FIV 300
Raspunsuri - Pagina 15
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luisianadsd Dragele mele am fost azi la sibiu sa vad inimioara copilului dar din pacate nu am vazut-o adica nu era Am facut bhcg azi si e 42236 Il repet joi dar a mai patit cineva asa? Repet ca punctia a fost pe 06 martie si ET pe 09 martie ASTEPT pareri ca sincer sunt in butoi PUPICI TUTUROR 1extrauterina 1 fiv "nereusit"MNL 1fiv nereusit szeged 1fiv REUSIT polisano dr ISPASOIU |
Eu nu am inteles, ai vazut embrionul, dar nu a putut prinde activitatea cardiaca sau nu s-a vazut nici embrionul?
Lara27 spune:
luisiana
daca acel beta de 42236 e in mUI/ml si tu esti in saptamana a 6-a atunci e mare (daca esti aproape de saptamana 8, atunci valoarea beta se apropie de interval..) si impreuna cu lipsa activitate cardiaca, atunci worst case scenario (cel mai rau caz) e suspiciunea de sarcina molara (mola hidatiforma)..
bruni, se referea la sarcina cu "ou clar" (neembrionara) cand exista doar sacul gestational, fara embrion..
iti doresc sa nu fie nici una, nici alta si joi sa descopere activitate cardiaca
to be continued..
luisianadsd spune:
Va multumesc mult abia astept ziua de joi
Am impresia ca nu ma mai pot concentra si ca nu mai inteleg nimic
Defapt in ce sapt sunt daca am avut punctia pe 6 si et pe 9 martie
Si daca valoarea bhcg e mai mare e rau?
VArog sa ma intelegeti ca sunt disperata
Lara27 spune:
luisiana
mi-a mai venit inima la loc, deci azi esti fix in saptamana 7, 0 zile valoarea beta e deja muuult mai aproape de interval (la 6 saptamani, valoarea mediana e undeva la 3339, asta ca sa-ti faci o idee..la saptamana 7, val. mediana e pe la 39759, deci undeva pe-acolo esti si tu)..azi ar fi fost prima zi de detectare a activitatii cardiace la eco, sper, joi s-o depisteze
uite, o simulare, folosind data punctiei tale, ca sa te lamuresti:
http://www.ivf.ca/duedate.php
bafta joi
to be continued..
brunadria spune:
luisiana nu intotdeauna se vede activitatea cardiaca devreme, eu zic ca o sa o vezi la urmatoarea echo!
sa ne ti la curent! bafta maxima!
daca s a vazut embrionul ai toate sansele!
brunadria spune:
angie asteptam vesti de la tine!
cred ca astepti sa faci beta acum.. cati ai transferat! hai povesteste ne!
tin pumnii stransi
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luisianadsd EMBRIONUL ERA DAR INIMIOARA NU 1extrauterina 1 fiv "nereusit"MNL 1fiv nereusit szeged 1fiv REUSIT polisano dr ISPASOIU |
Pai daca se vede embrionul, poate s-a implantat mai tarziu si este un pic mai mic si nu s-a putut prinde activitatea cardiaca sau echograful nu a fost unul foarte performat.
Multa bafta.