Strengari 49 - Bv franqois,Tania!Hai Lady_X!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

haha Dana ce rai sunteti, se ofera femeia sa va mai tina sedinte si acasa si voi refuzati
Tala e o scumpica fata tatii si tati e tare mandru

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Nu dadusem refresh, scuze. O dulcica Matilda cu pozitia ei de nani. Sa ne arati si ochisorii fetei cand mai prinzi un pic de timp

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 36+ cu

Mergi la inceput

amy te-am pus in lista cu 3 apr la ceza, cand stabiliti data fixa spui si modificam

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Tala, ai o scumpete
dupa Lady, urmez eu

Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Miha

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Buna fetele!
U stiu cum sau de unde, dar vad ca ati aflat ca am nascut! Si vau sa aduc completari pentru listuta: 4020 gr, 53 cm, nastere naturala la 40+, spital polizu
Poate voi avea timp sa povestesc cum a decurs totul...frumos si rapid.
Pup fetele....nasteri usoare celorlalte gravide
Tineti-va pruncii la san cat mai mult!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2fpng" target="_blank">28.04.2010
39+Cezar Stefan

Mergi la inceput

R.Cata ne-a soptit o pasarica . Te asteptam cu detalii despre nastere cand ai timp

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Multumesc fetelor
Cand ma gandesc ca toata viata mi-am dorit o fetita si mereu m-am intrebat oare cum ar arata, cum va fi sa o tin prima oara in brate, faptul ca mai sunt doar 10 zile mi se pare ireal. Nu am emotii deocamdata, sunt foarte nerabdatoare sa o vad si sa o tin in brate, abia astept sa vad cum va reactiona tati care deja o iubeste enorm, mereu zice ca ii va fi frica sa o ia in brate dar eu sunt sigura ca va trece repede peste asta, pentru ca in general este cel mai optimist viitor tatic. Este convins ca fetita lui va fi cea mai frumoasa, cea mai cuminte, cea mai ascultatoare, asa ca locul la aceste categorii este ocupat de fetita lui . Desi parintii sunt cu noi in oras, suntem foarte ambitiosi sa ne descurcam singuri, va tin la curent daca vom reusi . De la inceput asa am stabilit sa nu chemam pe nimeni in sensul sa stea cu noi zi si noapte doar daca "arde". Daca vom reusi asta ne va apropia si mai mult si vom fi mandri de noi.

Cristina 37s Karina, fetita noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Salutare fetelor! Din pacate intru mai rar,dar sunt cu gandul la voi. Felicitari mamicilor care au nascut in ultimele zile sa fie sanatoase si fericite alaturi de bebeii lor.
Fetelor eu am o mare dilema si sper sa ma ajutati voi. Cum faceti igiena la fetite in zona intima? Eu i-am spus dr pediatru ca fata are ceva alb acolo si mi-a spus sa o las asa pt ca asta impiedica sa intre microbii. Asa ca pana acum 2 zile nu am stres-o deloc acolo. Si nu stiu ce sa fac...am citit ceva pe net in care spune sa o curat acolo cu servetele umede prin tamponare,sa nu frec k exista posibilitatea sa o ranesc,insa nu prea am incredere in servetelele astea. Voi cum faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

FELICITARI FRANQOIS!!!
FELICITARI NIKO!!!

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 35+ Robert Aaron

AMR 4+ SAPTAMANI

Mergi la inceput