FIV 300
Raspunsuri - Pagina 16
brunadria spune:
ami cum esti? cred ca ai nascut deja! termenul era pe 8 aprilie! te asteptam cu vesti bune!
many, daniela
claudina78 spune:
Ceau dragele mele,
vin si eu cu o intrebare poate stupida, dar care ma framanta.Cum a fost prima voastra menstruatie dupa un fiv nereusit?
Pentru mine e ciudat pentru ca un ciclu normal dureaza de genul prima zi usor, a doua normal cateodata spre mai mult, a treia normal si dupamasa se pregateste de oprit, a patra zi doar uneori si atunci doar daca mai picura putin.In mod normal simteam ca se pregateste ovulatia incepand cu zilele 11,12 cu cateva crampe ca si de ciclu, insa acum nimic, nici o crampa, nici o jena macar.
La mine s-a manifestat foarte diferit de data aceasta: prima zi a fost relative putin si doar maro, apoi a doua zi au fost multe cheaguri (unele si de dimensiunea unei nuci) sio rosu inchis, a treia zi a fost a tenativa de hemoragie(in max 2 ore am reusit performanta de a ma pata cu un tampon always de noapte), a patra zi a curs putin si am crezut ca s-a terminat insa in zilele 5,6,7 a curs doar cateva picaturi si de culoare maro in special dupa urinare, in ziua 8 a curs putin roz s-a oprit si acum in ziua 11 si 12 dupa urinare observ asa o culoare nedefinita de galbui-roz. E normal sa fie asa?
Va multumesc mult de tot.
Va pup si va doresc o zi minunata.
many_bani spune:
Salutare,
Mai stau la birou cateva ore apoi plec acasa unde baietii mei (cu mic si mare) au facut bagajele si o intindem din Buc. Asa ca va urez de pe acum:
Minunea Invierii sa va aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire.
Priviti cu seninatate inainte si bucurati-va de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru voi.
daniela74 spune:
Many sarbatori fericite si o mini-vacanta frumoasa alaturi de baietii tai dragi
Claudina eu zic sa nu-ti faci probleme,nu e o regula,dar multe fete,inclusiv eu,s-au dereglat dupa trat.
Renntz nu ne mai zici nimic?
Pety am vazut ca ai beta pozitiv,felicitari si sarcina usoara
c`est la vie,pas le paradis
Lara27 spune:
luisiana
cred ca n-au trecut 20min de cand m-am gandit la tine..imi pare rau
to be continued..
Carmen_K spune:
Buna Claudina78,
Nu cred ca trebuie sa iti faci griji. La mine dupa primul fiv esuat ciclul a fost cam ca la tine, adica am avut in ziua 2 o gramada de cheaguri (la mine au fost si dureri foarte mari atunci), apoi s-a diminuat si eu am crezut ca s-a terminat, iar apoi a revenit in forta si a durat tare mult (vreo 8 zile parca). Eu am ajuns si la medic de durere ca nu stiam ce se intampla, durerea nu ceda la nimic, dar doctorita mi-a spus ca e normal, uterul era complet pregatit de o sarcina si trebuie sa elimine endometrul (de aceea cheagurile). Dupa al doilea fiv esuat prima menstruatie a fost ok relativ (cu ceva mai multe dureri dar de asteptat) insa urmatoarea, care ar fi trebuit sa fie normala, ca veneam dupa un ciclu fara niciun fel de stimulare, a fost foarte foarte intarziata (14 zile intarziere)...ceea ce se pare ca iar e normal. Menstruatiile ulterioare au fost ok.
Sper ca informatia sa te linisteasca.
O seara buna tuturor.
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luisianadsd bhcg 34395 adica in regres 1extrauterina 1 fiv "nereusit"MNL 1fiv nereusit szeged 1fiv REUSIT polisano dr ISPASOIU |
claudina78 spune:
multumesc tare frumos pentru explicatii.
va doresc din suflet sa aveti parte de Sarbatori cat mai fericite si pline de liniste sufleteasca.
va pup