Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {3}

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ma gandeam ca trei ore n-or fi asa de mult ca sa se intample ceva...am dat o gramada de bani pe el si sa-l arunc la cateva ore dupa ce l-am luat? ce ciuda imi e...
Cristina, as cere eu si a doua parere, dar nu stiu cui. Se pare ca e singura clinica pediatrica de profil in Buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Dar banuiesc ca n-au adunat toti pediatrii ortopezi acolo, incearca pe google "pediatru ortoped bucuresti", uite si subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151990&nm=ortoped-pediatru-buncine-stie-in-bucuresti , cineva il recomanda pe dr. Thiery, am auzit de la mai multe mamici de bine despre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

neata!

ileana iti recomand pe dr,spataru radu ortoped-chirurg lucreaza la budimex daca vrei am si nr de telefon

piciul meu doarme bestial pe burta asa s-a invatat de cand avea colici(ce bine suna avea) iar acum daca-l pun pe spate sta ce sta si-l scoala MORO ,apropo eu intai il adorm si apoi il pun e burta ca singur asa nici al meu nu adoarme pe burta.

ileana da am vazut ca au pret bun cei de la all4baby ,dar mai vroiam si altceva de la mothercare.

alina si la noi tot cu bepanthen merge sa-i dau la cute si da el face piele din aia moarta cum zice adriana ca nu reusesc sa-l sterg bine de fiecare data.
Mai merge si laptele de la klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Ileana - eu am incerca toate remediile pt colici. Parca cel mai bun a fost colief-ul (beladona 71 lei) dar minunea a durat 3 zile. Acum are seri si seri cand o apuca .. la noi perioada de colici e intre ora 7-9 seara. La noi cel mai bun remediu cu care se calmeaza instantaneu si nu mai plnage (ba chiar adoarme) este plimbatul cu masina. Daca nu il apuca fix in mijlocul noptii, poti incerca. Sau da drumul la aspirator la viteza mare, la hota, la apa sa curga in cada .. ia-l in brate si sari cu el .. topaie asa .. la noi astea mai sunt remedii care mai functioneaza cat de cat, macar pt moment.
De 2 zile am incercat si noi ceaiul din seminte de marar .. aoleu ce partzuri trage... toata ziua trage mitraliera.
Un wk frumos si fara colici sa aveti.
aaa si sa nu uit: deja bubitele au inceput sa se usuce, nu mai sunt rosii si s-au mai tras.

Mergi la inceput

Va multumesc mult tuturor! Paranoia mea merge mai departe...daca eu o tin langa cu colicile si copilul are alta afectiune?

Mergi la inceput

Ileana mai ai putina rabdare la noi ultima criza de colici a fost la 2 luni si de atunci nimic deci cred ca s-au dus,aaaa si ultima criza am astamparat-o cu bonnisan plus sab simplex asa ca Lefaxul pe care l-am primit din Austria il pun bine pentru urmatorul bb ca expira in 2014.

Vroiam de mult sa-ti spun ca scri fff ordonat si cred ca asta spune multe despre tine pe cand eu..... cred ca scriu cel mai dezordonat

Mihaela masaj pentru colici ii mai fac lui Rafael seara inainte de baie in caz ca mai sunt gaze ceva pe acolo sa doarma bine peste noapte.

Cristina am o datorie la tine

ehhh ileana daca-i sti de cate ori am avut eu paranoia asta ,daca ar avea alta afectiune ai sti sigur Rafael cand a avut abcesul perianal plangea altfell nu ca la colicii i-al si tu la pipait ,studiazal ,verifica-i toate gaurile au da o fuga la pediara si cere un control amanuntit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ileana mi-a zis si mie Cristina ieri cand a venit la copii de dr Thiery

Mergi la inceput

dragelor vreti sa ma invatati sa fac capitol nou? ca eu chiar am timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Daca avea alta afectiune, avea si alte simptome. Si s-ar fi vazut ceva la eco de sarcina

Mergi la inceput

Dana, in disperarea mea uitasem de sfantul feon. L-am pus si a redevenit instantaneu vesel.Gangureste, zambeste...Ce sa mai inteleg din asta? Probabil daca ar avea o alta afectiune nyu l-ar linisti nici asta.
Alice, atunci inseamna ca merita incercat.Hai sa vedem cum facem...
Altesa, esti tu draguta...Nu m-am gandit niciodata la cat sunt de ordonata sau nu. Dar probabil e rezultatul rigorilor profesionale la care ma supun de o multime de ani incoace...

Mergi la inceput