Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {3}

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Copilul meu a fost un cumintel astazi. A dormit de aseara, i-am dat conform programului masa la 4 si la 7.30 si mi s-a mai trezit la 10 dimineata. Acum de o ora baga somnic din nou iar eu, in loc sa ma ocup de vase si curatenie o ard pe net iar cand se trezeste va trebui sa stau cu el, sa-i vorbesc si sa-l plimb.
Inca ii curge ochisorul rau. Ii pun ciflox dar deja repetam doza si doar i se reduce secretia nu ii trece. Sunt amarata oe tema asta.

Mamica de grasunel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Matza, nu mai fi asa amarata, pt ca nu e Tudor al tau singurul cu secretie la ochisor. Si Tudor al meu a avut. Si nu o mai are de o saptamana , de cand am inlocuit Nettacin-ul cu Tobradex. Probabil ca si acestea trebuie schimbate si vazut ce-i prieste copilului. Nu am facut de capul meu, evident. Pediatra mi-a sugerat ce sa incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Fetelor va dau contul, dar cu rugamintea sa-mi spuneti ce exact vreti sa le cumpar la copilasi, iar apoi va scanez bonurile, caci nu prea imi place sa iau bani

Ileana ma bucur ca esti mai bine

Matza voi aveti canalul infundat? Insisti si cu masajul? Ajuta f mult, mai ales cand sunt asa mici

Si eu ii fac baita in fiecare seara. Leon mai vomita si i se scurge pe gat, in par, asa ca trebuie neaparat. Dar si pt rutina, pt un somn mai bun si pt ca ii place si il linisteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Salutare!

Miruna si Vlad!

Olga, merci frumos! O sa cercetez sa vad unde o gasesc!

Si la subiect,

baita: eu ii fac aproape in fiecare seara, zic aproape ca se mai intampal sa si sar! daca fac consecutiv, atunci o zi e cu sapun, o zi doar cu apa in care pun 3-5 pivaturi d eulei de migdale! La eric de ex; i-l spalam tot la 2 zile din cauza dermatitei ca asa imi recomandase pediatra!

bibeorane/ suzete: incercat mai multe modele!
sven nu accepta decat suzi pe care a avut-o in spital si a trebuit s ama duc la spital sa cer sa am una pe plus, asta dupa ce am incercat tot ce exista pe piatza vreo 3 spatamani! la fel biberoanele, am avut doua modele de sticla, pana la urma am ajuns la plasticurile de la avent si cum am luat sticla de 260 ml avea tetina cu nr 2! cu astea imi bea cel mai bine asa ca ramanem pe astea! Eric nu a vrut avent sub nici o forma si el a fost cu doddie! Am o prietena, foloseste sticlele de la avent dar tetinele de la Mam!

Scoica: eu o folosesc stric pt masina si cand mai suntem in vizite! acasa folosesc relaxul si ii dau incloinarea care vreau, dupa masa de regula mai sus, apoi i-l cobor treptat. I-l car dupa mine peste tot, de ex; cand spal vase, fac mancare, cu un picior leagan relaxul si am mainile libere..

revin ca se trezi si trebe sa pape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suzieq

Intrebare legata de vaccinuri ca saptmana viitoare trebuie sa ne vaccinam si noi, voi ati optat pentru cele suplimentare? Ma refer la rotarix si synflorix. Eu am parerea a 4 pediatrii si toti zic sa merg pe schema obligatorie si chiar nu stiu ce sa fac, eu initial vroiam sa-l vaccinez de tot ce se poate.

Mami de soricel Vlad, 01.02.2012
MTHFR C677T Homozigot

eu in loc de synflorix i-am luat prevenar, am tot citit ca ar fi mai bun
in weekend o sa facam si noi vaccinurile, sper sa nu aiba nici o problema dupa

Mergi la inceput

Bebe Tudor a dormit excesiv de mult si ieri si astazi. Nu are febra dar sunt foarte ingrijorata... Doua zile la rand, nu e prea mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Bebe Tudor a dormit excesiv de mult si ieri si astazi. Nu are febra dar sunt foarte ingrijorata... Doua zile la rand, nu e prea mult?

Mamica lui Tudor
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Ileana eu zic k nu este nimic si bebe Andrei azi a dormit de-a rupt , pediatra mea mi-a zis k este ff bine k doarme sa nu aibe febra iar dak il doare ceva o sa planga..dar sa stai tu linistita de ce nu suni pediatra?? eu o sun la orice chestie ciudata k d-aia e dr copilului sa ma lumineze(asta dak nu ma lumineaza mama)....
Andrei a mancat acum 4 ore si jumate a dormit tot timpul acum sta cu tasu si motaie mai atipeste mai deschide ochii si de la capat(normal pana acum ar fi tipat de foame dar vad k o sa-i dau mai tarziu de papa)
pupam mamik si bebe Tudor si cel mai bine suna totusi doctoritza

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui aerlilian

Nu, daca e un puseu de crestere! Eric avea cate o saptamana asa si apoi schimbam nr la hainutze!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Copilul meu a fost un cumintel astazi. A dormit de aseara, i-am dat conform programului masa la 4 si la 7.30 si mi s-a mai trezit la 10 dimineata. Acum de o ora baga somnic din nou iar eu, in loc sa ma ocup de vase si curatenie o ard pe net iar cand se trezeste va trebui sa stau cu el, sa-i vorbesc si sa-l plimb.
Inca ii curge ochisorul rau. Ii pun ciflox dar deja repetam doza si doar i se reduce secretia nu ii trece. Sunt amarata oe tema asta.

Mamica de grasunel Alexandru

Stai linistita deocamdata ca mai e pana la un an! Continua cu masaj si curatat cu ser fiziologic! De picaturi nu stiu ce sa iti spun ca eu nu am folosit. Lui Eric l-a 9 luni ia trecut!

Mergi la inceput

Multumesc de incurajari! Am tot citit si eu de puseul de crestere si nu zice nicaieri de somn excesiv ci doar de mancatul excesiv. Dar incerc sa ma incurajez spunandu-mi ca daca l-ar durea ceva ar plage si nu are nici febra...

Mergi la inceput