Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Adriana, abia astept sa-ti iasa faza cu ecografia! Apoi o sa facem coada la tine cand esti de garda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna seara burtici

Ma iertati ca intru asa, dar treb neaparat sa zic, mesajul e adresat fetelor care se ocupa de capitole noi si modificarea lor.

Am incercat sa intru la cap 3 facand clik de la prima pagina de la acest capitol 4. Nu ma duce direct la capitolul 3 cum ar trebui, ci la pagina "home" al forumului.

Daca as sti parola, as corecta eu.
Zic sa "repare" cineva care are parola de la contul comun.

O seara frumoasa va doresc, una linistita si fara greturi.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Azi am studiat capitolul crese. (daaa, stiu, sar peste niste etape). Se pare ca Bucurestiul e cam deficitar la capitolul asta. Si mi-am adus aminte si de ce nu m-a mai lasat mama pe mine la cresa in Sibiu: 1) m-a gasit uda si "frumos" mirositoare - fiind cea mai mica de acolo, ceilalti copii imi turnau olitele in cap iar doamnele nu se oboseau sa ne schimbe; 2) spalatul se facea la modul - insirat puradeii pe niste travesre de lemn, dat cu furtunul

Mergi la inceput

Deny, multam, corectez acum.
Nu mi-a dat prin cap sa verific

Mergi la inceput

Gata, verificat, corectat, e in regula. Si sper ca intre timp sa fi scapat si de moderare, pentru ca nu stiu ce sa va mai povestesc .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

BUna fetelor!
ma primiti si pe mine in odisee? joia treuta mi-au aparut si mie liniute dragute la testul de sarcina. Nu am ajuns inca la medic, probabil ca pe saptamana viitoare ma voi programa.
Sa va spun cateva lucruri despre mine. Am o fetita de ani si 7 luni pe care o cheama Maya Raisa, am strabatut odiseea in 2009, zmeurici de iulie-august.
de 3 zile am inceput sa am scurgeri maronii in mod deosebit seara si am dureri de burta. Sper sa nu fie nimic grav. Eu nu imi aduc aminte la prima sarcina sa fi avut asa, o prietena mi-a zis a probabil este de la fixarea embrionului.
Ultima menstruatie am avut-o in data de 14 februarie iar testul mi-a iesit pozitiv abia dupa doua SAPTAmani de intarziere. Probabil a am avut ovulatia mai tarziu.
Sarcina usoara va doresc!

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

vad ca imi face probleme calculatorul...2ani si 7 luni are Maya.
Sper ca imi intelegeti mesajul. tastatura e de vina.

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bine ai venit, Lorelay

Onutz 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

bun venit,Lorelay! despre sangerari, pai fuguta la medic, nu mai sta.nu e de glumit.poate ai nevoie de sustinere hormonala a sarcinii.
iti tin pumnii sa fie totul bine.

Adriana, 5+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

cu mare placere v-as trece si pe voi la experimentare din pacate nu mai sunt in bucuresti, nu m-am obosit sa mai schimb locatia la profil, suntem in germania de un an si 8 luni, dar daca vreti sa ma vizitati, cu maaarreee placeree!

Adriana, 5+, mamica de Raissa

Mergi la inceput