Strengari 49 - Bv franqois,Tania!Hai Lady_X!
Raspunsuri - Pagina 10
megbeng spune:
supermami, da tu langa ce piata stai de ai urzici asa ieftine? eu stau in baneasa si astia cred ca suntem toti bashtani in zona, au niste preturi absolut nesimtite..
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
dara76 spune:
Tala asta era http://www.pharmex.ro/gripe-water-prod-42
eu am luat direct de la ei, dar e si prin unele farmacii, dar asa trebuie sa arate.
Si in rest mai vezi aici: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArzzZviLhA72dFBSMGpacXczaUFONGxVUUh5eDY1b1E#gid=0
pup
eu am tot parul lung, dar il las sa se usuce singur, dureaza mult, dar nu ma deranjeaza
37+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
SuperMami_1 spune:
Meg, eu stau langa Piata Sudului,dar cei de pe la Baneasa au preturi nesimtite
Si eu tot cu parul lung...si deocamdata mi-e comod asa, ca nu-l usuc si il prind usor in coada de cal...cand o fi mai cald probabil ca o sa-l mai tund ca e foarte des si transpir rau la ceafa.
Tala,de tuns mai ieftin si profi, la saloanele Abbate au stilisti buni, dar nu stiu sa-ti recomand un nume
Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 1 saptamana
dana_cp spune:
Pup gagicile!
Noi azi am avut o zi mai grea... a venit pediatra si ne-am dat seama ca Gaza nu mananca mult la o masa D'aia era el saracu' asa infometat mereu, manca din ora in ora si tot timpul disperat dupa tzatzica... Mi-a scazut in greutate de ieri pana azi 80 gr
Iar acum suntem in probe. Mi-a zis dr saii dau cate 50 ml la 2 ore insa nu poate mai mult de 40.. adoarme tun. Si imi dau seama ca el de la mine nu prea tragea mult, si desi mie imi curg sanii de numa;, de fapt nu am atat lapte cat credeam (cerere/oferta..). Deci azi m-am ocupat cu mulsul. SI mai tre' sa fac inca 150ml pana la 12. Partea buna e ca poate sa-i dea si mama, poate dorm si eu 4 ore consecutive la nopate.
Cam asta de la mine. Va pup pe toate, asa frumoase cu parul lung cum sunteti
happylica spune:
noi.. cu dureri de burta. nu stim ce sa mai facem. nimic nu pare sa functioneze..
Mirela, mami de Alexia
monna3 spune:
Bia imi pare rau ca va chinuiti asa. De ce nu iti comanzi un wrap poate asa iti va fi putin mai usor
Dana ufff... sper sa recupereze Gaza pana maine
Happy nu merge nici tinutul pe burta ta sau a lui tati?
Tala si eu as vrea sa ma tund ca m-am saturat sa-l tot tin prins in coada. Nici timp sa-l usuc cum trebuie nu am asa ca sper sa ajung curand la tuns
Dara o sa-i spun sotului sa se uite sa vada daca gaseste lecitina prin magazin ca si asa il trimit azi la cumparat pompa. Multumesc . Tu cum mai esti?
Eu o sa incerc si cu pompa sa vad ce rezultate am. Am vorbit si cu nasa lui Andi si ea imi spunea ca s-a chinui vreo 2-3 saptam cu canalele infundate , sper sa n-o duc chiar atat ca-i tare nasol
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
ionelamaria spune:
Dana, pediatrul tau are certifical IBCLC? Daca nu cauta si un consultant.
cat despre scos la pompa si dat noaptea de altii... HM!!
Prolactina creste pe parcursul noptii... e de preferat ca bebe sa manance noaptea pentru a avea lapte. prolactina e hormonul responsabil de producerea laptelui.
"Intalnirea LLL-luna martie 2012 va avea loc in strada Muzelor 9, la sediul Asociatiei pentru Nastere Naturala si Alaptare, sambata, 31 martie 2012, intre orele 16.30-18.30. Va asteptam cu drag!"
Cine are nevoie, mergeti cu incredere.
E prima intalnire la care sper si eu sa ajung ( maine plec din Iasi)
SuperMami_1 spune:
Neata,
Imi pare rau ca aveti probleme cu alaptarea si colicii, va tin pumnii sa se regleze de la sine
Eu iar am avut o noapte naspa si agitata...si cand vad ce vreme urata e afara...nimic nu pare sa ma binedispuna.
Va pup. Sunt in zona.
Amy, cand a ramas data cezarienei?
Miha, mamica fericita de Rares si 38+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 4 zile
tania82 spune:
Fetelor, vreau doar sa va spun ca am nascut. Stefan Gabriel a venit pe lume in 28.03.2012 la ora 3, dupa un travaliu de aproximativ 4 ore. S-a nascut pe cale naturala. La nastere a avut 3850 grame si 55 cm.
Felicit fetele care au mai nascut intre timp. Le urez refacere rapida si multa sanatate lor si copilasilor.
Multa bafta si nasteri usoare fetelor care urmeaza sa nasca.
Tania, mami de Stef