Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {3}

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Bulinutza - wow .. un intreg arsenal ai pt colici
la ine singurul care a dat cat de cat rezultate a fost colief dar nici ala in fiecare seara.
Ce facea Tutu? inca n-am ajuns la el.
Fetele - din pacate cred ca a dat si peste noi dermatita./ niste bubite mici rosii care se simt aspre la mana (asta e dermatita?). maine incerc si eu taratele. voi de und eluati tarate? de la plafar? sa nu radeti de mine dar nu stiu de unde sa iau. sunt taratele alea de malai?
o alta intrebare ref la botez. vreau sa-i aduc si eu printesei ursitoare. aveti vreo sugestie?
Pup bebelusii si Doamne ajuta sa scapam de colici si bubitze si restul cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Danezza, eu de la plafar am luat taratele. Sper sa nu se agravezesi sa scapati repede de pielea uscata.

Pe Filip am observat ca il mananca pielea, mititelul de el se tot freaca cu fata de orice apuca.. L-am uns aseara pe tot corpul dupa baitza cu Lipikar, iar de dimineata i-am dat cu Lipo-base. De dimineata era ok, parca nu mai era asa rosu si uscat pe piele, dar pe la pranz era iar rosu-rosu.. Astept sa ii treaca odata!

Nu am mai incercat sa ii dau cu biberonul a\zi, dar a papat bine la titi. O sa decongelez iar lapte si ii dau maine, tot asa, pe la pranz, cand are pofta.

Va pup, ma retrag, ca puiul mic doarme si vreau sa adorm si puiul mare.

Noapte buna!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna seara mamici si bebici si Bun gasit in casa noua. Sa dea Domnul sa avem o casuta plina de vesti bune bebelusi sanatosi si papaciosi , mamici vesele, odihnite si iubite.
Felicitari ptr mamica izish si ptr puiutzul care a venit pe lume , La multi ani fetelor care isi sarbatoresc luna asta ziua de nastere sa fiti iubite sanatoase si imlinite !!
Felicitari tuturor ptr copii frumosi pe care ii aveti am vazut ceva poze pe contul comun , sper ca sa am vreme si de FB
Imi pare rau ca nu pot intra mai des sa scriu , va citesc zilnis si ma bucur ptr voi ca aveti timp sa scieti.Sper ca dupa ce pleaca si mesterii din curte sa ma mai eliberez si sa pot intra mai des. Andrei la fel ca si la voi imi ocupa toata ziua nici nu stiu cand se face ziua si cand este noapte.Ma regasesc in multe din postarile voastre .. la fel imi fac si eu manichiura .. asa pe rand la fel si cu dusul.. in fine ce mai... sunt in trend . Azi am fost dr la vaccinare uff a plans mititelul .. doua intepaturi in fese diferite una impotriva hepatitei B si alt vaccin cu 5 valente, se pare ca este un vaccin bine tolerat rata de a face complicatii este de 1 la 100 asa ca speram sa trecem cu bine si peste asta . M-am bucurat ca am vazut ca a luat f bine in greutate papand doar tzatica 1300 gr in ultima luna si a crescut 4 cm.
Legat de alaptat .. dupa furia laptelui sanul dr nu mai producea laptic ca si stangul practic sanul era mult mai mic si chiar ma gandeam sa nu ramana asa .... dar .. ceva lapte mai era asa ca atunci cand ii era foame rau il puneam sa suga prima data din el si apoi il mutam la tzatica favorita si incet incet cu rabdare ( ptr ca nu o sa ii convina )acum produce si sanul dr ca si stangul.incercati si voi si nu renuntati la alaptat asa usor.
ieri am reusit sa merg si la control la gineco. si asa cum spunea cineva(persoana importanta nu spui sine ) instalatia este ok - ptr protectie in timpul alaptarii mi-a recomandat Cerazette - voi ce stiti despre ele v-au fost si voua recomandate ?
Fetele din Tm in ce parc mergeti cu bebeii? poate reusim sa ne sincronizam ...
Ileana- sanatate multa -cateva remedii babesti sa te mai lase un pic raceala asta - un pic de sare calda pe piept , sau cartofi taiati rondele si stropiti cu otet/spirt sa iti mai dea drumul, sosete inmuiate in otet sa mai scada febra. Stiu sigur ca paracetamol sinus se poate lua cand alaptezi si algocalmin ( eu am luat ca imi pleznea capul de durere intr-o seara )
Va pup si va doresc o seara linistita si fara colici


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

buna seara mamici

La mine e greu cu scrisu' - stiti voi, eu muncesc deja de cand avea Natalia cateva zile- munca, casa, mancarea si 2 copilasi imi mananca toata ziua.

Natalia e bine. Am ceva emotii pentru ca eu sunt virusata, la fel si al meu barbat, umblam mascati prin casa. Fetele in schimb sunt foarte bine, sper sa nici nu ia ceva de la noi. Mai nou Natalia papa 1 sg data pe noapte, ceea ce ma bucura enorm, ziua cam la 3 ore. Inca papa doar LM si sper ca pana pe la 4 luni sa o tina tot asa daca m-or tine pe mine sanii.

Va pupam


Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Nurofenul nu se administreaza in alaptare! Algocamin doar daca nu se poate fara. Oricum, febra care nu cedeaza la paracetamol trebuie investigata mai atent.


Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Raporteaza si Matza zi fara sot acasa. Am reusit de m-am descurcat singura inclusiv am facut baie copilului asa cum am putut. Evident ca am intarziat cu alaptarea dar ne-a iertat grasunelul.
In loc sa ma culc insa am facut dus, m-am dat cu crema si am ascultat muzica din tinerete. Mi-e dor de consort de mor ca e in delegatie dar savurez cu patima momentele astea in care sunt doar eu cu mine insami.
Va vine sa credeti, nici macar nu am mancat de pranz sau de seara.



Mamica de grasunel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Ileana, eu cand eram gravida (chiar cand am nascut) tuseam ingrozitor si ma durea gatul
mi-au recomnadat siropul stodal pe care l-am luat si in spital si dupa aia acasa si alaptam. Imi facea bine la gat, incearca-l si tu - e homeopat
Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

anto cred ca ieri s-au dat pe brazda bb nostri..ca si a mea a papat 80ml lapte muls,plus ce a mai tras la tatica..ma declar multumita

matza vroiam sa-ti spun ca debridat-ul ala nu e chiar o incantare ..nu vreau sa te speri dar uite citeste aici
http://puppa.wordpress.com/2008/05/21/debridat-o-porcarie/
http://www.ecomagazin.ro/e110-galbenul-care-agita-copiii/

ileana , eu mai mult decat oricine , sau cred ca fac echipa cu anto si bulinutza,ca nici picii lor nu mananca bine , imi doresc ca bb sa manance bine , insa 240ml la o masa mi se pare cam multicel (aici depinde si de nr de mese);de aici pot porni si colicii aia de care zici tu ,una din cauze este combinatia lp cu lapte matern, apoi din cate stiu eu lp se cam da la ore fixe , iar el daca a mancat asa multicel nu apuca sa digere pana vine masa urmatoare ..si nu in ultimul rand ,dilatarea stomacelului..eu stiu ca e o incantare sa papaceasca dar mie pediatra mi-a zis ca nici putin dar nici mult nu e ok..vorba aia ..ce e mult e excesiv

lalitzuza..super 1300 gr..felicitari

olga ,pot vira banii in contul pe care il am din decembrie (sper sa-l mai am)..pana cand putem vira banutii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Stodal, homeogene poti lua linistita Ileana

E bine cand doarme copilul mult, dar aveam sanul drept pietroi acum dimineata. Si fimiu in loc sa manance imi face ochi dulci si rade la mine.
De 3 zile doarme pana la 5, mananca in 5-10 min si apoi somn pana pe la 8. Sper sa-l tina programul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

alice , si a mea cand mananca , adica cand vrea sa manance si ea ca o fetita cuminte tot in 5-10 mananca ..io mama nebuna i-am facut proba suptului ca desi auzeam cum inghite , vroiam sa ma conving ca ea chiar mananca..si la 3 noaptea puneam copila pe cantar..si da papa cel putin 100 ml
ti-am vazut pozicile..e scumpa a mica a ta de numa ;si raducu e dulce ,dar m-a topit piticuta cu buline..

Mergi la inceput