Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
onutz83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui epopeasca buna dimineata, fetelooor. si din partea mea un ceai/suc de fructe...eu iau o ciocolata calda, ca e singurul dulce pe care il suport si mi-e poftaaaa Onutza draga, oi fi eu ca nu stiu la ce test beta te referi. eu in prima sarcina nu am apucat sa fac toate testele, asa ca o sa va mai bat la cap cu ele ; oricum, documentarea e in floare. |
Ma refeream la BHGG, care masoara nivelul de hormon de sarcina din sange si in functie de valori iti dai seama daca evolueaza sarcina
Onutz 5+
mada81lina spune:
Buna fetelor
Am fost la eco, nu mai pot de emotie
Bebe are 2.47 cm si 175 BPM
Avem azi 8w6d dar bebe este mai mare cu 2 zile, 9w1d
Am fost la Medlife, mi-a dat sa fac si analiza de sange, anume Bitest Kryptor - analize (Papp-A,Free beta HCG). Eu parca am citit ca se face asta mai tarziu daca nu ma insel. In foaie de la Medlife scria ca se face intre 8w6d - 13w6d (ceva de genul). Rezultatul peste 3 zile lucratoare.
Doamne, de emotie nu am mai stiut ce sa intreb, nimic nimic. M-am pierdut toata, am uitat analizele pe masa, am scapat cheile de la masina pe jos. Zapaceala maxima.
Am vazut inimioara, capusorul si niste mugurei la manute si piciorute. Eu nu am observat sa miste din ele, sau daca misca nu am sesizat eu. Imi da eroare CD cu filmul ca vroiam sa ma uit mai atenta. La voi misca din mugurei la 8-9 sapt?
Urm eco, pe 27 aprilie (vine si taticul cu mine, acum a absentat motivat, este in delegatie in Germania)
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg
8+
andie_n spune:
Felicitari Madalina! Sa fiti sanatosi si tu si bb in continuare.
Andreea 6+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png
Looana spune:
Felicitari Madalina ,ma bucur cind vad fete care au vesti bune
Despre noi ,deci am un singue deci exclus gemeni,deci un embrion sa reasorbit ca nu se vede .Bebele care se vede a crescut bine este exact la nr de zile cit trebuie sa fie,inimioara bate si ea deja...deci am venit si eu cu vesti bune.Am dat sange pt toate analizele care sunt necesare,saptamana trecuta am facut analiza pt progesteron care e cam micutz 6,48 Gineocolog zice ca ar fi bine sa fac niste progesteron injectabil cei de la clinica zice ca e ok sa fie asa ,si sa merg mai departe cu protocolul dat de ei cu utrogest 8/ zi ca si pina acuma.
Revin mai incolo ,ma duc sa citesc si sa dau citeva telefoane.
O zi frumoasa sa aveti
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
valicutza spune:
super vesti fetelor,ma bucur mult pentru voi ca e totul in regula , sa ne ajute Doamne Doamne pe toate sa fie bine pana la sfarsit
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png fericita cu dragonel de 2012
Camitu spune:
Yuhuuuu fetelor.Ce de vesti.Ma bucur mult pentru voi Madalina si Looana.
Luni merg si eu la o ecografie.Sper sa fie bine bebe si sa imi dea un zambet.
CAMITU 7+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
A.C spune:
Felicitari si din partea mea,Madalina si Looana.
Alina 6+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)
IPopica spune:
Buna seara, fetele!
Noutati, ceva?
Lorelay, bun venit, si da, du-te la un control; desi se spune ca sangerarile sunt intrucatva normale, vorba fetelor, mai bine esti sigura decat sa te scalzi in incertitudini
Cami, ce analize ti s-au cerut si de ce?
Bubule, ce fericita esti cu bunicii; asa am avem si noi bunica "paterna" iesita la pensie, si o matusa de-a mea, dar nu e niciuna la capitala, plus ca ala micu o sa aiba abia 11 luni cand va trebui sa ma returnez eu la serviciu iar cele doua peste 64 de ani; asa ca ..... cresa scrie pe noi .....
Mada, felicitari pentru centimetri Mai, mai ce maricuti suntem noi
Looana, felicitari pentru inimioara
In week-end-ul asta va las de capul vostru, sa nu faceti precum soriceii, da? Ma duc la mamanul meu s-o serbez ca face 57 de anisori, mititica; sper sa-mi pot tine gura si sa nu-i dau vestea acum, s-o pastrez pentru paste Si o sa aduc si cateaua la capitala, sa poata mama sa se pregateasca de sarbatori in liniste, asa ca si saptamanile viitoare aveti toate sansele sa nu fiti supravegheate , ca daca e frumos afara, cand vin de la munci direct in parc o sa ne aruncam.
gogoasa hormonizata
Bubulina42 spune:
Mada, Oana, felicitaaaaari!
Vorba lui Cami, chiar ca numai vesti minunate am citit, parca nici nu prea s-au mai vaitat fetele de dureri ceva, somnul nu e o problema, ala e o binefacere.
Nice, sa mearga toata lumea asa, mereu!
Popiiii, "la multi ani!" anticipat pentru mami tau, ar fi un cadou super tare de ziua ei sa-i zici de bebe, sper sa poti sa mai rezisti pana la Paste.
Eu tot de iepuras le zic alor mei:), hi hi, dupa ce o sa stiu si eu ca suntem ok si sa pot si eu sa ma laud ca am vazut ceva, deocamdata doar sper sa vad si am o maaaare nerabdare, recunosc!
Maine facem si noi 6 saptamani asa ca sper din tot sufletul ca saptamana viitoare sa auzim o inimoara si sa vedem bobuletul, punctuletul, care ma omoara cu drumurile la baie, daca nu ma duc de 30 de ori pe zi cat sunt la job-atunci nu ma duc deloc, ar trebui sa imi mut biroul acolo..!
hai va pup pe toate,zile usoare si linistite si sanatate si voia si bebeilor,daca mai sunt copilasi cu ceva raceli/temperaturi/colici sau mai stiu eu ce!
Aveti grija de voi!
5 sapt +