LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***413***
Raspunsuri - Pagina 5
anamariame spune:
Roro, si tu-mi esti tare draga! Hai ca intru in detalii: eu nu ma ocup practic de IT, ci de relatiile cu clientii, facturare, incasari, relatii cu furnizori, banci etc. Stiu sa rezolv o problema daca apare, si daca e de soft, deci spuneti voi cum se cheama ce fac eu ca eu habar nu am . Sunt un fel de Jack of all Trades
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Da' de ce am mutra, Ilinca? |
Nu ma keama Ilinca dar, daca zici ca in IT activezi, ai putea fi:
-art designer
-copywriter
-consultant
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Io la discutia asta de-o propuneti voi pe aici,nu ma bag Mi-e tare bine cind (aparent) nu e nimeni super suparat pe mine :))))) Ina, da' cu Momoaia de la unu' m-am stricat si eu de ris. Si ce mindra eram de tine, cu sosul de soia :)))). Chiar daca mincarea la ceaon (ceaun?) e mai gustoasa Hihi, nici eu nu as fi pariat pe IT. Daaaar...nu lucrezi in domeniu, nu? http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Cu riscul de a te supara, io vreau sa te bagi; iti sta bine cind te...incingi in discutii, imi place cum argumentezi si, frecvent, invat ceva din expunerile tale.
Ilinca_M. spune:
Pe scurt despre "altoit", daca vreti dezbatere;))
Stiu ca motivele de ordin afectiv nu tin pentru toata lumea (motivele de ordin afectiv ar fi:"e puiutzul meu, copilasul meu mult dorit, sange din sangele meu, cum sa-mi lovesc eu gogoloiul de aur?"- la mine tin motivele astea, numai cand imi imaginez cum ar fi sa lovesc manutzele alea mici sau sa plesnesc obrajorul bucalat ma umfla lacrimile!!!
Dar ma rog, pentru cei care au fost inoculati de mici cu ideea ca "copilul tre sa stie de frica/ sa respecte adultii/ sa nu se urce in cap" etc, motivele astea nu tin.
Si atunci incerc sa fac apel la argumente care sa tina de zona rationalului.
Pentru mine, a lovi copilul nu poate fi un mod de a "face educatie", e doar exprimarea furiei/ neputintei de moment a adultului, care nu e mereu dispus sa inteleaga/ empatizeze/ dea explicatii etc. Partea proasta e ca aceste gesturi venite dinspre parinte valideaza acest tip de comportament copilului, adica el va pricepe ca bataia/ loviturile SUNT un mod de gestionare a problemelor, a lovi este ok in anumite imprejurari, bataia poate tine loc de argument etc.
Asa cum parintele considera altoiala ultima cale de "rezolvare" a unei situatii, sub pretextul ca copilul e rau/neintelegator etc asa va face si copilul in diferite imprejurari. Sa presupunem ca in parc sau la gradinita copilul va incerca sa-l convinga pe altul sa faca/ sa nu faca ceva. Celalalt copil...nu se executa, desi primului copil i se pare ca are o asteptare rezonabila de la el. Solutia? Una peste bot, ca doar asta e si ultimul argument al parintelui, e ok sa "corectam fizic" pe cineva care altfel nu vrea/ nu intelege.
Din punctul meu de vedere, nu e admisibil sa lovesti pe cineva, mai ales din convingere, convins ca "asa trebuie". Pot sa accept ca la nervi cuiva ii scapa mana catre copil, intr-o situatie extrema si f. rara, urmata de scuze din partea parintelui impulsiv. Desi daca atunci cand teenerveaza un functionar poti sa te abtii sa nu-i tragi palme, asa poti sa te abtii si cu propria odrasla. Daca toti am invata de f. mici ca nu-i ok sa lovim si sa fim loviti, sa facem rau sau sa ni se faca rau, poate n-ar mai exista razboaie. Sau sociopati care sa alerge dupa fetite de 8 ani sa le impuste in cap
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anamariame spune:
Pai...lucrez, pisigri, asa cum am spus. Dar pana la asta, am predat engleza la gradinite si am lucrat in turism.
anamariame spune:
Gina, mi-ar fi placut sa fiu orice din ce ai enumerat tu acolo. Dar cum ceea ce ne dorim nu mereu devine realitate, iata-ma. Ah, evident, nu devine mereu realitate pentru ca nu ne dorim suficient!
Ilinca_M. spune:
No, dezbat de una singura?:)) Mai urmeaza sa ma si contrazic si eventual in final sa ma supar pe mine
Pisgri, nu mi-ai zis ce-i ala choker. Daca nu zici, te spun la Momoaia!!
Ilinca_M. spune:
Ha, am dat search pe gugu...ce intuitie am, vroiam sa intreb ca ce e ala choker, ceva ce te face sa "choke"? Si chiar aia e:))
Mi-am amintit de cum a povestit o colega ca i s-a intamplat intr-o ora, demult, la o clasa de tzaranushi. Unul dintre ei a ridicat 2 deshte sa reclame:"Doamna, da' Ghitza tot incearca sa ma sugushe!!"
novus spune:
Gata si pauza mea de plimbareala, cam lunga azi pt ca uitasem sa merg pana intr-un loc unde ma rugase seful sa platesc ceva, noroc ca am deschis portofelul si am vazut cardul de firma si mi-am amintit asa ca acum am dor picioarele de numa' dar ma asez confortabil la o discutie cu voi
Ramona, si eu zic ca 38.8 e temperatura de stat acasa si nu de gradinita, in fine bine ca i-a scazut, urmareste-l pt ca si la noi simptomele apar dupa cateva zile de obicei
Anamariame, nici eu nu te vedeam IT-ista mai degraba in domeniul PR
Inapreda, si eu sunt curioasa cine-i Momoaia
Pisigri, si eu te vreau la dezbateri , ca-mi palce cum argumentezi si expui ce ai de zis
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)