LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***413***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Chatonel, Izia seamana cu mine Io stateam si cate o ora pe olitza, ca-mi gaseam de lucru cu desenatul, facut scenarii cu ascutitorile chinezesti in forma de gimnaste (si le aminteste cineva?;))) etc, eram o mare artista pe olitza, ziceam ca "nu-s gata" numa sa nu-mi intrerup munca:))) Cand ma ridicau ai mei cu fortza aveam picioarele amortite:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Si eu cu culorile sunt impacata, fiecare poate arata misto intr-un context, sau exagerat/nashpa in altul.

Cum a zis chatonel, dc le simt integrate natural, e ok. Iar la copii, va zic SIGUR ca e vorba de perioade. Aproape toate fetele au perioada roz, apoi pe la generala au movul, apoi spre liceu au negrul si argintiul.. e similar cum bb3 si majoritatea baietilor au pasiune exagerata pt masinutze, eu sincer, m-as plictisi de ele, ei insa nu, bb3 are in maini 4 masinutze, si dc trecem pe langa vitrina de magazin, tot o masinutza zice ca o vrea CADOU...

La pereti de camera, ca sa fie pe al mijloc, eu as colora diferit, zone cu roz, dc asa vrea fata, si alte zone cu altceva.

Apropo, la tudor tot verde am si eu in camera, cand am renovat in 2006, primul gand a fost sa scap de ce avusesera parintii timp de 20 de ani, si am facut la vero un roz PAL, ff pal, si la tudor un verde deschis. Acum.. parca as mai schimba ceva, mi-a placvut tapetul de la Olisoara, ala cu dungi, doar ca eu am fost crescuta de parinti cu ideea: fara tapet, ca sub el mereu se acumuleaza igrasie!!! Ce ma fac???? Vreau dungi ca la Olga.

Aaa, Oli, sa ma treci si pe mine cu un copil, vezi tu care e liber, ca data trecuta, ma anunti ce e f/b, si cati ani are, da?

Merci,

Te lasa puii sa traiesti? Sa ma suni cand "ma vrei", da?

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Noi am fortat vremea si echipate corespunzator cu cizme de cauciuc + pelerina de ploaie + umbrela am ieisit la plimbare si a fost super tare !! Acum ne tragem sufletul putin si apoi vreau sa mai coboram putin pt ca am uitat sa cumpar ceva

Inapreda, imi place ca esti constincioasa, ai un 10 de la mine !

Anca, la 7 se termina conturile din balanta, 6 sunt cu cheltuieli, 7 cu venituri

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ada in timp ce urcam scarile : mami, ce vreme ingrozitoare !

Eu sunt multumita pt ca am facut si curatenie pana a venit omul de la Upc care a fost super operativ, acum vreau sa fac si placinta cu branza sa avem diseara dupa ce venim de la circ

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ada e ca un om mare, draga de ea!
Sophiphitza tocmai a adormit...si ca niciodata...m-as baga si eu la un somn de pranz!! Cred ca asta o sa fac, o sa-mi permit excentricitatea asta:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

novusel, eu chiar nu am nici o tangenta cu economia, contabilitatea, toata experienta a fost fix perioada aia de 2 zile, de prin 1994... si asa parca vad in fata ochilor, niste tabele cu stanga dreapta, adica "rau si bun", adica bani sau datorie, si ceva cu TVA deductibil [la unele cazuri il foloseai, la altele nu, cred ca depindea de tipul de operatie si daca era punct final in drumul marfii sau nu...], aparea si cifra 8.. dar na... s-au dus..

Stiu ca dupa alea 2 zile, si alte 2 zile pt statistica prietenei [le-a si avut in aceeasi sesiune], mi-am zis: doamne, ce bine ca nu am dat la ASE... ...

Asa ma mir cum, sunt chestii pe care la un moment dat le inteleg atat de crystal, ca si am sentimentul ca niciodata nu am cum sa nu mai stiu chestia x, si de fapt, peste ani... se dizolva...

Eu gata azi cu forumul, dar stai sa caut o melodie pt piton.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Pt gige, mama pitonului voiam sa zic:

http://www.youtube.com/watch?v=egS75Sli0tM

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Dupa ce "am rezolvat" tema, am reusit sa-l culc pe Ian. Nu am fost operativa pentru ca am dat 1000 de telefoane pina mi-a picat fisa sa sun...la sursa Mai multe nu pot sa zic.

Cuscra, m-am apucat de fac. dupa ce mai multe persoane, mi-au garantat ca DUPA ce termin facultatea nu ma lovesc de matematicile "alea". Ce-am facut pina acum a fost ok (marketing, conta si info), mai putin microeconomia la care am luat...5. Cu indulgenta Oricum, la final, vreau sa-mi gasesc un job (cu spaga sau fara ) care sa combine "asta" cu "ailalta"; mai exact, m-as orienta inspre...purtator de cuvint la Finante, de ex.
In alta ordine de idei, da, l-au cusut pe Ian dar eu n-am fost de fata. Eram afara si il auzeam cum plinge. Ma urasc pentru cit de kkcioasa pot fi: sa nu pot eu sa ma adun ca sa stau linga copilul meu. Asa am facut si cu mama: am stat "linga" ea o noapte intreaga dar ik hol, in picioare, nu la TI linga ea. Auzeam aparatele alea si credeam ca am sa mor dar nu m-am putut aduna sa merg sa o tin de mina Si toata viata cred ca o sa am cosmaruri pe tema asta.

Mergi la inceput

gata, m-am linistit cu economia, era contul 4428 , si pe-aproape, si departe :)))

tot nu-i de mine ase-ul, atat de multe cifre... asa, la claculator, sunt doar cateva taste :))).

Un wk frumos tuturor!!!!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anca, dungi poti obtine si din zugraveala in ce nuanta vrei. Stiu pentru ca am avut la bar. Le poti face singura. Trasezi pe perete dungile -verticale sau orizontale, cum vrei- lipesti banda adeziva din aia groasa si umpli spatiul dintre ele. Lasi sa se usuce si treci la urmatoarele. Nu-i greu si ies tare bine.

Mergi la inceput