LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***413***
Raspunsuri - Pagina 29
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inapreda/inapreda.jpg)
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel nu stiu daca e de la vremea frumoasa, dar de citeva dimineti am chef de-o tigara si-o cafea ![]() inca n-am comis-o (eu fumez doar seara 2-3 tigari) insa... ma cam bate gindul ![]() Famille Dragoon, mami de ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
De ce seara e voie si dimineata nu?
![](icon_smile_blush.gif)
Eu nu pot fuma/minca/iubi
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Nici cafea nu bei dimineata?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anca_nicolae spune:
ina..., stii ca si Rhet statea si juca sah.. :(... gandul tau doar tu ti-l stii, doar tu si doar inima ta... .
Cu facultatea, asa e, stai linistita, dupa ce o termini, nu te mai ciocnesti de matrici, decat daca ai vrea sa reinventezi sistemul cibernetic din intreg globul
In rest, cum ziceau unii colegi de fac: sesiunea nu e nimic greu, e doar o chestiune de timp. Atat.
Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori
inapreda spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae ina, tu te alinti, sigur stii sa rezolvi ecuatie de gradul 1, iar sistemele alea sunt mai multe ecuatii de gardul 1. Nu e ca nu intelegi, dar ti-e sila, si mie imi era... dar mi-era mai sila de restante in vara, ma si gandeam ca toti colegii mei merg la munte, mare si eu ratez, asa ca... mai faceam inca o impartie... Apoi, vad ca ai si prof gratuit ![]() Poze cu noi ![]() ![]() ![]() ![]() |
Concluzia: astea sint niste formule. Da' n-ai timp acuma sa le inveti!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
anca_nicolae spune:
mai, apropo de ina..., sa stii ca nu e neaprat "gresit" ca nu ai stat langa mama ta la TI, ci pe hol, uite... ma gandeam si eu la biata mama, cand era in spital, in ultima noapte, eu am fost invers decat tine, insa tot nu stiu dc a fost "bine" [atat cat poate fi], pentru ca mama era bolnava de leucemie de fix 3 luni, atat, si eu am tot sperat ca nu e chiar grad final si ca se poate face ceva, astfel inca in acea noapte, medicul de garda si tata mi-au zis ca gata, nu mai e vreo sansa, sa accept sa-i scoatem perfuzia, eu nu si nu... Pana la urma am zis da, dupa ce am vazut ca brusc i se luase privirea [desi avea ochii deschisi], adica facuse comotie cerebrala, si atunci am acceptat, si medicul a oprit perfuzia... Problema e ca inainte de a face comotia, cam 1-2 ore, mama er ainca lucida, nu o durea nimic [ca asa e la leucemie :(] ci doar se stingea, insa atat imi zicea, uitandu-se la perfuzie: anca, NU o mai vreau... scoate-o... Eu ii ziceam ca sa o mai lasam ca sa capete puteri [noi mereu ii zisesem ca are anemie] si ca se va face bine si va veni acasa, dar ea cred ca deja era cu un pas spre dincolo, si imi zicea: TE ROG, lasa-ma.... iar eu, tot explicam... Si in ultimele vorbe pe care le-a mai zis inainte de comotie, a spus: offf, de ce ma chinui anca, lasa-ma... nu stiam ca esti atat de REA...
peste timp, am inteles ca, in unele cazuri, nu trebuie sa opresti omul "din drum".. ca ii faci mai mult rau, mai mult chin sufletesc/spiritual...
toata viata voi regreta ca ultima imagine a mamei despre mien a fost ca sunt rea... in conditiile in care ea mereu ma vazuse buna la suflet, adica "nesupusa", cum ziceam ieri, dar buna...
De asta ti-am zis ina, poate, cateodata, e mai bine asa...
daca e sa existe spirit complet distinct de corp, atunci spiritul mamei tale a fost conectat cu al tau... indifernt de trupuri
aici e una din chestiile grele legate de religie: cat de "zburator, imaterial si vesnic" este SPIRITUL?...
nici macar acum, simpli, nu vrei sa povestesti cu noi, ...
floric? ai fugit in lume cu mesterila?
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori
anca_nicolae spune:
ina, nu pot sa cred, as aa zis dna R? ca sunt niste formule, n-ai timp, si nu poti copia????
EXACT as afac eu cu copiii scolari ai mei, cand vin in ultima secunda cu ceva, evaluez in minte, imi dau seama ca nu am cum sa le mai explic ca sa stie sa faca singuri, si atunci zic: auzi, dar la profu asta se poate copia?
ce sa mai, ma si vad proiectata in viitor.. la cati ani ziceai ca s-a recasatorit dna R?
edit: ok, scriu pe fuga, dar nu puteam scpaa cratima... ca deh, era legata de un subiect arzator: amorul si insuratoarea :))) , ma rog, pt mine doar amorul.
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/novus/novus.jpg)
novus spune:
Oooo am uitat sa urez Pitonul
VICTOR
Gigelica, te mai asteptam si pe aici
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Anca am "studiat" si ipoteza ta dar...'geaba: tot neimpacata sint! Nu pentru mine ci imi pare rau ca am lasat-o singura, desi, era speriata...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/novus/novus.jpg)
novus spune:
Eu sunt prin zona, am bagat prajitura la cuptor si am incercat sa o lamuresc pe Ada sa ne culcam putin sa fim odihnite pt circ dar ea m-a anuntat ca nu e obosita astfel incat se uita la desene acum si eu lenevesc
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae ina, nu pot sa cred, as aa zis dna R? ca sunt niste formule, n-ai timp, si nu poti copia???? EXACT as afac eu cu copiii scolari ai mei, cand vin in ultima secunda cu ceva, evaluez in minte, imi dau seama ca nu am cum sa le mai explic ca sa stie sa faca singuri, si atunci zic: auzi, dar la profu asta se poate copia? ce sa mai, ma si vad proiectata in viitor.. la cati ani ziceai ca s-a recasatorit dna R? ![]() edit: ok, scriu pe fuga, dar nu puteam scpaa cratima... ca deh, era legata de un subiect arzator: amorul si insuratoarea :))) , ma rog, pt mine doar amorul. Poze cu noi ![]() ![]() ![]() ![]() |
:-)
A ramas vaduva la 37, s-a recasatorit la 42.