LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***413***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
No, dezbat de una singura?:)) Mai urmeaza sa ma si contrazic si eventual in final sa ma supar pe minePisgri, nu mi-ai zis ce-i ala choker. Daca nu zici, te spun la Momoaia!!I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

No, dezbat de una singura?:)) Mai urmeaza sa ma si contrazic si eventual in final sa ma supar pe mine
Pisgri, nu mi-ai zis ce-i ala choker. Daca nu zici, te spun la Momoaia!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Pai n-am ce dezbate cu tine ca-s de acord cu tot ce ai scris
Io-s numa' o tzir' mai drastica: bataia nu are scuza IN NICI O IMPREJURARE! Iar cind e vorba de un adult care bate/loveste un copil...
Io nu pot intelege ratiunile unui astfel de scenariu. Nu pot si pace!.

Mergi la inceput

Gina, imi vine uneori sa te cuprind si sa te pup! Amical, desigur Pot sa-ti spun ca te iubesc? Sau hai, fie, iubesc imaginea mamei care esti, imaginea pe care mi-am creat-o eu in mintea mea ca ai fi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Gina, imi vine uneori sa te cuprind si sa te pup! Amical, desigur
Pot sa-ti spun ca te iubesc? Sau hai, fie, iubesc imaginea mamei care esti, imaginea pe care mi-am creat-o eu in mintea mea ca ai fi!

De putut, normal ca poti dar ai fi surprinsa sa afli cita lume nu e de acord cu tine.

Pup u back.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

IT e sectorul de activitate, asa cum la tine, Novus, sunt asigurarile.
Asta nu inseamna ca toti cei din sectorul resp sunt IT-isti puri. Musai sa existe si PR, RH, jurist,contabil, etc, specializat in IT.
Asa cum si marile firme de asigurari au la randul lor RH, PR, etc.

Mergi la inceput

Si eu sunt de acord cu absolut tot ce ai scris, Ilinca! Citisem candva intr-o carte ca un copil poate intelege o palmuta primita la fund cand mama/tata e plin de nervi, cu atat mai mult daca si scuzele de dupa sunt sincere. Dar e atat de trist ca se ajunge aici, urasc ideea de a-ti folosi puterea fizica asupra unui copil, care e atat de lipsit de aparare in cazul asta Si vorba ta, daca pe un functionar afurisit ne abtinem sa il palmuim, pe propriul nostru copil, pe care il iubim, de ce nu am face-o??Cand am fost internata cu Eva acu un an jumate, dupa ce ne-am intors acasa, de fapt, avea niste nopti foarte agitate, nu vroia sa doarma decat pe picioare la mine, iar eu nu cumva sa ma intind, ci sa stau in fund sa o legan pe ea. Avea un somn ft sensibil si simtea imediat ce ma lasam pe spate. Evident ca dupa ceva vreme, m-au apucat toti nervii, ca eram si eu rupta de oboseala, asa ca am repezit-o putin (mai mult din vorbe/tipete decat fizic), dar va spun sincer ca si acum ma doare inima cand ma gandesc, si imi vine sa ma palia o pauzasc singura de ciuda. Copilul meu evident fusese traumatizat de experienta din spital, si isi dorea probabil sa ma simta mereu acolo, iar eu am pus nevoia mea de somn mai presus de asta. Imediat ce am realizat asta, m-am calmat si m-am inarmat cu rabdare, iar dupa cateva nopti de afectiune continua, leganat si iubit, s-a linistit. Acum am ajuns sa imi spuna: "Hai, mami, gata cu pupaceala! Da-te mai incolo!"

Mergi la inceput

Divaghez nitel dar luati-o ca o paranteza la Tema cu T propusa de Ilinca: se organizeaza Bal Mascat la Conac Cred ca e inutil sa va spun ca ador sa ma costumez. Acu' lansai provocarea in "grupul de iesit" de pe feisbuc. Ma indoiesc ca ne adunam dar, sa punem binele in fata Daca mergem, cu ce sa ma costumez? Astept pareri si sugestii de la toata lumea!

Mergi la inceput

Roro, am retinut, eu-s cu comercialul!Firma in care lucrez este destul de mica, dar e a mea! Si a sotului! Asta este si explicatia domeniului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Nici eu nu sunt de acord cu bataia sub nicio forma ! Cu atat mai mult cea indreptata asupra copiilor

La fel cum nu agreez nici ideea ca , copilul trebuie sa iti stie de frica !! Eu imi doresc ca Ada sa stie ca o iubesc enorm si sa nu ii fie vreodata frica de mine ci sa stie ca imi poate spune orice dar orice si eu o ascult si o ajut cum pot si stiu eu

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Gina, imi vine uneori sa te cuprind si sa te pup! Amical, desigur Pot sa-ti spun ca te iubesc? Sau hai, fie, iubesc imaginea mamei care esti, imaginea pe care mi-am creat-o eu in mintea mea ca ai fi!
De putut, normal ca poti dar ai fi surprinsa sa afli cita lume nu e de acord cu tine. Pup u back. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Da' pe mine nu ma intereseaza restu' lumii!

Mergi la inceput