Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
Camitu spune:
Gina te-am trecut,Lorelay te-am trecut si pe tine dar nu am numele tau.
Bine ati venit fetelor si sa avti sarcini usoare !
Fetelor eu sunt ok, nu am mai avut dureri deloc, m-am odihnit si am facut niste analize genetice pe care mi le-a cerut
ginecoloaga.
Asteptam vesti de la fetele care au mai fost la eco si speram sa mai vina si alte burtici...poate de decembrie deja nu?
CAMITU 6+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
Bubulina42 spune:
Salutari, fetele mele
E 19.45 aici- voi sunteti toate cu nenea Ene la taclale, ca in Ro e 2.45 am:), dar azi am avut o zi crunta la job si nu am mai apucat sa intru.
Ma simt, efectiv, extenuata, insa sunt fete carora trebuie sa le las doua vorbe, trebuie!
Adaug la starea mea de terminare si faptul ca azi cand m-am trezit, ningea, am crezut ca innebunesc! Noroc ca s-a potolit, pe la pranz, dar vremea e in continuare urata si acum e 1 grad, de bine de rau...
OK, sa vad de unde am ramas..
Alina.
Imi pare tare bine ca ai rusit sa iti iei CO, are sa iti prinda tare bine in perioada asta.
Sa stii ca in ce priveste mancarea-si eu am inceput sa am o problema, desi nu am treaba cu gusturile sau mirosurile, mancarurile gatite nu ma mai ispitesc deloc..Aseara m-am jucat cu lingura in supa de pui pana am lasat-o in aceeasi stare, neatinsa.Imi mai plac, inca, mancarica de mazare si cea de fasole verde..In rest, salate cat cuprinde, legume, fructe, lapte, iaurturi, branza de vaca dulce sau telemea.
Daca vorbesti despre Anatomia lui Grey, sa stii ca sti eu sunt fan! si eu urmaesc serialul de zor, aici, desi TV-ul nu e una din pasiunile mele..
Luciana, -gateste usor, cat mai light, nu prajeli, nu gras, -supe multe, ciorbitze + ca sunt multe legume care se pupa bine una cu alta, mie imi place la nebunie sa inventez mancaruri, sa ma joc cu legumele..Repet, am renuntat complet la unul din pretenii mei-patrunjelul, ca e avortiv si e periculos.Merge si fara.
Oana, asteptam vesti de la eco de maine, fericitooo!Sa vedem daca te intorci cu o gargarita sau doua:)
Denisaaaaa, sa te bucuri de punctulet, sa se dezvolte frumos si sanatos, sa ai o sarcina usoara si sa fii o mamica fericitaTi-am zis ca totul are sa fie ok!Are sa ceara bebele tot ce ii trebuie, astfel ca mami sa aiba si greutatea si vitaminele necesare.
Lavida, o noua tipa cu burtica in gasca noastra, iu-huuu! Bun venit, o sarcina usoara si la termen!
Pantazi, ia spune, cum e tanti doctor cea noua?asa, first feeling, care fu?
Popi, aoleu, sa ne intrebi pe noi, astea din Ca, cam cum e cu cresele aici, aici stii cand se inscrie copilul la gradi?la primul test de sarcina pozitiv, la o luna -doua de sarcina-si nu glumesc!sunt siyuatii in care pustii ajung pe la 4-5 ani si te suna de la gradi ca s-a eliberat un loc:)In fine, eu nu vreau sa ma gandesc, ca eu oricum am un pitic pe creier care imi spune ca o sa imi duc copilul la gradi cand are sa stie sa imi spuna daca ii trage vreuna vreun pumn (ma rog, aici zboara personajul daca face asa ceva), dar! sa inteleaga si sa il inteleg, deci no earlier de doi ani juma..Om vedea, ca de la vorba la fapta e drum lung, dar seria no 1 de bunici e la 15 minute de noi, asa ca rezolvam noi problemuta cumva.
Loreley, bun venit in gashca! sa fie cu noroc!
Un sfat pe care ti l-au dat si fetele:nu sta nici o clipa pe ganduri la orice tip de sangerare, aia de implantare -de aia ii zice spotting, sunt niste pete#picaturi-ceva f putin si de scurta durata.Iti spun Je, un personaj patit, fiindca aici la prima sarcina mi s-a spus ca "sunt gravida, nu bolnava", asa ca pana la 3 luni nimeni nu are de ce sa ma vada, "lasam natura sa isi faca treaba"..Iar mie mi se umplusera si blugii si balerinii de sange, mi-au dat numai un cearceaf sa nu le murdaresc scaunele...brrrr, nici nu vreau sa imi mai amintesc, asa ca Du-te la doctor, Nu sta!!!chiar daca esti ok, mai linistita stai ca iti spune cineva asta, un doctor, e altceva..Nesiguranta in sarcina e groaznica...
Te rog du-te la un control sa te linistesti si sa ne linistesti si pe noi, ok?
Popi,draga mea, ti-am ramas datoare o reteta, dar in seara nu mai sunt in stare, promit ca in we, in timpul saptamanii sunt istovita..
ah, azi i-am spus spus la al meu viitor tatic ca fi-su e un pisacios, cred ca ar fi trebuit sa imi mut biroul la baie..
hai va pupacesc, si ne revedem... pecand s-o putea, ca eu sunt ba inainte ba in urma, asta e!
Mor de somn..
Va puuuuuuuup!
5 sapt +
laura1713 spune:
Buna dimineata, fetele! Si bine ati venit, noilor burticoase.
Vad ca nimeni nu ne-a simtit lipsa, insa asta e, nu am putut intra pana acum pe motiv de pitici. Acum sunt ok, deci va ofert o cafeluta, un ceiut, un suc de fructe, dupa preferinte.
Laura mami de Rares, Tudor si 6+
Doamne ajuta!
epopeasca spune:
buna dimineata, fetelooor. si din partea mea un ceai/suc de fructe...eu iau o ciocolata calda, ca e singurul dulce pe care il suport si mi-e poftaaaa
Bubu si Looana si eu intru in clubul somnoroaselor, la care adaug si lipsa tinerii de minte, ca de atata oboseala nu ma pot concentra
Onutza draga, oi fi eu ca nu stiu la ce test beta te referi. eu in prima sarcina nu am apucat sa fac toate testele, asa ca o sa va mai bat la cap cu ele ; oricum, documentarea e in floare.
Adriana merci daca la mine te refereai
Lorelay bun venit in club; si eu zic ca ar trebui sa mergi la medic. better safe than sorry.
8 + si mami de Andreea Luana
luciana2008 spune:
Buna dimineata...dragutelor..Ce faceti?
Eu ma chinui cu greturi si mai nou si constipatie...dar asta este...mergem inainte si speram sa se termine aceasta perioada de inceput
A.C. mi-a recomandat doamna doctor sa fac analize IGG/IGM pentru rubeola deoarece nu stiam daca am facut cd eram mica....si sa evit o neplacere..in functie de rezultat imi va prelungi concediul si sapt viitoare(daca nu ies bune rezultatele).
Va pup dulce si va urez o zi frumoasa
7+
Looana spune:
Buna dimineata burtici
Eu sunt acuma la dr. Gineo,am inima cit un purice de mica am niste emotii...dar trec si astea au trecut altele si mai grele cu ajutorul lui Dumnezeu.Va scriu mai multe cind ajung acasa.
Eupopeasca somnul asta pe mine o fi din cauza virstei eu nu sunt asa de activa dar ma voi stradui,Bubu e mai activa ea cind scrie , scrie nu gluma si eu adorm citind.
Va las tineti-mi pumni sa mi revina inima la loc,va scriu cind ajung acasa .
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
luciana2008 spune:
Multa bafta....sa auzim numai vesti bune..te pupam
Citat: |
citat din mesajul lui Looana Buna dimineata burtici Eu sunt acuma la dr. Gineo,am inima cit un purice de mica am niste emotii...dar trec si astea au trecut altele si mai grele cu ajutorul lui Dumnezeu.Va scriu mai multe cind ajung acasa. Eupopeasca somnul asta pe mine o fi din cauza virstei eu nu sunt asa de activa dar ma voi stradui,Bubu e mai activa ea cind scrie , scrie nu gluma si eu adorm citind. Va las tineti-mi pumni sa mi revina inima la loc,va scriu cind ajung acasa . Looana Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK) 4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7) |
7+
ico1979 spune:
Buna dimineata tuturor,
Marturisesc ca de citit am citit tot, dar cu scrisul mi-e mai greu...vad ca voi v-ati mobilizat foarte bine. Eu sunt cam zombi toata ziua, nu reusesc sa ma adun deloc...iar dimineata ma trezesc mai obosita decat atunci cand ma bag in pat. Dar va trece in cateva saptamani, asa a fost si la prima sarcina. Ba chiar din trimestru II intrasem intr-o stare de agitatie si hipercativitate...deh, sa echilibreze letargia din primele saptamani.
Eu maine merg la medic, la eco nr 3, sa-i ascultam inimioara...spre sa fie ok, pentru ca azinoapte am visat intalnirea cu medicul care imi tot repeta ca nu are activitate cardiacabrrr,n-a fost prea placut, dar asta e, un vis...
Va doresc o zi buna si sa ne auzim maine cu vesti bune!
A.C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luciana2008 Buna dimineata...dragutelor..Ce faceti? Eu ma chinui cu greturi si mai nou si constipatie...dar asta este...mergem inainte si speram sa se termine aceasta perioada de inceput A.C. mi-a recomandat doamna doctor sa fac analize IGG/IGM pentru rubeola deoarece nu stiam daca am facut cd eram mica....si sa evit o neplacere..in functie de rezultat imi va prelungi concediul si sapt viitoare(daca nu ies bune rezultatele). Va pup dulce si va urez o zi frumoasa 7+ O sa merg si eu luni la dr si trec si pe laboratorul de analize sa intreb.Eu de luni ar trebui sa fiu in excursia celor de-a 12-a,dar mi-am gasit deja un inlocuitor si stau acasa.Cred ca fac bine asa. Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa! |
Alina 6+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)
andie_n spune:
Buna dimineata tuturor. Am reusit si eu acuma sa prind un pic de timp liber la birou sa recuperez cu cititul din urma si sa va scriu cateva cuvinte. Si eu sunt super obosita, e unul din putinele simptome pe care le am (mai e balonarea, dar la mine se intampla si inainte de sarcina, si constipatia, de care cu greu reusisem sa scap inainte si acuma a revenit). Ieri a trebuit sa stau la serviciu pana la 9 seara ( am ajuns la 1 dupa-masa, ca a trebuit sa merg cu bunica mea la doctor). Off topic, ma enerveaza spitalele de stat; bunica a mers la Colentina la o doctorita la care mai fusesem, sa isi faca un control si sa ii mai updateze tratamentul daca e nevoie; i-a facut doar o radiografie la plamani ca zisese ca a fost racita, si un ekg si niste analize de sange, si pentru astea a trebuit sa stam 4 ore jumate pe acolo, si la sfarsit ni s-a zis ca ar mai trebui un consult si o ecografie, dar e prea aglomerat atunci si sa mergem sa le facem in alta parte . Ma rog, asta e sistemul si trebuie sa merg cu bunica ca nu o pot lasa singura la 80 de ani, dar acuma ma stresez sa nu fi cules cine stie infectie de pe acolo. Scuze ca va stresez si pe voi cu grijile mele. Voi ce mai faceti?
Andreea 6+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png