FIV 300
Raspunsuri - Pagina 17
aniast72 spune:
Fetelor, acum am descoperit in frigider cateva fiole de Progesteron Depot de 250 mg care expira la sfarsitul lunii in curs. Daca are cineva nevoie de ele, le ofer cu mare drag.
Paste Fericit!
aruam spune:
HRISTOS A INVIAT !
Ce faceti fetelor ?
Luisianadsd cum esti ?
Eu ieri am fost la manastirea Prislop la mormantul parintelui Arsenie Boca si sunt asa de linistita ,e o energie pozitiva f puternica acolo, sunt din nou optimista si increzatoare ca mai devreme sau mai tarziu o sa fiu mamica .
Va recomand din suflet daca puteti sa mergeti acolo sa nu ezitati.
Sora mea anul trecut in vinerea mare a fost la Prislop si s-a rugat acolo iar in noaptea aceea a visat ca o sa aiba o fetita pe care o s-o cheme Elena si la o saptamana a aflat ca este insarcinata dupa 12 ani de asteptari , 2 sarcini pierdute ,tratamente ,inseminari.
Acum are o fetita pe care o cheama Elena.
Eu cred ca acolo chiar se fac minuni.
Am vrut sa va impartasesc si voua asta pt ca eu dupa fiv-ul nereusit imi pierdusem speranta si recunosc si credinta .
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
PETRICIA spune:
Fetelor am mare nevoie de ajutorul vostru, sunt disperata, in ziua 11 de la et am facut BETA care este 1.2 nu stiu ce sa fac ar fi trebuit sa fac vineri in ziua 14 ,nu stiu ce sa fac sa mai repet mai am vreo sansa? Voi ce credeti?
claudina78 spune:
aruam,
ma bucur din suflet ca ai gasit puterea sa te ridici si sa mergi mai departe.credinta ca vei reusi te va ajuta sa ai exact puterea de care ai nevoie.
care sunt pasii urmatorii acum?
te pup
aruam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudina78 aruam, ma bucur din suflet ca ai gasit puterea sa te ridici si sa mergi mai departe.credinta ca vei reusi te va ajuta sa ai exact puterea de care ai nevoie. care sunt pasii urmatorii acum? te pup |
Claudina momentan o sa mai incercam si pe cale naturala cateva luni apoi nu stiu poate o inseminare ceva, de FIV nu mai am bani.
Tu ce faci ? Cum esti?
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
gina16 spune:
Dragele mele,
Trebuie sa va dau o veste proasta: Angi a facut astazi beta si a iesit 3,5 .
Haideti sa o sustinem si sa o imbratisam
Angi data viitoare va fi mai bine.