FIV 300
Raspunsuri - Pagina 14
daniela74 spune:
Scrumbiuta ``bine ai venit``, scrie repede 10 mesage sa te vedem in timp real
Pety bafta multa la 2 liniute
c`est la vie,pas le paradis
daniela74 spune:
Luisianadsd
Rentz,Pety cum e,vesti bune?
Many
pe unde o umbla Castelana noastra?
c`est la vie,pas le paradis
eri.ka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pety1981 buna fetele...maine e a 11 a zi de lsa et si vreau sa fac un test de urina ,credeti ca e ok?multunesc anticipat. |
Ai facut test de pipi? Mie nu mi-a iesit la pipi nici in a12a zi de la ET decat fff slab cu "barza". Noroc ca mi-a iesit la sange in a 10a zi de la ET k altfel disperam. Bafta!
eri.ka spune:
Fetelor, daca mi-a zis dr ca am sarcina 7sapt si 2 zile, asta ce inseamna? Ca sunt in saptamana 7 sau in saptamana 8? ca am uitat sa intreb ....
many_bani spune:
citat din mesajul lui eri.ka Fetelor, daca mi-a zis dr ca am sarcina 7sapt si 2 zile, asta ce inseamna? Ca sunt in saptamana 7 sau in saptamana 8? ca am uitat sa intreb .... |
Inseamna ca ai 7 sapt.implinite si ai intrat in sapt.8
Poti sa-ti calculezi varsta gestationala astfel, data punctiei + 2 sapt., dar numai un dr. care este intr-un program FIV calculeaza asa, restul dr. calculeaza din prima zi a ultimului ciclu.Varsta echografica este data de masuratorile echografice, insa eu consider ca este orientativa, informativa sau cum vrei sa-i spui, in functie de precizia cu care masoara dr.
Sarcina usoara
luisianadsd spune:
Dragele mele am fost azi la sibiu sa vad inimioara copilului dar din pacate nu am vazut-o adica nu era
Am facut bhcg azi si e 42236
Il repet joi dar a mai patit cineva asa?
Repet ca punctia a fost pe 06 martie si ET pe 09 martie
ASTEPT pareri ca sincer sunt in butoi
PUPICI TUTUROR
Lara27 spune:
luisiana
da, din pacate exista o explicatie pentru o valoare beta atat de mare si lipsa activitate cardiaca, dar sincer, nu as vrea sa te sperii
care este unitatea de masura la valoarea beta?
hai, ca nu mai e mult pana joi.. iti tin pumnii sa nu se confirme suspiciunea
to be continued..
brunadria spune:
citat din mesajul lui luisianadsd Dragele mele am fost azi la sibiu sa vad inimioara copilului dar din pacate nu am vazut-o adica nu era Am facut bhcg azi si e 42236 Il repet joi dar a mai patit cineva asa? Repet ca punctia a fost pe 06 martie si ET pe 09 martie ASTEPT pareri ca sincer sunt in butoi PUPICI TUTUROR 1extrauterina 1 fiv "nereusit"MNL 1fiv nereusit szeged 1fiv REUSIT polisano dr ISPASOIU |
imi pare f rau ! din pacate am trecut si eu prin aceasta intamplare nefericita! in saptamana a 7 a cand eram in culmea fericirii ca voi vedea inimioara nu s a intamplat! A fost sarcina neembrionata!
Sper ca la tine sa fie totusi bine! bafta!