Strengari 49 - Bv franqois,Tania!Hai Lady_X!
Raspunsuri - Pagina 4
strumfy_12 spune:
Dana eu tot pe laterale o tin si asa am tinut-o si pe Andra. Daca stau sa ma gandesc Andra a stat pe spate in momentul in care a inceput sa aiba si stari de veghe... cand privea caruselul. Legat de pampers... deobicei caut inainte de masa... dar daca masa e la 10-15 min de anterioara nu mai caut. La noi de multe ori se intampla sa faca in timpul mesei... si apoi adoarme... si e cam dificil sa o schimb fara sa o trezesc plus ca o las putin sa i se aseze cat de cat mancarea.
dara76 spune:
Am scris mai sus despre Niko. Aoleu compi asta imi face probleme mari.
Intrasem sa vad ce functioneaza...da' nu pot sa nu zic ca sotu' glumeste ca vrea si el doula de-aia sa-l incurajeze, cum zice Tala :P
Dana, scuze, sper sa nu iei gluma in nume de rau, ca na, cred ca tie nu ti-a ars de ras. Vb de RR?
37+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
SuperMami_1 spune:
Tala, ziceai ca ne pui poze cu voi
Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 1 saptamana
dara76 spune:
Mesaj de la Franqois:
Am nascut azi la 11:30, ceza, 3200 g.
Felicitari Franqois! Bine ai venit, bebe Andrei!
37+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
dara76 spune:
Am trecut in lista cat am putut, nu am sters de la gravidute, la jasmin nu mai stiu ziua, am pus xx -daca are cineva timp sa se uite in urma ...sau sa faca restul
37+ Miruna Sanziana
SuperMami_1 spune:
Felicitari, Franqois si Niko!
Bun venit puiutilor Mihaita si Andrei!
Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 1 saptamana
monna3 spune:
Felicitari Niko! tin pumnii sa te recuperezi rapid si sa plecati acasa cat mai curand Bine ai venit bb Mihai!
Felicitari Franqois! Bine ai venit bb Andrei!
Meg si eu am ramas cu ceva kg in plus, am dat jos 10 si mai am inca 7 sa ajung la greutatea dinaintea sarcinii dar eu as vrea sa mai dau macar inca vreo 10
Dia felicitari pt vestile bune de ieri
Dana al meu tot pe parti doarme, daca il pun pe spate se intoarce singurel. Cred ca nu-i place deloc pe spate ca se si foieste tare si nu doarme. Scutecul i-l schimb deobicei inainte de papa dar daca face kk il schimb si dupa si-i mi dau putin sa suga sa adoarma. De doula no comment
Tala si noi am fost productivi la capitolul kk dar vad va de vreo 3 zile s-a mai reglat putin, face de 3-4 ori pe zi dar in cantitati industriale
Dara hai ca intru eu sa vad ce modificari mai sunt de facut
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
kovacsc spune:
Am venit de la eco, fetita este bine are 3000 gr, doctorul a zis ca este posibil sa aiba si mai mult decat zice ecograful pt ca burtica este mare. Data nasterii a fost stabilita pentru 7 aprilie, daca nu se gandeste sa vina mai repede .
Cristina 37s Karina, fetita noastra draga
Lady_X spune:
Tot incerc sa raspund mai des si nici cum nu-mi iese. Dar va citesc cu mare drag pe fiecare in parte. Ma bucur ca ai intrat dana cu vesti noi, dara ca ai trecut si tu de 37s si poti naste unde vrei tu, de noii strengari aparuti
ronina sper sa se rezolve repede cu problema Biancai. Sa fie doar un episod si nu reflux. Suzeta am luat si eu, n-as vrea sa folosesc neaparat, dar decat sa fiu eu pe post de suzeta.. Si n-as suporta sa-l vad cu degetul in gura, cred ca mai usor se dezvata de suzeta decat de deget.
Eu am fost ieri la medic, totul e bine, bebe aparea la ecograf de 3155 cu eroare de 460, si a ramas programata pe sambata cezariana. Sunt normala ca m-a apucat deprimarea? Nu-mi vine sa-l scot afara pe bebe. Cat am asteptat momentul si acum dintr-o data m-a lovit ca vreau sa il tin in burtica. Parca e prea mic, parca e prea repede, parca nu stiu ce-i cu mine. Nici macar nu ma bucur, sunt pur si simplu daramata.
38+
Tala spune:
Dara cred ca azi a mers si site-ul aiurea. Multumim pt vestile de la Niko si Francois.
Felicitari Niko!!! Bine ai venit Mihaita!
Felicitari Franqois!!! Bine ai venit Andrei!
Mamicilor va doresc sa va recuperati cat mai repede si usor si sa aveti parte de baieti papaciosi.
Trebuie sa intru si pe grupul de sprijin pt alaptare de pe FB, dar acu intreb si eu: oare e normal ca printesa mea papa intre 10 si 20 minute la o masa si apoi doarme 3 ore? Eu sunt bulversata pt ca David statea mufat cel putin o ora (e adevarat nu asa activ ca ea). Kk face multi si consistenti, pipi la fel, banuiesc ca e ok, nu?
Of!! poze, azi! promit!
Sunt fericita ca sunt mai bine azi, adica mai fara dureri pt ca uratzii sunt la fel
Azi a cazut bontul ombilical, a cam sangerat putin, dar ma bucur ca am scapat, mi se facea rau de fiecare data cand il vedeam.
Sper sa reusesc sa mai recuperez din urma si sa pun pozele azi.
pupici