Strengari 49 - Bv franqois,Tania!Hai Lady_X!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

bia_mi, si eu am cam aceeasi dilema, am sa intreb sapt viitoare la control..dar intuitia mi-a zis sa nu ma bag sa curat prea adanc pe acolo...adica o curat pe labii cu servetele umede iar cand o spal de caca o tin cu pasarica sub jet de apa. nush daca e bine, e doar intuitiv sa nu bag servetele umede pe acolo, repet.

ma duc sa ma delectez cu pozele talei

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Bia_mi, Meg: din ce am vazut in 'Laugh and learn about childcare', tipa ia o biluta de vata (din aia care se foloseste ca demachiant) o inmoaie in apa si asa curata secretia alba. Drept sa spun eu m-am inspirat de la ea si la fel curat si de caca, cu vata inmuiata in apa calda, ca la noi la baie e frig si nu ma incumet sa o tot transburd pt spalat la chiuveta, si asa plange de foame vesnic pana o schimb. Am consumat deja munti de bilute de vata

Tala: ai o frumusete de fetita

Noi inca ne chinuim cu mancatul, ca e o haplea, si acum de frica o tot pun la eructat de cate ori da drumul la tzitzi, dar ea se enerveaza de numa' la fiecare intrerupere din asta. Am facut acum seara proba suptului si intr-adevar dupa ce mancase 100 ml ea inca mai plangea ca mai vrea nu pot sa nu-i mai dau ca nu-mi adoarme nicicum, se tot maraie. Nu pricep totusi de ce se tot enerveaza si da drumul la tzitzi, apoi o vrea iar, apoi iar da drumul si tot asa, voi mai patiti careva la fel? Si uneori nu-i convine cum o reatasez si se impinge si urla ca si cum nu-i dau jucaria, desi eu nu constat nicio diferenta fata de atunci cand ii convine. Ce-ar putea fi? A trecut o luna si noi inca nu ne-am reglat si nu o simt cum ar trebui, asta ma cam intristeaza. Noroc ca e atat de scumpa incat uit de toate supararile cand o vad zambind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Ronina, la ce povestesti tu cu enervatul fetele de la bulgarasi au zis 2 chestii, ca se enerveaza ca doare burtica (colici) sau ca se enerveaza ca le vine acid din stomac pe gatut. Asta in afara de alea ca vine prea putin/prea mult lapte deodata.
Poate daca incerci football hold sa stea mai ridicata cumva? Asa zicea o fata de la bulgarasi (ca sa impiedice acidul sa urce cand suge).

37+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Felicitari Niko, Franqois!!

Ronina, ce tare e Mister al tau, auzi la el, sa n-o chemi ca nu e genul lui . Dar cred ca ea vrea sa vina ca sa isi ia si cealalta jumatate de bani... asa ca nici eu n-as mai chema-o.

Irina, 37+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DoinaR spune:

Buna burtici si proaspete mamici
Am venit cam tarziu in clubul vostru...dar va rog sa ma "adoptati" si pe mine.
UM 08.08.2011
DPN 13.04.2012

Felicitari mamicilor care au nascut in ultimele zile, sa fie sanatoase si fericite alaturi de bebeii lor

Si noi mai avem putin pana ne intalnim cu bebe Sebastian

38+

"Cand te lupti cu propria-ti constiinta si esti invins, ai castigat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Neatza mamici si bebici!
DoinaR, bine-ai venit la noi!
Meg, sunteti o familie superba. Ana e dulce tare, mor dupa poza cu bentita! La ce nume v-ati decis ca fiind al doilea dupa Ana?
Ronina si ii pui paturica absorbanta sub fundulet Biancai cand o stergi cu dischetele demachiante? Imi imaginez ca se cam scurge apa cand o stergi. Mie mi-e tare frica de igiena intima a fetei, tocmai pt ca sunt recomandari diferite si metoda asta pe care o folosesti tu mi se pare foarte safe.
Aaaa si cu toata rusinea tre sa recunosc ca mi-e frica si de ingrijirea bontului ombilical.....la Stef i-a cazut inca din spital asa ca acasa doar stergeam cu betadina cat avea sange uscat si lasam scutecul un pic mai jos sa nu stea pe buricut. Dar nu aveam frica la baie ca se uda....

Pupici!

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Monna azi sper sa aflu exact in ce zi fac cezariana.
Bebe s-a puturosit... simte el ceva. Aseara am ascultat inimioara si este ok, doar ca nu mai are loc in burtica cum avea altadata.

Multumesc Bunului Dumnezeu!
38+ Victor Gabriel

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui ronina

Bia_mi, Meg: din ce am vazut in 'Laugh and learn about childcare', tipa ia o biluta de vata (din aia care se foloseste ca demachiant) o inmoaie in apa si asa curata secretia alba. Drept sa spun eu m-am inspirat de la ea si la fel curat si de caca, cu vata inmuiata in apa calda, ca la noi la baie e frig si nu ma incumet sa o tot transburd pt spalat la chiuveta, si asa plange de foame vesnic pana o schimb. Am consumat deja munti de bilute de vata

Tala: ai o frumusete de fetita

Noi inca ne chinuim cu mancatul, ca e o haplea, si acum de frica o tot pun la eructat de cate ori da drumul la tzitzi, dar ea se enerveaza de numa' la fiecare intrerupere din asta. Am facut acum seara proba suptului si intr-adevar dupa ce mancase 100 ml ea inca mai plangea ca mai vrea nu pot sa nu-i mai dau ca nu-mi adoarme nicicum, se tot maraie. Nu pricep totusi de ce se tot enerveaza si da drumul la tzitzi, apoi o vrea iar, apoi iar da drumul si tot asa, voi mai patiti careva la fel? Si uneori nu-i convine cum o reatasez si se impinge si urla ca si cum nu-i dau jucaria, desi eu nu constat nicio diferenta fata de atunci cand ii convine. Ce-ar putea fi? A trecut o luna si noi inca nu ne-am reglat si nu o simt cum ar trebui, asta ma cam intristeaza. Noroc ca e atat de scumpa incat uit de toate supararile cand o vad zambind

Mamica fericita de Bianca Maria (23.02.2012)

na ca nu m-am tinut de cuvant si revin
Despre proba suptului: http://www.llli.org/llleaderweb/lv/lvjulaugsep06p51.html
Eu nu as apela la ea decat sa vad ca bebe nu ia in greutate cateva saptamani. Nu e atat de relevanta. Nu as in tra in detalii acum, din lipsa de timp)
Posibil ca fluxul sa fie puternic . Solutii poti gasi incercand alte pozitii in care laptele sa curga mai greu: poti pune bebe pe burta ta si tu intinsa pe spate. Asa va inghiti si mai putin aer si fluxuyl va fi mai incet
Aici gasesti pozitia pe spate. http://alaptare.home.ro/Pozitii_de_alaptare.html, mama sprijina fruntea copilului cu 1 mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Bia eu spal pasaricuta sub jet de apa. In maternitate dr neonatolog a spus sa nu intervenim cu degete, o asistenta a spus sa spal intre labii. Saptamana viitoare imi vone si mie pediatra din tari straine si ma lamureste. Dar ziua o bag sub jet, iar noaprtea o sterg cu un prosopel ud cald fara sa intru in detalii.
DoinaR bine ai venit!
Multumesc fetele pt complimentele pt Matilda, a rosit toata

Ieri noapte mi-a ras fata in somn cu un hohotzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dorinuta, a ramas ANA si atat numele, ca asa am simtit eu ca se potriveste..decizia am luat-o dupa ce am nascut, am zis ca astept sa ii vad mutrita si instinctul asa mi-a zis: ANA, simplu!

ronina, interesanta metoda..dar mai am rabdare o saptamana sa intreb pediatrul...in maternitate la "demonstratie" parca nu tin minte sa ii fi umblat pe acolo, dar eram destul de buimaca zilele alea, posibil sa imi fi scapat.

cat despre alaptat si eu am problema pe care o ai tu, si ana lasa tzatza, iar o ia..la noi cred ca problema e de exces de lapte, ii curge si pe langa gurita, se ineaca, tuseste, cand lasa sanul curge lapte la greu..plus din celalalt daca uit sa pun tampon de sani (apropo, am consumat deja 2 pachete, sunt la al 3-lea)...dar na, ea a si luat in greutate zdravan de tot, 300g in prima sapt, 260 in a doua, marti avea 4.360 deja, de la 3600 la externare; noua ne sugerase neonatoloaga o pozitie...ii zicea "lactobar"..sa stau eu intr-un fotoliu cat mai pe spate si ea sa stea cumva cu burtica pe burtica mea, "calare" pe san..doar ca nu o tin eu f bine si ei nu ii este comod, se enerveaza, e capul greu, nu si-l tine..in fine, e chin asa; cel mai mult o alaptez stand intinsa in pat pe o parte sau cand o tin pe perna de alaptat inclin perna (stau picior peste picior sau cu un picior pe un scaunel) ca sa aiba capul mai sus, sa nu regurgiteze.

doina, bun venit!!

EDIT: acu vazui postarea ionelei ..ce descriam eu in multe cuvinte , "lactobarul" e pozitia pe spate, dar mie mi se pare incomoda, ca mandra mea nu terina masa in 5 minute si intepenesc toata daca stau asa 15 minute, plus ca si ea se foieste, nu pare sa ii placa

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput