Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {3}
Raspunsuri - Pagina 18
aerlilian spune:
Alinuta, a avut si Tudor la gat la fel dar pe noi ne-a ajutat Trixera. In trei zile nu a mai avut nimic. Altceva...nu stiu.
Cristina, ma bucur mult ca ai reaparut. Asa sa fie, sa creasca mare si sanatos, sa nu fie nimic altceva.
Alice_Elena spune:
Alina, eu il sterg bine bine sa nu ramana ud prin cute. Si dupa ce il dau cu crema il sterg. In rest nimic. Pe mara am dat-o cu de toate, dar pana nu a inceput sa stea in fund, sa isi tina capul calumea, nu infundat intre umeri, nu i-a trecut
georgia_c spune:
cristina ,te rog spune-mi si mie ce anume ti-a recomandat dr homeopat pt ochisorul lui mihai..si noi ne luptam cu canal infundat la ochiul stang,si tot fac masaj dar nu trece deloc;
anto, eu i-am dat cu bepanthen ,caci trixera a fost vax la noi ;dar io am tot urmarit sa vad ce ii produce iritatia si am descoperit o caciulita calcata ca la carte , adica fata si dos ,care avea cusatura usor arsa de la fier si o freca pe firicel pe gat si uite asa iritatia de intindea ;am dat mai multe zile cu bepanthen si a trecut...cum a mers cu lp ?
apropos de gat , a mea fetita isi tine capul singurica..si asta de ceva timp..ea de la inceput a fost "capatanoasa" ,acum am renuntat sa mai incerc sa-i pun capul pe umarul meu cand eructeaza ...oare e ok?
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_anto Fetele nu stiu cu ce sa il ddau pe Filipone pe gat, ca e fff rosu la cute, tot gatul..Am incercat bephanten, sudocrem, il sterg cu apa termala, il uscuc bine acolo, dar tot e fff rosu si zona asa, umeda. Daca aveti sfaturi, le astept. Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012) |
Cumva daca desfaci pielea si dai cu mana aduni piele moarta? Daca da, atunci incearca sa cureti cu apa termala tamponand usor de mai multe ori pe zi. Plus, la baita curata doar cu apa zona cutelor de la gat, e posibil sa nu se clateasca bine si sa irite pielea. In plus, dupa ce cureti zona taponeaza cu o bucata de hartie absorbanta - eu folosesc hartie igienica - ca sa ramana uscata pielea.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
dari_nanau spune:
Buna seara fetelor!
Multumim pentru urari . Nu imi vine sa cred ca a trecut deja o luna...zboara timpul asta.
Luiza, am fost la maternitate, analizele au iesit bune, iar neonatoloaga a parut multumita de Vladut, chiar daca greutatea lui e la limita inferioara, a zis sa continui cu alaptatul fiindca stagnarea lui s-a datorat episoadelor cu diaree. A fost si pediatra la noi la controlul de o luna si aceeasi parere a avut-o si ea.
In schimb, eu sunt inca stresata de scaunul lui, cateodata mi separe ca iese spumos sau in jet, plus ca ia putin in greutate inca. El marnanca bine, goleste sanii...cred ca o sa-i fac o coprocultura si coproparazitologic sa ma linistesc.
Lali, noi am iesit pana acum doar un curte sau la plimbare in Giroc. Momentan mi-e cam greu sa ma mobilizez sa vin in oras, dar cred ca o data ce vine vremea buna o sa imi fie mai usor.
O noapte buna sa aveti! Va
anca_cls spune:
Fetelor laptele muls se poate tine in frigider 24h?
Cand se da la bebe trebuie fiert sau e destul sa-l incalzesc???
mamica fericita foc de Eva Georgiana
suzieq spune:
Anca pti sa-l ti in frigider 24 de ore, dar nu pe usa de la frigider. Eu la inceput il incalzeam sub jet de apa fierbinte sau intr-un bol cu apa calda pui sticluta, dar avand in vedere ca noi numai asa mancam ne-am luat incalzitor de biberoane.
anca_cls spune:
citat din mesajul lui suzieq Anca pti sa-l ti in frigider 24 de ore, dar nu pe usa de la frigider. Eu la inceput il incalzeam sub jet de apa fierbinte sau intr-un bol cu apa calda pui sticluta, dar avand in vedere ca noi numai asa mancam ne-am luat incalzitor de biberoane. Mami de soricel Vlad, 01.02.2012 MTHFR C677T Homozigot |
Am si eu incalzitor! E ok sa incalzesc acolo? Citisem undeva ca trebuie fiert ... Dar dc asa faci si tu, inseamna ca e ok doar incalzit.
Multumesc
mamica fericita foc de Eva Georgiana
danezza spune:
pfff ce urat arata
la noi sunt doar niste bubite rosii care sper sa treaca repede (si nu, nu ne suparam ca nu avem de ce .. orice sfat e binevenit )
iaura - sigur e puseu de crestere. si amea cand nu are chef, o las asa incet si cateodata stam si o ora pana mancam tot bibe .. ce sa le faci ..
alina - ai incercat o crema emolienta de galbenele? eu i-am mai dat la urechiuse si a fost ok. la noi merge mai mereu cu bepanthene
citat din mesajul lui carina Sa nu va suparati pe mine, dar mie mi se pare ca medicii va recomanda prea multe medicamente pentru bebei asa mici. Dermatita atopica e diagnosticata de dermatolog si nu de pediatru. Bebeii fac bubite de la caldura de multe ori. Dermatita atopica arata asa: http://www.skinsight.com/infant/atopicDermatitisEczema.htm Sotul meu si Cari au amandoi: la Mihai s-a cronicizat, dar la Cari am #539;inut-o in frau cu tratament si grija. Eu personal, am mare grija si sunt extrem de rezervata cand se pune problema de medicatie la copii, chiar si cand e doar din plante. Ileana cand au febra, sunt apatici, somnorosi si calzi si rumeni in obraji. Cam atat. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma http://andaoana.com/ http://www.flickr.com/photos/andaoana/ |