Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {3}

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fath esti draguta dar la noi nu-i cazul ca Raf doarme 20 de min. in scoica si apoi se scoala ce nas dau sa doarma 2 ore.

Nici inmasina nu doarme 2 ore dupa 1 ora e freh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Altesa, ai incercat un leagan sau un balansoar? Vladut mai doarme in balansoar, avem ceva de genul si ii place foarte mult.

http://www.happykidsshop.ro/camera-bebe/leagane-balansoare-fotolii/leagan-hauck-deluxe-alien-baby-hau018

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

fath esti draguta dar la noi nu-i cazul ca Raf doarme 20 de min. in scoica si apoi se scoala ce nas dau sa doarma 2 ore.

implinita de Rafael-Ioan

Of Eu ma gandeam cum ea mea, ca daca e schimbata, mancata si o batzai de 2 ori in scoica doarme cel putin 2 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Georgia - multumesc
Suzi- noi facem schema obliatorie de stat.Desi sunt de acord cu vaccinurile parca nu l-as bombarda cu tot ce este pe piata (parerea mea).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Faith26

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

Of Eu ma gandeam cum ea mea, ca daca e schimbata, mancata si o batzai de 2 ori in scoica doarme cel putin 2 ore.

Mami de Ana Beatrice (15.01.2012)

hmmmmm nu sti cu cin-te pui asta-i duracel,energizer sau cum vrei tu zici ca-i dau coffe sa bea nu latic

Mergi la inceput

suzik da e balansoarul nou nout nici macar nu-i place sa stea in el si daca nu-i fac vant se opreste balansoarul nu mere singur.

La noi problema e alta sau nu stiu daca chiar e o problema copilul meu se invioreaza rapid nu-i trebe mult somn aici e terminat ,aici e fresh,iar daca se trezeste nu8 suporta sa stea singur face scandal pana incepe si plange ,el vrea toata atentia din lume ,face ce vrea din mine .

Eu ca sa ma spal,mananc calc rufe,sterg pref,sau facut oridene in camera il pun in scoica si-l iau cu mie si-i povestesc ce fac iar el curios din fire ma asculta cu niste ochi mari si rde toata ziua ,e un ranjit. Cam asta facem noi ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Georgia - multumesc
Suzi- noi facem schema obliatorie de stat.Desi sunt de acord cu vaccinurile parca nu l-as bombarda cu tot ce este pe piata (parerea mea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Suziq si noi mergem pe schema obligatorie doar ca o sa cumpar dozele nu am optat pe cele gratuite de la stat.
Rotavirusul noi il facem la recomandarea pediatrei deorece mergem saptamanal cu el in policlinica la gips si sa fie protejat micutul.

Legat de baita si noi facem o zi da una nu deoarece este destul de greu sa mobilizez trei persoane in fiecare seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eu ii spal in fiecare seara, pe amandoi. Mi se pare o parte importanta din ritualul de somn, si de ce nu si de igiena. Chiar daca sunt mici, sunt capabili sa invete lucruri.
Pe mara asta vara o spalam si de 2-3 ori pe zi

In legatura cu vanishul si detergentul, nu pot zice ca sunt de acord. la mara nu foloseam decat det special pt copii, clateam hainele de 2 ori, le calcam si s-a umplut de bubite. Dar rau, din cap pana in picioare. La radu am pus si vanish, si detergent normal, nu le-am clatit niciodata de 2 ori, si n-a avut bubite decat pe fata

Vaccinurile le fac pe cele de la stat. Din cele optionale fac decat rotarix. Si ala pt ca mara ii mai pune mainile pe fata, pe la gura.. Soacramea nu se spala mereu pe maini, si nah, nu vreau sa risc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Buna mamici si pici!

La noi somnul de 3 ore legat noaptea a fost doar o aventura, o idila dulce care s-a terminat la fel de brusc cum a si inceput..
Azi noapte am revenit la programul haotic. Nu imi explic ce fac bine sau rau, daca fac ceva care ii influenteaza programul, dar astept miracolul de la 6 saptamani, ma incredintez acelei forte divine care mai calmeaza bebelusi la 40 de zile
Cu toate ca, n-ar trebui sa ma plang. Ea manca bine, doarme bine peste zi, insa noaptea am observat ca nu am atat de mult lapte si ii voi da supliment. Eu chiar am stat cu ea atarnata de tzatze toata noaptea, insa prolactina mea cred ca se activeaza dimineata deoarece de la 6-7 pana la 11-12 dorm, iar cand ma trezesc sunt full, da laptele pe dinafara. Pana la urma nu voi face o tragedie din asta. Intr-o saptamana mami pleaca, voi fi singura, nu ma mai schimba nimeni dimineata si am nevoie sa fiu odihnita pt a face fata si ziua, dar si noaptea.
Olga vreau si eu cont bancar daca exista

La multe lunite Miruna si Vlad!!

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput