Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {3}

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Sa nu va suparati pe mine, dar mie mi se pare ca medicii va recomanda prea multe medicamente pentru bebei asa mici. Dermatita atopica e diagnosticata de dermatolog si nu de pediatru. Bebeii fac bubite de la caldura de multe ori. Dermatita atopica arata asa:
http://www.skinsight.com/infant/atopicDermatitisEczema.htm
Sotul meu si Cari au amandoi: la Mihai s-a cronicizat, dar la Cari am #539;inut-o in frau cu tratament si grija. Eu personal, am mare grija si sunt extrem de rezervata cand se pune problema de medicatie la copii, chiar si cand e doar din plante.
Ileana cand au febra, sunt apatici, somnorosi si calzi si rumeni in obraji. Cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

io fac cu nervii ...de cateva zile fata manaca foarte rau si putin nu mai zic ,noroc ca creste bine,nush cu ce...acum a papat 90 ml si aia cu pauze si plansete si feon ,mai toata ziua manaca asa doar noaptea si o data ziua papa bine ,in medie papa cate 120 ml iar noaptea 150- 160 ,dar ce sa mai fac,i-am schimbat si laptele ,suntem pe milupa acum ca cica e mai bun la gust...ii dau si polivital ,nush ce sa mai fac cu mancatul asta ,mi-i groaza de diversificare cand o veni timpul...aveti ceva sugestii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catiushor

Faith ce inseamna ulei fiert? adica prajit?

mami de bebitza Gruitza
(01 ianuarie 2012)
http://designartizan.blogspot.com/

Cati, nu, nu inseamna prajit. Ci "fiert" in bain marie. Adica iei o oala in care pui apa. In alt vas (termorezistent ceva) pui uleiul. Vasul cu ulei il fierbi in oala cu apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Faith26

Cati, nu, nu inseamna prajit. Ci "fiert" in bain marie. Adica iei o oala in care pui apa. In alt vas (termorezistent ceva) pui uleiul. Vasul cu ulei il fierbi in oala cu apa.

Mami de Ana Beatrice (15.01.2012)

multumesc, chiar nu stiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

iaura si Raf eal meu e fresh dupa baie in loc sa fie mai somnoros si papa f mult noaptea,ziua comenteaza ,ragaie de n-spe ori,se agita la san ,tipa,sau cand e in toane bune se joaca la san.

bebicu meu a-nceput sa aive 2 treziri pe noapte ,trzirea de dimmi e la 7 maxim si apoi dormim iar de la 9 pana pe la 13 cu pauza de masa intre binenteles. si apoi mai tragem o tura de somn pe la 18 .

mamici in ce congelati laptele si cum il decongelati? as vrea sa pun si eu la congelator ca acum am mai mult ca niciodata.

Alina imbracam puii de vara de la mothercare?nu mai gasesc aparatul cu aburi de la avent nu or mai avea?

Am lesinat si la colectia de la next dar astia nu au auzit de reduceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Altesa, eu am congelat in recipiente de la nuk, de la avent si acum am pungi de la medela. Am inteles ca mai sun ceva pungi mai ieftine decat cele de la emdela dar nu am apucat sa merg sa vad exact, incerc in week-end. Daca ai mult de congelat se merita pungile ca sunt 20 bucati, daca vrei numai asa ocazional poti opta pentru recipiente ca le poti folosi mai apoi si la mancare. Eu am deja un sertar congelat sper sa-l si accepte dupa ce il decongelez ca am inteles ca nu toti copiii accepta.

Dr Anca, deja marimea 3? Oricum daca e alimentata de la san exclusiv nu ai de ce sa-ti faci probleme.

Iaura, Milupa e dulce, de accea il accepta copilasi mai usor, de aceea nu e nici foarte recomandat. Ai incercat variantele astea bio: topfer sau hip?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Noua pentru dermatirta ne-a dat o crema de la ducray, exomega lapte emolient, inca nu am luat-o ca am zis sa incerc cu ceva din gama mustela prima data, ca astea le folosesc si ca si cosmetice si tare bine ii merg. exomega asta e destukl de scump, dar laptele emolient e de 400ml si ar trebui sa ajunga mai mult timp. Nu prea sunt de acord nici eu cu medicamentele, mai bine incerc cu dermato-cosmetice intai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catiushor

Citat:
citat din mesajul lui Faith26

multumesc, chiar nu stiam

mami de bebitza Gruitza
(01 ianuarie 2012)
http://designartizan.blogspot.com/

Cati, nici eu nu stiam. I-am zis maica-mii ca doctorita mi-a zis de "ulei de masline fiert" si mi-a explicat ea cum se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Kariss La multe lunite!

mar ysa lasa-l pe B...nu baga in seama...incearca sa fii ZEN...
eu recunosc ca sunt norocoasa , el merge la servici dar noaptea el il plimba sa ragaie, ne trezim amandoi: eu fac laptele el il schimba, apoi eu ii dau sa pape si pe urma el il ragaie...asa a fost si la rares...dar la mine sunt probleme mari cu coloana si el stia cand am hotarat s afacem cupii cum sta treaba

altesa, danezza am luat noi Lipikar si la fel ca si Stelatria de la Mustela...sa ma scuzati de expresie: o frectie...nu il mai dau cu nimic doar ii pun sare de baie de la topfer si tarate in cadita si gata...o sa treaca ele

dr anca esti o blonda mortala

aerelian e rosu la fata un pic, e agitat uneori d ela febra dar cel mai bine cu termometru iti dai seama

iaura stiu cum e cu iesitul afara si la noi e tragedie...plange de rupe incepand cu 11...azi am iesit pe vantul asta idiot si acum am intrat ca nu m-am inteles cu el

carina si eu sunt de aocrd cu tine cu medicamentele...ptr bubite nu0i mai dau cu nimic...

azi i-am scos si polivitalul...nu vreau sa bag in el vitamine de mic, am ramas cu colief, protectis si jarodophilius sa vedem cum o fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

salutare!
la multe lunite Kariss! si Miruna si Vladut pt ieri

denisa, pai nu asa te stiu eu pe tine. te-am vazut mai hotarata, ce naiba. pune-l la treaba. adevarul e ca asa faceam si eu cand eram gravida. marius era la munca toata ziua, eu cu mara acasa, facut curat, spalat, calcat, mancare. pana mi-am dat seama ca nu imi ridica nimeni statuie, asa ca am inceput sa ma plang, ca ma doare spatele, ca ma doare burta acum, ce pot sa zic, marius doarme cu Mara, ii face laptele dimineata, o spala in fiecare seara, se joaca cu ea, mergem in parc toti 4. chiar daca de cand am nascut e soacramea la mine, sau maicamea.
dar cu trezitul dimineata inteleg, ca si marius o da pe fisa afara din camera si el mai doarme :)))

anca, chiar ma gandeam la tine. mai aveti mult la casa?

ileana, iar ai inceput? ce-ti veni cu febra? lasa copilul in pace ca e sanatos, nu-l cobi

alina, dar pe sara cand o dai la gradi?

sunt de acord cu medicamentatia la copii. eu va recomand o crema hidratanta, pt piele atopica, sau sensibila. fara parabeni, fara parfum.

am facut si noi rotarixul azi. l-a baut fara probleme :) l-am si cantarit. 7200 gr. luna asta a luat "doar" 800 grame. in lungime nu m-am lamurit inca. la o masuratoare a iesit 65 cm, si la alta 62. oricum, pe acolo :))

Mergi la inceput