FIV 300
Raspunsuri - Pagina 13
jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Jaguar micut,dragut ,tu ce mai faci,daca nu ma inseala memoria mea de baba,tu ar trebui sa fi in plina procedura?sau e secret c`est la vie,pas le paradis |
buna tuturor
Daniela nu, nu sunt,,,am amanat procedura.mercic ptr grija si chiar ai o memorie beton, sau cum se mai spune "de elefant"
Many imi pare rau...
rentz67 spune:
Buna dimineata fetelor! Eu sunt inca in asteptarea zilei de luni cand voi face beta. Totusi nu prea stiu ce sa cred pt ca de vreo 2 zile am niste dureri pronuntate de burta, destul de asemanatoare cu cele dinainte de CM. Azi sunt in ziua 8 de la et. Oare sunt de rau durerile astea? S-a mai confruntat cineva cu ele dupa et?
daniela74 spune:
Rentz bafta multa luni.Cu durerile astea e cam cu 2 taisuri,ai vazut.Eu zic sa iei un calmant,si sa stai linistita.Doamne Ajuta sa fie bine
PASTE FERICIT celor care sarbatoresc miine,sa va aduca iepurasul ceea ce va doriti voi.
c`est la vie,pas le paradis
rentz67 spune:
Doamne ajuta! Deja nu mai am rabdare. Ma bate gandul sa fac maine un test de pipi, dar nu stiu dc o sa am curaj pt. ca am vazut prea multe teste negative. Multumesc pt incurajari!
daniela74 spune:
citat din mesajul lui rentz67 Doamne ajuta! Deja nu mai am rabdare. Ma bate gandul sa fac maine un test de pipi, dar nu stiu dc o sa am curaj pt. ca am vazut prea multe teste negative. Multumesc pt incurajari! |
sigur,macar atit putem face, sa ne incurajam
eu am avut test pozitiv din ziua a 8 a,nu am stat niciodata pina la beta,prefer sa ma pregatesc din timp,mi se pare mai usor asa.
scrumbiuta spune:
Buna seara, urmaresc acest forum de ceva timp si am fost alaturi sufleteste de fiecare fata. Am la activ doua FIV-uri la Giulesti, din vremea cand era d-na dr Dracea, nereusite din pacate.
pety1981 spune:
buna fetele...maine e a 11 a zi de lsa et si vreau sa fac un test de urina ,credeti ca e ok?multunesc anticipat.
daniela74 spune:
citat din mesajul lui luisianadsd la mine nu a iesit dar a iesit in sange in a zecea zi bafta multa |
cit a fost in ziua 10?