurati-va de sarcina! eu una, nu pot inca... :(