LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***413***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asa e cuscra, da' io am rationat un pic altfel: sunt tufete care pot si vor sa pregateasca un pachet cu lucruri noi, proaspat cumparate, sunt tufete care nu-si permit asta dar ar vrea sa doneze lucrusoare bune de-ale puncului din dotare si sunt tufete care vor sa faca o mixtura (asa am facut eu data trecuta, de ex, lucruri de-ale lui Phiphi si vreo 2 chestioare noi, in fine...).
Si atunci normal ca mamele de fete tind sa aleaga fetite de 12-36 luni, ca au mai multe de dat. Acum fiecare alege ce vrea din lista, dar n-am inteles optiunea ta de a alege o fetita de 2 ani, care oricum ar avea multe de primit de la noi, daca tu oricum cumperi chestii, nu era totuna sa alegi ceva baieti mai mari, care de obicei am observat ca sunt mai defavorizati? In fine, despic si io firu' in 4, ce sa fac, am si io frustrarile mele

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gina, ce intrebare grea mi-ai pus! Foarte simpla in aparenta, dar mult prea complicata pentru mine. Ca sa nu ma pierd in explicatii, raspund cat pot de simplu: IT Eu sunt disponibila pentru dezbatut pe orice teme vreti voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello! Eu sunt la o conferinta si sunt de pe tel. E cam plictisitor si am profitat sa ma pun la curent cu activitatea pe aici. LA MULTI ANI! Tuturor ghioceilor neurati de mine zilele astea! Sa aveti parte de o viata frumoasa si senina! RAMONA, si eu zic sa il supraveghezi pe Stef, f posibil sa fie virus. Si noi am avut peripetii azi noapte, Ana a tusit cu vomitaturi, a dormit f prost, azi am facut scamatorii sa o tinem acasa, iar cu interventii la bunici, intarziat la serviciu,etc. A facut si un 37,8 dar acum cica e mai bine. Eu deja incep sa am un deja-vu al anului trecut, cu boala din martie in sept., sper totusi sa nu fie cazul. Mi-e dor de voi dar nu am timpp mereu sa tin pasul. Va pup

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Azi am comis-o si eu. In mod gratuit.
Dna. R. mi-a tras teapa Nu m-am suparat. N-am mai facut ceaonul preconizat, m-a anuntat tirziu, motiv pentru care am tavalit carnea de gulash in dry cooker cu legume si sos de soia (multam Pisigri ) DAR am reusit sa iesim afara doar la 12 jumate cind Ian era deja miriit si voia sa mearga cu taxi la Crina (sor' mea). I-am facut pe plac si, ajunsi in fata blocului, Ian mi-aspus ca nu apasa pe 35 (la interfon) ca pe 1, cu toate ca stie exact cifrele ce trebuie tastate si la Crina si la Tata. A fost fff insistent si, in loc sa gasesc o solutie potrivita, i-am replicat:" la 1 sta...Momoaia" , asta dupa ce azi dimineata v-am spus cit ma enerveaza si personajul si ideea care sta in spatele lui.
Mi-am dat seama instant ca am comis-o dar era prea tirziu. Nu va mai zic ca m-am enervat ca...a funstionat. Doar asta voiam, nu?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Asta a fost de coma!! Vorba aia, de ce ti-e frica nu scapi...auzi tu, MOMOAIA!!! Mor de ras aci:))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Gina, ce intrebare grea mi-ai pus! Foarte simpla in aparenta, dar mult prea complicata pentru mine. Ca sa nu ma pierd in explicatii, raspund cat pot de simplu: IT

Eu sunt disponibila pentru dezbatut pe orice teme vreti voi!

Hihi, nu ai mutra de IT! (rimeaza;)))
Tu pentru mine esti Bree! (iar rimeaza!)

Mergi la inceput

Mda, nici eu nu-s prea mandra de mine. Duminica am fost in parc, la locul de joaca, si dupa vreo 2 h de joaca nu o puteam desprinde de casute si nisip, asa ca i-am zis: "Vino repede la mine sa iti spun un secret: am auzit ca vine clovnul cu morcov fiert si il da la toti copiii care raman in parc, iar tie nu iti place morcovul fiert, nu mai bine mergem sa mancam pizza la restaurant? Si scapam de morcov fiert?" Sigur ca a tinut (asta dupa ce taica-su a incercat sa o ia in brate sa iesim din parc si s-a pus pe plans), si de fiecare data cand trece pe langa parc pomeneste de morcov fiert Nu stiu ce-o fi fost in mintea mea, ca Eva mananca morcovul si fiert si crud, dar eram atat de obosita incat nu imi doream decat sa plec de acolo. Si fara scandal daca se putea, asa ca am aberat de-a dreptul Shame on me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Poate Monn sau Anaan spar misterul si ne si explica cine e Momoaia asta.

PS. Astept dezbaterea; i-as da si lui Jambo sa citeasca; (inca) nu l-a batut pe Ian niciodata dar considera ca bataia e...folositoare ca si pe el l-a batut tacs' su si voila ce om de sama se facu!

Mergi la inceput

Da' de ce am mutra, Ilinca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ramo- Poate sa fie orice...Asa ne-a uimit si Anastasia acum vre-o luna. Cred ca v-am povestit si pe aici (cand cu medicamentul retras de pe piata). Si chiar n-a avut niciun alt simptom. Doar febra mare si deliruri in prima noapte.

Ana-Maria - Eu te vedeam cu o meserie mai "visatoare". Nu ca n-ai putea face si ce zici ca faci, ca IT-ul e vast si are ramuricile lui... si tot draga-mi esti.

Eu scot castenele din foc cu mana altuia... Cum vede Alex ca Anastasia e intepenita in "proiect", se apuca sa-i zica: vrei bomboane, vrei la Alexandra (vecina), vrei sa-ti dea mama ciocolata, etc...Eu ma tin batz si ii explic ca nu-i o solutie santajul, dar voua va marturisesc, ca uneori imi pica bine initiativele lui.
El zice ca nu e santaj, ca-i doar o gluma .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Io la discutia asta de-o propuneti voi pe aici,nu ma bag Mi-e tare bine cind (aparent) nu e nimeni super suparat pe mine :)))))

Ina, da' cu Momoaia de la unu' m-am stricat si eu de ris. Si ce mindra eram de tine, cu sosul de soia :)))).
Chiar daca mincarea la ceaon (ceaun?) e mai gustoasa

Hihi, nici eu nu as fi pariat pe IT. Daaaar...nu lucrezi in domeniu, nu?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput