Strengari 49 - Bv franqois,Tania!Hai Lady_X!
Raspunsuri - Pagina 5
SuperMami_1 spune:
Lady si Kovacsc, felicitari pentru vestile bune!
Eu de-abia astept sa-l scot afara Lady, desi sunt sigura ca-mi va fi dor de momentele cand era in burtica si ma bucuram de fiecare miscare
Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 1 saptamana
amy25 spune:
Dana, cred ca erai in plus la Isis... Eu nu i-as fi dat telefonul pur si simplu!
Felicitari noilor mamici!
Eu is franta de oboseala, sper sa nu fie vreun semn ca am cam avut chef azi de nitica treaba. A fost mama la mine si am facut vreo 3 feluri de mancare.
Happy la mine mama nu stie nici hubloul la masina sa-l deschida ca saraca spala la sora mea, nu i-am mai luat masina dupa celebra Albalux, asa ca mai bine ca nu se baga. Data viitoare stii regula NO
Multumesc Bunului Dumnezeu!
38+ Victor Gabriel
AMR 6 zile
monna3 spune:
Tala mie si consultanta in lactatie si pediatra mi-au spus ca atat timp cat bebe face kk si pisu de multe ori pe zi nu conteaza cat sta la san. Poate sa stea 10 min, poate sa stea 40, important e sa ia ce-i trebuie
Lady si Kovacsc felicitari pt vestile bune!
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
amy25 spune:
Fetelor, lesin!
Acu vazui ca sunt in titlu, insa s-a amanat ceza la mine... Acum nu stiu exact cand va fi, dar daca rezista pana miercurea viitoare... Avem mai multe variante si inca ne gandim cum sa fie mai bine. Poate intru chiar cu Dara in aceeasi zi
Multumesc Bunului Dumnezeu!
38+ Victor Gabriel
AMR 6 zile
ronina spune:
Buna fetele!
Felicitari Niko! Bine ai venit bebe Mihai!
Iti urez sa te refaci repede, sa depisteze doctorasii ce e cu leucocitele si sa nu fie vorba de vreo infectie
Felicitari Franqois! Bine ai venit bebe Andrei!
Imi pare rau ca pana la urma ai ajuns la cezariana, refacere usoara!
V-am citit dar nu mai retin ce si cum sa va raspund, n-am prea dormit azi noapte si se simte. Bianca a mai regurgitat peste noapte desi am stat cu ea in brate cu orele la eructat, insa macar nu a mai vomat in jet. Pediatra spune ca e haplea si mananca prea mult zice ca 100 ml la o masa e cam mult pt un bebe de doar 3kg si probabil asta e cauza. Nu stiu ce sa zic, parca prea brusc a apucat-o, ea mananca haplea din totdeauna. O sa-i mai facem proba suptului zilele astea sa urmarim cat mananca. Deocamdata nu-i mai dau fierul, ca ala streseaza si stomacul de adult, daramite al ei mititica. Azi peste zi a fost mai bine, a mai regurgitat doar putintel. Sunt stresata totusi, finul meu are intoleranta la lactoza si e cumplita boala, i-a stricat rau stomacelul si mananca doar regim si acum la 2 ani.
De maine probabil voi intra mai rar ca-mi vine soacra, sper sa nu ma capieze
dana_cp spune:
Supermami, dap, i-am dat jumate de suma inainte (5mil), urmand sa-i dau restul dupa nastere, insa nu va mai urma transa a doua, avand in vedere ca nu am nascut cu ea. Si s-a oferit sa vina acasa la niste sedinte (nush de care), dar mi-a zis Mister sa n-o chem, ca nu e genul lui :))
Happy, mersi.. macar acu' am un "barem" cu cel mult 4ore/pampers
Bravo Niko! Bine ai venit, Mihaita!!!
Mersi Tala, Strumfy
Dara, daca as fi stiut atunci, poate m-ar fi enervat, dar am aflat abia dupa aia, ceea ce nu mi-a produs decat amuzament. Da, e vorba de RR.
Eu acum nu-s geloasa, desi eram cand eram mai mica.. Acum stiu ca daca cineva vrea sa insele, o face cu tine de mana. Deci prefer sa nu-mi bat capul. Insa asta mi s-a parut deplasat in situatia data, altfel n-as fi avut nicio problema (mai ales la cum a procedat Mister).
Eu te sfatuiesc sa-i zici lui Cosmin ca daca vrea si el o doula, iti iei si tu un Dominique la nastere. Sau doi.
Felicitari Franqois!!! Bine ai venit, Andrei!!!
Lady X, cum ziceam mie mi-a cam trecut de carti si sfaturi d'astea perfecte.. insa hai sa iti spun, totusi, ce ni s-a zis noua la curs legat de deget in gura - cica ar fi metoda lui de a se autocalma si ar trebui lasat s-o faca in primul an. Pe principiul, de ce sa ii spun eu copilului ce ar trebui s-al calmeze, cand el are deja o preferinta... Acu'.. tu faci cum crezi ca e mai bine.
Tala, mamaaaaa ce smechera e nor'mea!! I-a cazut deja buricul?! Mocaila al meu inca il are.. sa nu-i spui Matildei
Ronina, bafta multa de maine ;-)
cu Gaza... >> AMR 3 saptamani!!!
Tala spune:
Monna, multumesc pt raspuns
Ronina si eu cred ca e de la prea mult laptic si papat prea repede. Ai o papacioasa! Bafta cu soacra!
Miha si eu mi-am dorit f tare mai ales spre final sa nasc. Dupa emotiile pe care le-am avut in sarcina vroiam sa o vad sanatoasa si eu sa-mi incept recuperarea de dupa. Cand ma gandesc ca ma plangeam de arsuri si dureri (mici mi se par acum) fata de ce indur acum... dar tot sper ca va trece pana la urma.
Am pus si eu 2 poze in picasa (dar am uitat sa le micsorez )
dorinutza82 spune:
Felicitari franqois! Felicitari Niko!
Recuperare rapida sa aveti mamici!
Ma intreb cum de a ajuns franqois la ceza, daca de ieri noapte era in travaliu, sper ca nu a durat travaliul pana azi...brrrr.
Dana, welcome back! Gaza e un frumusel, super primele poze, zici ca statea special la shooting.
Monna, e dulce tare bb Andi, de-abia astept sa o vad si eu pe bebelina pe umarul lui tati. Pe mine ma impresiona tare momentul asta, desi si la mine statea pe umar pana eructa, dar mi se pareau tare frumosi baietii mei cand stateau asa
Tala si eu de-abia astept sa o vad pe Matilda asa ca te asteptam cu poze cand reusesti. Daca umple pampersul eu sunt sigura ca papa fata cat ii trebuie, ai sa vezi ca va lua si in greutate bine daca si doarme cate 3 ore dupa papa
Felicitari Cristina si LadyX pt vestile bune de la eco, mai aveti un picutz.
LadyX esti perfect normala ca iti doresti sa-l mai tii pe bebe in burtica, dar vei vedea ce bucurie imensa vei simti cand il vei tine in brate
Mie mi se pare ca mai am o gramada pana nasc, sunt curioasa ce mai zice dr mea de colul cel lung, vineri cand merg la consult.
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 36+ cu
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amy25 Fetelor, lesin! Acu vazui ca sunt in titlu, insa s-a amanat ceza la mine... Acum nu stiu exact cand va fi, dar daca rezista pana miercurea viitoare... Avem mai multe variante si inca ne gandim cum sa fie mai bine. Poate intru chiar cu Dara in aceeasi zi Multumesc Bunului Dumnezeu! 38+ Victor Gabriel AMR 6 zile |
pai eu te-am trecut ca am vazut pe prima pagina 29 , deci sa modific, nu?
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii